Προς το περιεχόμενο

ASUS A55A-AH51 15.6 Laptop (i5-3210M 2.5 GHz, 4 GB DDR3, 750 GB 5400 RPM Hard Drive) 500$=390€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καιρο τωρα ψαχνω για λαπτοπ, και χθες βρηκα αυτη τη προσφορα στο amazon. Οσον αφοραται το value for money ειναι σιγουρα το καλυτερο που εχω δει εδω και κανα 2 μηνο. Δεν εχω βρει αλλο λαπτοπ στα ιδια λεφτα με i5 και 15,7". Θα ήθελα ομως και τις γνωμες σας για το αν αξιζει. ;)

link: http://www.amazon.com/ASUS-A55A-AH51-15-6-Inch-Laptop-Black/dp/B009OV1910/ref=br_lf_m_1001028961_1_1_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1507756622&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1001028961&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1BBT2FB1CVGPKXVGCW9J

Δημοσ.

Και πως ακριβως θα αποφυγεις το τελωνειο?? Το υπολογισες αυτο??

αυτο λεει και  το παιδι απο πανω, οτι απο com εχει τελωνειο

Ποσα σου χρεωνει το τελωνειο;

δεν ειναι υπολογίσιμο το ποσο θα σου χρεωσουν. σιγουρα πολλα για τετοιο λαπτοπ.

αν δεν ειχε τελειωνειο θα χαμε γεμισει ολοι με macbooks και alienware

Δημοσ.

εχει κανεις πληρωσει τελωνειο απο το .com για να μας πει με ποια λογικη χρεωνουν? Ακομα και αν πληρωσουμε τελωνειο, μπορει και παλι να βγουμε κερδισμενοι...

Δημοσ.

εκτος απο τελωνειο τα προιοντα απο αμερικη δεν εχουν εγγυηση στην Ελλαδα
αλλα εχω την εντυπωση πως το συγκεκριμενο λαπτοπ επειδη ειναι asus εχει παγκοσμια

12μηνη εγγυηση αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος 

Δημοσ.

Δεν αξίζεινα μπλέξεις με τελωνεία για τέτοιο laptop, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για τόσα χρήματα. Έχουν βγεί καλύτερες προσφορές σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ.

Εκτος απο τα εξοδα τελωνειου και εκτελωνισεις θα πληρωσεις φπα 23 % και καποιους φορους εισαγωγης.Υπολογισε αρκετη ταλαιπωρια στο τελωνειο,την γκρινια μερικων υπαλληλων που αρνουνται να σε βοηθησουν στην συμπληρωση των αναγκαιων λεγοντας σου να βαλεις εκτελωνιστη που στην χειροτερη μπορει να σε χρεωσει 50 ευρω.Εμενα τελευταια φορα μου τα συμπληρωσε ενα εκτελωνιστης γιατι ο δημοσιος υπαλληλος τον εχωσε και τον ζαλιζε με βλακειες ενω μια αλλη υπαλληλος ουρλιαζε οτι τελος η "ιδιωτες" γιατι βαρεθηκε να γραφει απο το πρωι τα εντυπα εκτελωνισμου.Εδω βαριοντουσαν να ανοιξουν το βιβλιο να δουν σε ποια κατηγορια επρεπε να βαλουν εναν δορυφορικο δεκτη.Υπολογισε 30-45% επι τις αξιας και αυτο μιλωντας απο την δικη μου εμπειρια με οτι εχει σταματησει απο τελωνειο.

Δημοσ.

μπορεί να μη το στέλνουν καν Ελλάδα, αλλά και να το στέλνουν θα ανέβει αρκετά τη τιμή και είναι άγνωστο τι θα γίνει με το τελωνείο<br><br>

κοίτα στο αγγλικό amazon, ανα διαστήματα έχει πολύ καλές τιμές σε laptop και έχει και δωρεάν μεταφορικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...