fisto Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καιρο τωρα ψαχνω για λαπτοπ, και χθες βρηκα αυτη τη προσφορα στο amazon. Οσον αφοραται το value for money ειναι σιγουρα το καλυτερο που εχω δει εδω και κανα 2 μηνο. Δεν εχω βρει αλλο λαπτοπ στα ιδια λεφτα με i5 και 15,7". Θα ήθελα ομως και τις γνωμες σας για το αν αξιζει. link: http://www.amazon.com/ASUS-A55A-AH51-15-6-Inch-Laptop-Black/dp/B009OV1910/ref=br_lf_m_1001028961_1_1_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1507756622&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1001028961&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1BBT2FB1CVGPKXVGCW9J
Prospector8 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και πως ακριβως θα αποφυγεις το τελωνειο?? Το υπολογισες αυτο??
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και πως ακριβως θα αποφυγεις το τελωνειο?? Το υπολογισες αυτο?? αυτο λεει και το παιδι απο πανω, οτι απο com εχει τελωνειο Ποσα σου χρεωνει το τελωνειο; δεν ειναι υπολογίσιμο το ποσο θα σου χρεωσουν. σιγουρα πολλα για τετοιο λαπτοπ. αν δεν ειχε τελειωνειο θα χαμε γεμισει ολοι με macbooks και alienware
fisto Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 εχει κανεις πληρωσει τελωνειο απο το .com για να μας πει με ποια λογικη χρεωνουν? Ακομα και αν πληρωσουμε τελωνειο, μπορει και παλι να βγουμε κερδισμενοι...
c0prse_grinder Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 εκτος απο τελωνειο τα προιοντα απο αμερικη δεν εχουν εγγυηση στην Ελλαδααλλα εχω την εντυπωση πως το συγκεκριμενο λαπτοπ επειδη ειναι asus εχει παγκοσμια 12μηνη εγγυηση αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος
moredread Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δεν αξίζεινα μπλέξεις με τελωνεία για τέτοιο laptop, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για τόσα χρήματα. Έχουν βγεί καλύτερες προσφορές σε αυτά τα λεφτά.
frap73 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 To συγκεκριμένο, με ή χωρίς τελωνείο, δεν αποστέλλεται καν προς την Ελλάδα LOOOOOOCK....
special Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Εκτος απο τα εξοδα τελωνειου και εκτελωνισεις θα πληρωσεις φπα 23 % και καποιους φορους εισαγωγης.Υπολογισε αρκετη ταλαιπωρια στο τελωνειο,την γκρινια μερικων υπαλληλων που αρνουνται να σε βοηθησουν στην συμπληρωση των αναγκαιων λεγοντας σου να βαλεις εκτελωνιστη που στην χειροτερη μπορει να σε χρεωσει 50 ευρω.Εμενα τελευταια φορα μου τα συμπληρωσε ενα εκτελωνιστης γιατι ο δημοσιος υπαλληλος τον εχωσε και τον ζαλιζε με βλακειες ενω μια αλλη υπαλληλος ουρλιαζε οτι τελος η "ιδιωτες" γιατι βαρεθηκε να γραφει απο το πρωι τα εντυπα εκτελωνισμου.Εδω βαριοντουσαν να ανοιξουν το βιβλιο να δουν σε ποια κατηγορια επρεπε να βαλουν εναν δορυφορικο δεκτη.Υπολογισε 30-45% επι τις αξιας και αυτο μιλωντας απο την δικη μου εμπειρια με οτι εχει σταματησει απο τελωνειο.
pOLoS Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 μπορεί να μη το στέλνουν καν Ελλάδα, αλλά και να το στέλνουν θα ανέβει αρκετά τη τιμή και είναι άγνωστο τι θα γίνει με το τελωνείο<br><br> κοίτα στο αγγλικό amazon, ανα διαστήματα έχει πολύ καλές τιμές σε laptop και έχει και δωρεάν μεταφορικά
fisto Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ok μαγκες το επιασα το νοημα... μακρια απο το amazon.com !!! Πως το κλεινω το θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα