lefterhs13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 θα ειθελα να ψηφισεται εσεις ποια θα καρτισω...της απαντισεις της θελω απο εμπειρους στην hardware και αν μπορειτε να μου πειτε το γτ οχι απλα να διαλεξεται..ευχαρηστω!! οι μητρικες ειναι αυτες Site: http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLVM/">asus Site: http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000452">foxcon
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Την asus γιατί ο sata controller μπορεί αργότερα να αρχίσει τα χαζά του, P5 δεν είναι Γενικά θα κράταγα τη Foxcon 1
lefterhs13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Την asus γιατί ο sata controller μπορεί αργότερα να αρχίσει τα χαζά του, P5 δεν είναι Γενικά θα κράταγα τη Foxconn εχω θεμα με την foxconn ηδι ενα απο τα 4 sata ειναι χαλασμενο.. επισεις η foxconn ειναι κινεζικη ενο η asus αμερικανικης προελευσης!! τα κινεζικα δεν τα εμπιστεβομαι κ πολυ..!! ευχαραρηστω για το σχολιο..
duffyduck Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ολα κινεζικα ειναι (ενταξει τα περισσοτερα), απλως το management αλλαζει καθως και ισως οι κανονες ποιοτητας, απο εταιρια σε εταιρια. 1
tolis_01 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ταϊβανέζικες είναι, και η Asus και η Foxconn (τα headquarters δηλαδή). Τώρα για να σου πούμε ποια θα αντέξει πιο πολύ στο χρόνο, μόνο με μαντικές ικανότητες γίνεται Και οι δυο θεωρούνται αξιόπιστες.
Antwni Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εγω θα κρατουσα την asus παντως Επιχείρημα να φανταστώ δεν έχεις? 1
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εντλως entry level μητρικές και μαλιστα σχεδόν πανομοιοτυπες και ισάξιες. Απο την στιγμή που η foxconn σου έχει βγάλει προβληματάκι και εφόσον η asus ειναι οκ δεν νομιζω ότι υπαρχει δυσκολία επιλογής!
driftingcris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Επιχείρημα να φανταστώ δεν έχεις?Ειπε οτι η foxconn εβγαλε προβλημα, και για μενα η asus ειναι ποιο αξιοπιστη σαν εταιρια 1
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ειπε οτι η foxconn εβγαλε προβλημα, και για μενα η asus ειναι ποιο αξιοπιστη σαν εταιρια εε για να το λες μάλλον έχεις δοκίμασε πολλές και από τις δυο εταιρειες
driftingcris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 εε για να το λες μάλλον έχεις δοκίμασε πολλές και από τις δυο εταιρειεςΚοιτα φιλε δεν μιλησα ειρωνικα εγω. Asus περασαν πολλες απο τα χερια μου και ηταν κομπλε ολες. foxconn ειχε ενας φιλος και ειχε ιστοριες με ραμ
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χρησταρα πιο αδύναμο επιχείρημα δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις!
driftingcris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Χρησταρα πιο αδύναμο επιχείρημα δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις!Κοιτα ξερω οτι ειναι αδυναμο Απλα λεω οτι με asus δεν ειχα ποτε προβλημα Και σορυ ρε μαν που σε μιλησα στραβα πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα