Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ειθελα να ψηφισεται εσεις ποια θα καρτισω...της απαντισεις της θελω απο εμπειρους στην hardware και αν μπορειτε να μου πειτε το γτ οχι απλα να διαλεξεται..ευχαρηστω!!

οι μητρικες ειναι αυτες

Link.png Site: http://www.asus.com/Motherboards/P5KPLVM/">asus

Link.png Site: http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000452">foxcon

Δημοσ.

Την asus γιατί ο sata controller μπορεί αργότερα να αρχίσει τα χαζά του, P5 δεν είναι :P

Γενικά θα κράταγα τη Foxcon

• Like 1
Δημοσ.

Την asus γιατί ο sata controller μπορεί αργότερα να αρχίσει τα χαζά του, P5 δεν είναι :P

Γενικά θα κράταγα τη Foxconn

εχω θεμα με την foxconn ηδι ενα απο τα 4 sata ειναι χαλασμενο.. επισεις η foxconn ειναι κινεζικη ενο η asus αμερικανικης προελευσης!! τα κινεζικα δεν τα εμπιστεβομαι κ πολυ..!! 

ευχαραρηστω για το σχολιο..

Δημοσ.

Ολα κινεζικα ειναι (ενταξει τα περισσοτερα), απλως το management αλλαζει καθως και ισως οι κανονες ποιοτητας, απο εταιρια σε εταιρια.

• Like 1
Δημοσ.

Ταϊβανέζικες είναι, και η Asus και η Foxconn (τα headquarters δηλαδή). Τώρα για να σου πούμε ποια θα αντέξει πιο πολύ στο χρόνο, μόνο με μαντικές ικανότητες γίνεται :P Και οι δυο θεωρούνται αξιόπιστες.

Δημοσ.

Εντλως entry level μητρικές και μαλιστα σχεδόν πανομοιοτυπες και ισάξιες. 

Απο την στιγμή που η foxconn σου έχει βγάλει προβληματάκι και εφόσον η asus ειναι οκ δεν νομιζω ότι υπαρχει δυσκολία επιλογής!

Δημοσ.

Ειπε οτι η foxconn εβγαλε προβλημα, και για μενα η asus ειναι ποιο αξιοπιστη σαν εταιρια

εε για να το λες μάλλον έχεις δοκίμασε πολλές και από τις δυο εταιρειες

Δημοσ.

εε για να το λες μάλλον έχεις δοκίμασε πολλές και από τις δυο εταιρειες

Κοιτα φιλε δεν μιλησα ειρωνικα εγω. Asus περασαν πολλες απο τα χερια μου και ηταν κομπλε ολες. foxconn ειχε ενας φιλος και ειχε ιστοριες με ραμ
Δημοσ.

Χρησταρα πιο αδύναμο επιχείρημα δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις!

Κοιτα ξερω οτι ειναι αδυναμο ;)

Απλα λεω οτι με asus δεν ειχα ποτε προβλημα :)

Και σορυ ρε μαν που σε μιλησα στραβα πριν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...