darktraitor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Kalispera to sistima m auti Ti stigmi einai I7 2600k 4x4 ram vengeance corsair Amd 7970 saphire twin x ton 480 eurw Thermaltake chaser mk-1 full tower mazi me idropsiksi thermaltake Corsair 850 watt gold class trofodotiko Gigabyte motherboard modelo dn thimamai 1tb hard drive 7200rpm Kai ssd 160gb agility v3 Auto to pc Gia gaming posa xronnia tha anteksi? Episis I Karta grafikwn aksizei Gia to sustima? Sent from my iPod touch using Insomnia
kosegdit Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, γράφε αν μπορείς ελληνικά, τα gkreeklsh απαγορεύονται. Στο θέμα μας τώρα, με πρόχειρους υπολογισμούς θα είσαι εντάξει για τα επόμενα 2 χρόνια και 7 μήνες, αν αφαιρέσεις φυσικά τις αλκυονίδες μέρες. epic post is epic 2
darktraitor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ για την κοροϊδία! Sent from my iPod touch using Insomnia
trelos3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 με αυτα που ρωτας δεν θα περιμενες διαφορετικη απαντηση δεν χρειαζετε να λες τιμη γιατι την μαζντευουμε η την ξερουμε ηδη. εσυ πως το βλεπεις το συστημα και την καρτα αντεχει? τωρα αν αντεχει με τον χρονο ρωτα τον εαυτο σου μετα απο 2 χρονια . δεν ειμαι ειρωνικος εγω αλλα οι ερωτησεις το κανουν να φαινεται
darktraitor Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Συγνώμη αν σας έδωσα να καταλάβετε κάτι άλλο απλά η κάρτα η οποία θα αγοράσω θέλω να ξέρω αν θα μου κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια αλλιώς να μην πάω για τόσο ακριβή ευχαριστώ! Sent from my iPod touch using Insomnia
trelos3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αλλαζει το θεμα τοτε.λοιπον τωρα εχουμε σωστη γνωμη. η 7970 ειναι απιστευτη υλοποιηση αλλα η εξελιξη που εχουν οι καρτες δεν ξερω αν ειναι γι 5 χρονια. αναλογα τα παιχνιδια. πχ. αν παιζεις football manager αντεχει αν παιζεις καθε χρονο καθε crysis που βγαινει--------- ΟΧΙ εγω που καθομαι με την 6950 ειμαι κομπλε εδω και κοντα 1.30 χρονο χωρις να πω οτι μειωνω τα γραφικα και δεν με ενοχλει. τωρα μισο να σου δω τιμουλες για την 7970 μηπως ριξουμε λιγο το budget και δεν μας ειπες κια το σημαντικοτερο αναλυση οθονης (1920-1080 η 1200?) http://www.skroutz.gr/s/430436/Gigabyte-Radeon-HD-7970-3GB-R797OC-3GD.html καλη εγγυηση http://www.skroutz.gr/s/2386444/Sapphire-Radeon-HD7970-3GB-OC.html δοκιμασμενη σε φιλο πολυ καλη επισης http://www.skroutz.gr/s/444683/Asus-Radeon-HD7970-3GB-GDDR5.html γομαρος στην οψη
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 7950 σε αυτή την περίπτωση, ώστε να έχεις όσο λιγότερη χασούρα γίνεται. 1
trelos3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 7950 σε αυτή την περίπτωση, ώστε να έχεις όσο λιγότερη χασούρα γίνεται. και γω θα προτιμουσα να βαλει 7950 απλα μαλλον ειναι το μικροβιο της αναβαθμισης και των χρηματων που υπαρχουν
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Αν κλοκάρει (που με τέτοιο σύστημα θα είναι κρίμα αν δεν το κάνει), φτάνει για πλάκα τις επιδόσεις της 7970 χωρίς να τη ζορίσει (την 7950) ώστε να μειωθεί ο χρόνος ζωής κ.λπ.. 3
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Συγνώμη αν σας έδωσα να καταλάβετε κάτι άλλο απλά η κάρτα η οποία θα αγοράσω θέλω να ξέρω αν θα μου κρατήσει τουλάχιστον 5 χρόνια αλλιώς να μην πάω για τόσο ακριβή ευχαριστώ! Sent from my iPod touch using Insomnia φιλε στους υπολογιστες δεν ισχυει το "δινω παρα πολλα λεφτα, αρα ειμαι για 5 χρονια οκ" θα δωσεις παρα πολλα λεφτα γιατι εχεις το ψωνιο και σου περισσευουν, αλλα σε 2-3 χρονια το πολυ πας για αλλαγη για αυτο σου λεω κι εγω οτι και ο phanispal, τσιμπα μια "value for money" καρτα σα την 7950, πουλα τη στα 2 χρονακια στα μισα περιπου λεφτα να εχεις οσο το δυνατον λιγοτερη χασουρα βαλε αλλα τοσα τοτε και παρε μια αντιστοιχη καρτα του τοτε που θα ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη σημερινη καρτα των 500-600 ευρω ειδικα για καρτες γραφικων δεν ισχυει οτι τα σκας μια φορα και ξενιαζεις, το ξαναλεω για το υπολοιπο συστημα η πενταετια ειναι ενας εφικτος στοχος (με καποιες παραχωρησεις παντα, αλλα ειναι) για τη καρτα γραφικων με καμια κυβερνηση αν σε παιρνει οικονομικα και γουσταρεις φυσικα παρε το καλυτερο που μπορεις , να ξερεις ομως οτι οσο πιο πολλα λεφτα δωσεις σημερα, τοσο πιο πολλα θα χασεις στο μελλον και τοσο πιο δυσκολη θα ειναι για σενα η μεταβαση σε μια καλυτερη καρτα στο μελλον επισης απο ενα σημειο και μετα το οτι ανεβαινει η τιμη της καρτας , δεν αντικατοπτριζεται σε επιδοσεις για αυτο ειναι καλο να αναζητας τη χρυση τομη τιμης/αξιας , γιατι παντα πρεπει να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι καποια μερα θα πρεπει να τη βγαλεις σε αγγελια και να παρεις ενα αξιοπρεπες ποσο απο αυτη που (α) να μη σε κανει να νιωθεις αδικημενος και (β) να σε διευκολυνει στη πωληση για να φυγει γρηγορα και οι mid προς high end καρτες εχουν αυτα τα χαρακτηριστικα και φευγουν ευκολα και σου επιστρεφουν ενα καλο ποσο και αν το βαλεις κατω και το μετρησεις το να παρεις σημερα μια καρτα των 300 σχεδον ευρω και να τη δωσεις 150 στη διετια σημαινει 75 ευρω το χρονο για να εχεις μια καλη καρτα οσο ανεβαινει η τιμη ανεβαινει και αυτο το κοστος , ομως εσυ θα κρινεις μεχρι ποιο ποσο εισαι εσυ οκ με τον εαυτο σου 1
saiz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτος που θα ψαχνει στο μελλον για καρτα θα θελει ενα πετσοκομμενο τσιπ που θα του εχουν βγαλει τα ματια στο oc???? θεωριες ειναι αυτα η πραγματικοτητα ειναι αλλη
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 και τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτος που θα ψαχνει στο μελλον για καρτα θα θελει ενα πετσοκομμενο τσιπ που θα του εχουν βγαλει τα ματια στο oc???? τα ματια στο o/c τα αφηνω στην ακρη , αυτο δε μπορει να το ξερει καποιος , αλλα στη τελικη μπορει να υπαρχει και εγγυηση (επισης, ΠΟΣΟΙ τελοσπαντων κανουν o/c στη καρτα; ) οσο για το πετσοκομμενο chip , απλα σε παραθετω στις αγγελιες να δεις τι παιζει και τι πουλαει και αγοραζει ο περισσοτερος κοσμος με τη δικη σου λογικη μονο οι high end καρτες θα επρεπε να φευγουν και αυτες σε πολυ καλα λεφτα, μονο που τιποτα απο τα 2 δε συμβαινει εμενα παντως το πετσοκομμενο μου chip (κυριολεκτικα πετσοκομμενο σε σχεση με τα αδερφα μοντελα, οχι απλα τα μεγαλυτερα) μου εδωσε πισω κατι παραπανω απο τη μιση αξια της καρτας (δηλαδη 120 ευρω κοστος χρησης για 2 χρονια) δε με χαλασε για να την αλλαξω ευκολα, αν ηταν ενα πιο ακριβο μοντελο θα ειχα χασει πανω απο 200 για πλακα ΥΓ επισης οταν βγω να πουλησω τον επεξεργαστη μου, ας μου πει οποιος θελει οτι πεταξα τα ματια του i5 μου εξω οταν αυτος δουλευει μονιμα κατω απο 60 βαθμους (και 33-40 σε απλη χρηση) με λιγοτερο ρευμα απο τους στοκ και καλη ψυξη , οταν οι τελειως στοκ βαρανε 85αρια και σβηνουν απο την υπερθερμανση.. ο καθενας κρινει και αγοραζει ο,τι θελει 1
trelos3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 λοιπον μπορουμε να μην ξεφευγουμε και να βοηθησουμε το παιδι? ειπαμε 7950 ποσα ατομα να παει σε αυτην και στο φιναλε σιγα αμα την κανει overclock η οχι . το θεμα ειναι να ευχαριστιεται τα παιχνιδια που ακομα καια χωρις overclock τα 2 χρονια τα εχει πιστευω
saiz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 qsis χριματιστιριο το εκανες το θεμα ο καθενας εχει την δικια του λογικη δεν εισαι ακυρος,αλλα μην τα θεωρεις δεδομενα αυτα που λες 2
trelos3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 qsis χριματιστιριο το εκανες το θεμα ο καθενας εχει την δικια του λογικη δεν εισαι ακυρος,αλλα μην τα θεωρεις δεδομενα αυτα που λες αλλος βαριεται το overclock αλλος δεν θελει γιατι φοβαται αλλος δεν θελει να το κανει γιατι ειναι ευχαριστημενος και κακα τα ψεματα αντε να κερδισει 3 fps ποσο πιο πανω δηλαδη θα φαινεται στο ματι οχι.... μονο στο benchamrk 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα