KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Διαφημιση για το λειτουργικο της προσπαθει να κανει. cross-platform ειναι η συγκεκριμενη τεχνολογια.. Καλο αν εισαι γυναικα που στα τελη 90's μεχρι 00's και, εκραζε τον μεγαλυτερο αδερφο ή τη σχεση της επειδη επαιζαν "ηλεκτρονικά" και τωρα που "μπηκαν" στο fb, περιμενοντας να τους κανουν like, μαθανε τα "games" τυπου farm ville,saga κτλπ Μην κοροιδευομαστε ο πραγματικος gamer θα παιξει παιχνιδι απο install και θα κοιταει να εχει μια αξιοπρεπη καρτα γραφικών για να το απολαυσει. Ειναι σαν να δινεις σε αντρα την επιλογή να οδηγηγει αμαξι ή εξομοιώτη για την υπολοιπη ζωή του. Τι θα διαλέξει; oτι ναναι.. 4
aris1986 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 oτι ναναι.. Ειπε αυτος που εχει firefox, waterfox αλλα και κρυφα google chrome..!
The_Joker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 360p video ... ok guys εκει στη Mozilla ... ok. 1
Pocobine Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μας έχει μείνει τόσο λίγος χρόνος για gaming, που τέτοιες προσπάθειες είναι απόλυτα καλοδεχούμενες. Φυσικά προτιμώ να παίζω τα παιχνίδια μου από install στην οθονάρα μου με την κάρτα γραφικών μου, αλλά το PC μου το βλέπω πλέον με το κυάλι! Άμα αυτή η τεχνική επιτρέψει στην εταιρική μου παλιατζαρία να παίξει κανένα παιχνιδάκι της προκοπής ξυλώνω και ΙΕ, όπερες, χρώμια και λοιπούς συγγενείς! Πάμε ρε Mozillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2
Beerloah Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μια χαρά κίνηση κάνει η αλεπού - παίζουν πολλοί flash games που και που - αμα βελτιωθεί και το engine / graphics ακόμα καλύτερα. Το ότι δεν είναι για hardcore gamers και δεν συγκρίνεται με installed games το ξέρουμε (για τους ξερόλλες). Αγαπάμε αλεπουδάκι!
Balourdos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Θα θελουμε και αναβαθμιση καρτας γραφικων με καθε νεα εκδοση? 1
aris1986 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αρη, αστο αγορι μου. Εγω το αφηνω, εσυ μακαρι να χεις μετοχες στην mozilla. Και εγω αμα ειχα θα υπερασπιζομουν την επενδυση μου. Ps: Που ειναι το emoticon με το καπελακι;
andreasomagiras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 μιας και δεν είμαι κολλημένος gamer όταν υπάρξουν παιχνίδια που θα τρέχουν στους browsers και δε θα χρειάζεται να εγκαταστήσω από τίποτα εως ελάχιστα στο pc τότε θα ξανά ασχοληθώ. αν κατάλαβα καλά αυτό είναι ένα βήμα προς τα εκεί αν ναι καλοδεχούμενο.
gnsX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μου είναι αδιάφορο το gaming σε browser,μη πω και γενικά το gaming αλλά μπράβο στη Mozilla,τουλάχιστον το προσπαθεί
Piraget Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 μιας και δεν είμαι κολλημένος gamer όταν υπάρξουν παιχνίδια που θα τρέχουν στους browsers και δε θα χρειάζεται να εγκαταστήσω από τίποτα εως ελάχιστα στο pc τότε θα ξανά ασχοληθώ. αν κατάλαβα καλά αυτό είναι ένα βήμα προς τα εκεί αν ναι καλοδεχούμενο. Απο μονος του ο browser δεν μπορει να τρεξει τιποτα, παραμυθια πουλαει η mozilla.
KilliK Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Απο μονος του ο browser δεν μπορει να τρεξει τιποτα, παραμυθια πουλαει η mozilla. παλι καλα που διαβασες το αρθρο και εβγαλες τα συμπερασματα σου..
Piraget Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 παλι καλα που διαβασες το αρθρο και εβγαλες τα συμπερασματα σου.. Παλι καλα που καταλαβες τα προηγουμενα ποστ μου. Για να θεωρηθει ενα game, ":browser game", πρεπει να τρεχει native απο τον browser. Αυτη την στιγμη native τρεχουν μονο κατι απλα games, με διαλογους, χωρις γραφικα. Οτιδηποτε τρεχει μεσω plug-in ή καποιας μηχανης, δεν ειναι browser game. 1
repdien Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 'Οσοι κράζετε μάλλον δεν έχετε ιδέα από προγραμματισμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα