Braveheart1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλός και άγιος ο SSD, όπως και οι εργατοώρες που με έχει σώσει απο boot κλπ, αλλά έχει περιορισμένη διάρκεια ως γνωστόν. Θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα για αυτόματο backup/sync κλπ ΟΛΟΥ του δίσκου και αυτόματα, έτσι αν και εφόσον κάποτε δεν boot-αρει καν, με restore να είμαι άμεσα οκ. Το backup των windows 8 είναι καλό; ΠΧ αν το σύστημα κλατάρει και βάλω το boot cd των 8, θα μπορέσω να κάνω άμεσα restore κλπ; Έχω δει (χωρίς να έχω εγκαταστήσει) norton ghost, acronis true image κλπ, αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας
accipio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Χρησιμοποιώ το Acronis True Image για να κάνω backup σε image (σε μηχανικό σκληρό) του SSD μου μία φορά το μήνα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το πρόγραμμα, και μία φορά που χρειάστηκε να κάνω restore, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά για αυτόματο backup δεν ξέρω, μια και δεν το έχω εγκατεστημένο, αλλά χρησιμοποιώ το boot cd του Acronis για τα backup μου.
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 EASEUS ToDo Backup anyone? Φαίνεται καλό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα