venzinas7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλημερα! Εχω ενα macbook Pro 15 mid 2009 κ περασμενα mountain lion! Επειδη ειναι λιγο αργο σε σχεση με τα leopard που ειχα πριν υπαρχει περιπτωση να γυρισω σε αυτα αλλα χωρις να χασω τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει? Μεσω time machine να το κανω? Καθε απαντηση ειναι ευσπρόδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσεις όλες τις εφαρμογές που έχεις. Τουλάχιστον στην έκδοση που τις έχεις τώρα. Μέχρι και ο safari θα αλλάξει έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venzinas7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αρα μετα αν κανω επαναφορα απο time machine δεν θα γινει τιποτα ετσι?βασικα βαριεμαι να ξαναπερασω παλι ολα τα προγραμματα που εχω κατεβασει απο την αρχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αρα μετα αν κανω επαναφορα απο time machine δεν θα γινει τιποτα ετσι?βασικα βαριεμαι να ξαναπερασω παλι ολα τα προγραμματα που εχω κατεβασει απο την αρχη! Ποση ραμ έχεις? Αξίζει να κάνεις μια αναβάθμιση και να βάλεις και έναν SSD αν μπορείς και θα πετάει (έχω macbook pro 2009 13άρι με 8 ραμ και 256 ssd και πάει σφαίρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα