WalkerSW Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Κοιτα ξερω οτι ειναι αδυναμο Απλα λεω οτι με asus δεν ειχα ποτε προβλημα Και σορυ ρε μαν που σε μιλησα στραβα πριν No harm done!
lefterhs13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Εντλως entry level μητρικές και μαλιστα σχεδόν πανομοιοτυπες και ισάξιες. Απο την στιγμή που η foxconn σου έχει βγάλει προβληματάκι και εφόσον η asus ειναι οκ δεν νομιζω ότι υπαρχει δυσκολία επιλογής! Κοιτα ξερω οτι ειναι αδυναμο Απλα λεω οτι με asus δεν ειχα ποτε προβλημα Και σορυ ρε μαν που σε μιλησα στραβα πριν παιδια το προβληματακι το εβγαλε με την βοηθεια μου εγω εβαλα χερακι και χαλασα την μια θυρα.. την εχω περιπου 4 χρονια την foxconn και δεν ειχα σημαντικα προβληματα καποιες φορες κολαγε στην εκκινιση αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα μητρηκης..στο παρελθον ειχα παλη foxconn που ειχα καψη ειταν ο προτος υπολογηστης που εβαλα χερι αλλα με αυτο εμαθα..!! επισεις το menu bios ειναι πολυ ευκολο ετσι εμαθα απο μονος μου να κανω format τωρα δεν υπαρχει θεμα κανω boot σε ολες της μητρηκες..αλλα θελω να πω οτι ειταν καλος δασκαλος για πιραματα μαθυσεις για αρχαριους....!! No harm done! το μαζεψα παιδια το pc με την asus και φενεται καλη δεν ειδα και τρελη διαφορα πανο κατω τα ειδια ειναι.. την foxconn θα την μαζεψω με pentium 4 που εχω ετσι για να εχω 2 pc να το εχω για κανενα αδελφο μ να μην μου τα πριζει συνεχεια να μπω να μπω Ολα κινεζικα ειναι (ενταξει τα περισσοτερα), απλως το management αλλαζει καθως και ισως οι κανονες ποιοτητας, απο εταιρια σε εταιριαε στα χαρτια εμενα λεει οτι ειναι αμερικανικη..τεσπα ισως να ειναι κατι αλλο και να κανω λαθος..!!
WalkerSW Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 στα χαρτια εμενα λεει οτι ειναι αμερικανικη..τεσπα ισως να ειναι κατι αλλο και να κανω λαθος..!! ASUSTeK Computer Inc., trading as Asus, is a Taiwanese multinational computer hardware and electronics company headquartered in Taipei, Taiwan. Its products include desktops, laptops, mobile phones, monitors, motherboards, servers, tablet PCs and video cards. The company's slogan is: "Inspiring Innovation. Persistent Perfection. http://en.wikipedia.org/wiki/Asus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα