qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 qsis χριματιστιριο το εκανες το θεμα ο καθενας εχει την δικια του λογικη δεν εισαι ακυρος,αλλα μην τα θεωρεις δεδομενα αυτα που λες ναι βρε παιδι μου, δεν ειπα οτι αυτο που λεω ειναι .- απλα ειπα πώς το σκεφτομαι εγω το πραγμα, μπορει καποιοι να το βρισκουν λογικο καποιοι οχι αν στο αμεσο μελλον βελτιωθουν και τα δικα μου οικονομικα , μην περιμενεις να τηρω κατα γραμμα αυτα που γραφω τωρα και φυσικα στους υπολογιστες που κανεις το χαβαλε σου , δε μπορουμε να μιλαμε για κερδισμενους και χαμενους το πολυ πολυ για λιγοτερο και περισσοτερο χαμενους να μιλησουμε για κερδος μονο αν βγαζεις λεφτα απο το μηχανημα σου μπορουμε να μιλαμε , που εδω δεν παιζει και αν θες την υπερτατη οικονομια παρε κονσολα , ή παρατα τα παιχνιδια 1
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 saiz, φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από overclocking. 2
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 χτυπα 7970/680 και ασε τα πετσοκομμενα τσιπ εφοσων εχεις την δυνατοτητα κοιτα εδω καταντια http://www.insomnia.gr/topic/479650-overclocking-7950-vapor-x/page-3 Με τη διαφορα οτι η 7950 δεν ειναι πετσοκομμενο τσιπακι. Τωρα τοσο για την 7970 οσο και για την 7950 εχουν σιγουρα τα φοντα για να κρατησουν οσο το δυνατον περισσοτερο. Βρισκομαστε ομως σε σημειο αλλαγης της τεχνολογιας οποτε ποτε δεν ξερεις. Στην φαση που βρισκομαστε τωρα προσωπικα θα απεφευγα οποιαδηποτε high end καρτα.
kosegdit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για την κοροϊδία! Sent from my iPod touch using Insomnia Όταν γράφεις σε ένα forum, κανείς δεν μπορεί να βρίσκεται στο δικό σου το κεφάλι, για να ξέρει ακριβώς τι έχεις στο μυαλό σου. Οπότε προσπάθησε να είσαι λίγο πιο αναλυτικός και συγκεκριμένος. Στο αρχικό σου post μας λες από τι αποτελείται το σύστημά σου αυτή τη στιγμή. Με το φτωχό μου μυαλό λοιπόν, καταλαβαίνω ότι την κάρτα γραφικών που παραθέτεις, την έχεις αγοράσει ήδη. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν τα παραπάνω, η ερώτηση για το πόσο καιρό θα κρατήσει στα παιχνίδια, είναι τουλάχιστον τραγελαφική, και τους λόγους στους εξήγησαν ήδη τα υπόλοιπα μέλη. Γιαυτό και έλαβες αυτή την απάντηση. Δεν ξύπνησα για να κοροιδέψω ούτε εσένα ούτε και κανέναν άλλο, έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ. Από κει και πέρα, στο θέμα της επιλογής gpu για το σύστημά σου, συμφωνώ με τις απόψεις που ακούστηκαν παραπάνω. Και η 7970 και η 7950, είναι υπέροχες επιλογές.
darktraitor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 1980x1024 full hdmi καλώδιο Sent from my iPod touch using Insomnia
qsis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 1980x1024 full hdmi καλώδιο Sent from my iPod touch using Insomnia κατι λες λαθος..
darktraitor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Η ανάλυση είναι 1980χ1024 και είναι συνδεδεμενη η καρτα γραφικών με hdmi cable για να βγάζει full hd σήμα Sent from my iPod touch using Insomnia
SokinLyg Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μάλλον κάνεις λάθος. Η ανάλυση σου θα είναι λογικά ή 1280x1024 ή 1920x1080.
darktraitor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 1920x1080 έχεις δίκιο αδερφε αλλά είναι συνδεδεμένη με hdmi cable οπότε βγάζει full hd ανάλυση η κάρτα που είπα είναι μπόμπα όμως σωστά; Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα