Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Συμβαίνει το εξής: ενώ το Outlook λειτουργεί κανονικά ως προς τη λήψη μηνυμάτων, το tab δημιουργίας νέου μηνύματος δε λειτουργεί, χωρίς να βγαίνει κάποιο μήνυμα σφάλματος ή ό,τι άλλο. Το αντιμετωπίζει κανείς αυτό, για να υποθέσω πως γίνεται κάποια αναβάθμιση ή υπάρχει γενικότερο θέμα; Προτάσεις για το πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω; Ευχαριστώ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Το δοκίμασα μέσω Chrome (Firefox χρησιμοποιώ συνήθως) και το παράθυρο δημιουργίας νέου μηνύματος ανοίγει κανονικά. Τι μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα το Firefox;
shodan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Έχω τον Firefox Nightly x32 και το noscript και είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Λύθηκε εγκαθιστώντας την τελευταία development build του noscript από ΕΔΩ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Αυτό δηλαδή μπορεί να προκαλείται από το adblock που έχω; Μου κάνει εντύπωση γιατί μέχρι χθες λειτουργούσε κανονικά, το μόνο θέμα που είχα ήταν πως ο Firefox δεν έβλεπε κάποια βίντεο από το webtv του Mega, ενώ ο Chrome τα άνοιγε κανονικά. Τι έγινε από χθες μέχρι σήμερα, δεν ξέρω. Πάντως, ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, θα το ψάξω. edit: κακώς δεν το ανέφερα, χρησιμοποιώ το Firefox 19.0.2 (μου το εμφανίζει up to date)
shodan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Από το noscript μπορεί να έχεις θέμα, όχι από το adblock. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις κλείσε και ξανά άνοιξε τον ff και αν δουλέυει σωστά βρίκες τον ένοχο. Κάντο μια αναβάθμιση από το παραπάνω λινκ και είσαι οκ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δε βλέπω να ήταν αυτό το θέμα, εγκατέστησα και το dev build, πάλι δε λειτουργεί η δημιουργία νέου μηνύματος. Chrome it is, then Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
shodan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Περίεργο... Κάποιο πρόσθετο πιστεύω σου κάνει τη ζημιά.. Ψάξτο λιγάκι κάποια στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα