chill Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Το πρόστιμο είναι 250 όταν σε βρουν ανασφάλιστο σε ηλεκτρονική διασταύρωση, σε πραγματικό έλεγχο από όργανο όντως είναι 500 και αφαίρεση πινακίδων. Παράλληλα σύμφωνα με τον νέο νόμο, οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων που θα εντοπιστούν από την Τροχαία, θα κληθούν να πληρώσουν υψηλά πρόστιμα έως και 750 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, οι κυρώσεις για τα ανασφάλιστα που προβλέπονται είναι οι εξής: Διοικητικές κυρώσεις: • Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 10 μέρες. • Αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια σε περίπτωση ατυχήματος ή για 3 χρόνια, σε περίπτωση υποτροπής. • Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, με πράξη της Αστυνομικής Αρχής, 500 ευρώ για τα επιβατικά και 250 ευρώ για τα δίκυκλα. Πηγή: https://www.autotriti.gr/asfaleies/data/news/preview_news/750-eyrw-prostimo-stoys-anasfalistoys-apo-1h-Ioylioy_119106.asp Ομολογώ ότι έχω......ερεθιστεί λίγο με αυτά που διαβάζω 💃💃💃!!!! Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από chill
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, chill είπε Ομολογώ ότι έχω......ερεθιστεί λίγο με αυτά που διαβάζω Όπως τη βρίσκει ο καθένας😁
Mesqal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Υπαρχει ανελεητο κυνηγητο πλεον για ανασφαλιστα, σταματανε για ελεγχο ακομα και ντελιβεραδες. Βεβαια τα πλουσιοπαιδα με τα χωρις πινακιδες 5λιτρα τους, παιζει και να τα χαιρετανε οι τροχαιοι οταν περνανε σαν τον χαρο απο μπροστα τους.
toyo73 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Ρε φουστη μου οι ασφαλιστικες τι δυναμη εχουν.Αυτες και οι τραπεζες.
NickTG Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 23 minutes ago, toyo73 said: Ρε φουστη μου οι ασφαλιστικες τι δυναμη εχουν.Αυτες και οι τραπεζες. Έχουν δύναμη επειδή γράφουν τα ανασφάλιστα?
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, NickTG είπε Έχουν δύναμη επειδή γράφουν τα ανασφάλιστα? Εννοεί τη δύναμη με την οποία καταφέρνουν να υποχρεώνουν το κράτος να περνάει νομοσχέδια που τις βολεύουν.
toyo73 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εννοεί τη δύναμη με την οποία καταφέρνουν να υποχρεώνουν το κράτος να περνάει νομοσχέδια που τις βολεύουν. Ακριβως.Ανασφαλιστα υπηρχαν και υπαρχουν εδω και 30-40 χρονια.Σε λιγο θα μετρας και τα δευτερολεπτα μην μεινεις εκτεθειμενος.Καποτε υπηρχε ο μηνας περιθωριο μετα την ληξη του συμβολαιου.Τωρα ετσι και ληξει μια ημερα, καινουργιο συμβολαιο.
NickTG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Και επειδή υπήρχαν ανασφάλιστα πρέπει να συνεχίσουν? Μάλλον κάποια κατάχρηση θα έγινε και σε αυτό το μήνα. Συνεχίζω να μην βλέπω πως είναι κακό να υπάρχει νομοθεσία και να εφαρμόζεται για τα ανασφάλιστα. 1 1
l337 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, toyo73 είπε Σε λιγο θα μετρας και τα δευτερολεπτα μην μεινεις εκτεθειμενος. drama queen mode από τα lidl. Μπορείς να ετοιμάσεις την ασφάλεια από νωρίτερα. 17 λεπτά πριν, toyo73 είπε Τωρα ετσι και ληξει μια ημερα, καινουργιο συμβολαιο. Το πρόστιμο θα πρέπει να πέφτει ακόμη και αν μείνει 1 λεπτό ανασφάλιστο. 1
toyo73 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, l337 είπε drama queen mode από τα lidl. Μπορείς να ετοιμάσεις την ασφάλεια από νωρίτερα. Το πρόστιμο θα πρέπει να πέφτει ακόμη και αν μείνει 1 λεπτό ανασφάλιστο. Eυτυχως που δεν εισαι νομοθετης. Τωρα, συμφωνο οτι η ασφαλεια πρεπει να πληρωνεται εφ' οσον κυκλοφορει το αυτοκινητο.Αλλα επειδη ετσι οι εταιρειουλες θα χανανε πολλα χρηματα, αλλα και οι αστυνομια δεν θα μπορουσε να πιασει του ανασφαλιστους, βρεθηκε το κολπο.Εγω στην ασφαλεια μου εχω καλυψει απο ανασφαλιστο οχημα.Συμφωνουμε να ειναι ολα σωστα, αλλα καποια πραγματα ειναι εκτος λογικης.
l337 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, toyo73 είπε Eυτυχως που δεν εισαι νομοθετης. Τωρα, συμφωνο οτι η ασφαλεια πρεπει να πληρωνεται εφ' οσον κυκλοφορει το αυτοκινητο.Αλλα επειδη ετσι οι εταιρειουλες θα χανανε πολλα χρηματα, αλλα και οι αστυνομια δεν θα μπορουσε να πιασει του ανασφαλιστους, βρεθηκε το κολπο.Εγω στην ασφαλεια μου εχω καλυψει απο ανασφαλιστο οχημα.Συμφωνουμε να ειναι ολα σωστα, αλλα καποια πραγματα ειναι εκτος λογικης. Όχι δεν είμαι νομοθέτης. Και προσπαθείς -αποτυχημένα ομολογώ- να χρυσώσεις το χάπι χωρίς να έχω καταλάβει τον λόγο.
Μάκαρος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, toyo73 είπε Eυτυχως που δεν εισαι νομοθετης. Τωρα, συμφωνο οτι η ασφαλεια πρεπει να πληρωνεται εφ' οσον κυκλοφορει το αυτοκινητο.Αλλα επειδη ετσι οι εταιρειουλες θα χανανε πολλα χρηματα, αλλα και οι αστυνομια δεν θα μπορουσε να πιασει του ανασφαλιστους, βρεθηκε το κολπο.Εγω στην ασφαλεια μου εχω καλυψει απο ανασφαλιστο οχημα.Συμφωνουμε να ειναι ολα σωστα, αλλα καποια πραγματα ειναι εκτος λογικης. Κανενα πραγμα δεν ειναι εκτος λογικης. Κυκλοφορει το οχημα ? Δεν θα πρεπει να ειναι ουτε κλασμα του δευτερολεπτου ανασφαλιστο. Εαν δεν σε ικανοποιει, τοτε πουλας αυτοκινητο/μηχανη και χρησιμοποιεις τα ΜΜΜ και δεν ξανασχολησε με ασφαλειες. 1
vasilllis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Στις 21/3/2019 στις 2:51 ΜΜ, chill είπε Ομολογώ ότι έχω......ερεθιστεί λίγο με αυτά που διαβάζω 💃💃💃!!!! Πλεον,συμφωνα με οσα με ενημερωσαν απο την ασφαλιστικη μου,στελνουν report οσοι πελατες τους δεν ασφαλιστηκαν.τωρα αν εχει τον τροπο το υπουργειο να αναζητησει αν αυτος πουδεν ασφαλιστηκε στην ταδε ασφαλιστικη ασφαλιστηκε στην δεινα δεν το ξερω. 1 ώρα πριν, NickTG είπε Και επειδή υπήρχαν ανασφάλιστα πρέπει να συνεχίσουν? Μάλλον κάποια κατάχρηση θα έγινε και σε αυτό το μήνα. Συνεχίζω να μην βλέπω πως είναι κακό να υπάρχει νομοθεσία και να εφαρμόζεται για τα ανασφάλιστα. σωστος 57 λεπτά πριν, toyo73 είπε Eυτυχως που δεν εισαι νομοθετης. Τωρα, συμφωνο οτι η ασφαλεια πρεπει να πληρωνεται εφ' οσον κυκλοφορει το αυτοκινητο.Αλλα επειδη ετσι οι εταιρειουλες θα χανανε πολλα χρηματα, αλλα και οι αστυνομια δεν θα μπορουσε να πιασει του ανασφαλιστους, βρεθηκε το κολπο.Εγω στην ασφαλεια μου εχω καλυψει απο ανασφαλιστο οχημα.Συμφωνουμε να ειναι ολα σωστα, αλλα καποια πραγματα ειναι εκτος λογικης. Κολπο ειναι να ισχυει η υποχρεωτικη ασφαλιση για ολους?Και εγω εχω καλυψη για ανασφαλιστους και δεν βρικσω κανενα λογο να ειμαι εγω ο μλκς της υποθεσης να πληρωνω επειδη καποιος δεν δεν θελει να πληρωνει. Απορω που βρισκεις εντος λογικης τις δικες σου αντιληψεις.
4saken Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Έχω ενοικιαζομενα αυτοκίνητα, τα τελευταία χρόνια αναγκάζομαι να καταθέτω πινακίδες λόγω του νόμου περί ανασφάλιστων (πριν τα είχα ανασφάλιστα με πινακίδες ακινητοποιημενα σε ιδιωτικό χώρο). Παρολγ την ταλαιπωρία συμφωνώ απόλυτα με το μέτρο. Καλά κάνουν οι ασφαλιστικές και πιέζουν, έχω καεί με ασφαλιστική που βάρεσε κανόνι. Ας έχουν οικονομική ευρωστία, για το καλό όλων είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα