haris_216 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Θα μπορούσαν να .......................... Παντού και πάντα και όλοι μας "θα μπορούσαμε να......." Κι ύστερα αναρωτιόμαστε, ο καθένας ξεχωριστά, γιατί οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν κάνουν το αυτονόητο. Τελικά μάλλον (πέρα από τις όποιες μασαμπούκες και διαπλοκές) δεν το κάνουν γιατί πολύ απλά το "αυτονόητο" είναι διαφορετικό για τον καθένα μας. Και τελικά πάντα θα υπάρχει ένας από εμάς να φωνάζει για το "αυτονόητο" Έτσι όταν βγαίνουν πχ όπως τώρα, να "μαζέψουν" τα ανασφάλιστα θα βρούμε κάποια περίπτωση (πάντα υπάρχει) που κάποιος θα αδικηθεί και άρα πρέπει το σύστημα να επαναξιολογηθεί μέ βαση και την παράμετρο πχ σε αυτό το νήμα, το ότι κάποιος/οι (από τις μερικές κατοσταριές χιλιάδες) δεν το ασφάλισε γιατί ήταν στο εξωτερικό (εννοείται ότι θα μπορούσε να το κάνει πριν ή μέσω ιντερνετ, εκτός πια αν ταξίδεψε στην κεντρική Ζιμπάμπουε), γιατί ήταν χαλασμένο (πάλι υπάρχει διαδικασία) και γιατί λόγω υποχρεώσεων δεν μπορούσε να πάει αυτός (ούτε και κανένας άλλος από το σόϊ του) στην εφορία για πινακίδες, κλπ
john750 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Γεια σας, Να πω κι εγώ με τη σειρά μου γιατί θεωρώ πως είναι άδικο το μέτρο;.. Έχω μια μηχανή ακινητοποιημένη εδώ και 5 μήνες, πρόβλημα στον κινητήρα, από τότε ψάχνω να βρω κινητήρα για να τον αντικαταστήσω για να τη φτιάξω και να την κυκλοφορήσω. Να βγάλω ασφάλεια; Γιατί; την κυκλοφορώ;; ΟΧΙ! Να παραδώσω πινακίδες? Γιατί?? Μπορεί μετά από μια βδομάδα, ένα μήνα, δυο, πέντε, δέκα να έβρισκα κινητήρα και όλα καλά. Να τρέχω και να χάνω μεροκάματα στις εφορίες την στιγμή που δεν ξέρω πότε θα επισκευαστεί; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 250€???? Δεν μπορώ να έχω ένα όχημα στην αποθήκη μου και να το επισκευάζω; Για ποιό λόγο να πληρώνω ασφάλεια; Το κυκλοφορώ ρε μεγάλε; με έπιασες να το κυκλοφορώ χωρίς ασφάλεια; Τότε γιατί "με τιμωρείς"; Ποιός είσαι εσύ που θα μου στερήσεις το δικαίωμα να έχω νομίμως ένα όχημα αραγμένο στον χώρο μου και να το συντηρώ-επισκευάζω όπως εγώ ξέρω. Αν είναι έτσι να σε ρωτήσω πρώτα πριν πάρω ένα κινητό, μια καφετιέρα ή μια σόμπα. Μήπως να βγάλω και για αυτά ασφάλειες; γιατί και από αυτά μπορούν να προκληθούν ζημιές προς τρίτους (κινητά σε βενζινάδικα, βραχυκύκλωμα από καφετιέρα, φωτιά από σόμμπα). Τι ηλιότητες είναι αυτές;; Πείτε το με απλά μαθηματικά.. 1.000.000 ανασφάλιστα (χεστήκαμε τι είναι) Χ 250€ ... 250εκ στην τσέπη μας και άλλα τόσα στις ασφαλιστικές. Και για όσους πιστεύουν περί ορθώτητας του μέτρου ακούστε.. Ελέγχεις παντού, πιάνεις κάποιον να κυκλοφορεί ανασφάλιστος; Κατάσχεση του οχήματος; Θα το κυκλοφορήσει κανείς ανασφάλιστο; ΟΧΙ! Να βγάλουν οι ασφαλιστικές ένα κοινό μικρό αυτοκόλητο (μη αντιγράψιμο, όπως το παλιό των τελών) που να αναγράφει αρχή και τέλος ασφάλισης, την εταιρία και έναν α/α κωδικό ασφάλισης ώστε να μπορεί οποιοδήποτε όργανο να ελέγξει αν το όχημα είναι ασφαλισμένο ή όχι. Να απλοποιήσουν την διαδικασία ακινησίας μέσω taxis. Το έχεις δηλώσει ακίνητο και σε έπιασα να το κυκλοφορείς; Κατάσχεση. Αν θέλαν λοιπόν όντως να εξαλείψουν τα ανασφάλιστα, υπήρχε τρόπος. Αλλά δε θέλουν.. Χρήμα θέλουν
isay Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Γεια σας, Να πω κι εγώ με τη σειρά μου γιατί θεωρώ πως είναι άδικο το μέτρο;.. Έχω μια μηχανή ακινητοποιημένη εδώ και 5 μήνες, πρόβλημα στον κινητήρα, από τότε ψάχνω να βρω κινητήρα για να τον αντικαταστήσω για να τη φτιάξω και να την κυκλοφορήσω. Να βγάλω ασφάλεια; Γιατί; την κυκλοφορώ;; ΟΧΙ! Να παραδώσω πινακίδες? Γιατί?? Μπορεί μετά από μια βδομάδα, ένα μήνα, δυο, πέντε, δέκα να έβρισκα κινητήρα και όλα καλά. Να τρέχω και να χάνω μεροκάματα στις εφορίες την στιγμή που δεν ξέρω πότε θα επισκευαστεί; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 250€???? Δεν μπορώ να έχω ένα όχημα στην αποθήκη μου και να το επισκευάζω; Για ποιό λόγο να πληρώνω ασφάλεια; Το κυκλοφορώ ρε μεγάλε; με έπιασες να το κυκλοφορώ χωρίς ασφάλεια; Τότε γιατί "με τιμωρείς"; Ποιός είσαι εσύ που θα μου στερήσεις το δικαίωμα να έχω νομίμως ένα όχημα αραγμένο στον χώρο μου και να το συντηρώ-επισκευάζω όπως εγώ ξέρω. Αν είναι έτσι να σε ρωτήσω πρώτα πριν πάρω ένα κινητό, μια καφετιέρα ή μια σόμπα. Μήπως να βγάλω και για αυτά ασφάλειες; γιατί και από αυτά μπορούν να προκληθούν ζημιές προς τρίτους (κινητά σε βενζινάδικα, βραχυκύκλωμα από καφετιέρα, φωτιά από σόμμπα). Τι ηλιότητες είναι αυτές;; Πείτε το με απλά μαθηματικά.. 1.000.000 ανασφάλιστα (χεστήκαμε τι είναι) Χ 250€ ... 250εκ στην τσέπη μας και άλλα τόσα στις ασφαλιστικές. Και για όσους πιστεύουν περί ορθώτητας του μέτρου ακούστε.. Ελέγχεις παντού, πιάνεις κάποιον να κυκλοφορεί ανασφάλιστος; Κατάσχεση του οχήματος; Θα το κυκλοφορήσει κανείς ανασφάλιστο; ΟΧΙ! Να βγάλουν οι ασφαλιστικές ένα κοινό μικρό αυτοκόλητο (μη αντιγράψιμο, όπως το παλιό των τελών) που να αναγράφει αρχή και τέλος ασφάλισης, την εταιρία και έναν α/α κωδικό ασφάλισης ώστε να μπορεί οποιοδήποτε όργανο να ελέγξει αν το όχημα είναι ασφαλισμένο ή όχι. Να απλοποιήσουν την διαδικασία ακινησίας μέσω taxis. Το έχεις δηλώσει ακίνητο και σε έπιασα να το κυκλοφορείς; Κατάσχεση. Αν θέλαν λοιπόν όντως να εξαλείψουν τα ανασφάλιστα, υπήρχε τρόπος. Αλλά δε θέλουν.. Χρήμα θέλουν Και εγώ έβαλα το αυτοκίνητο μου μια βδομάδα στο συνεργείο και με τη δική σου λογική δε χρειάζεται να ειναι ασφαλισμένο. Επισης εχω συγγενή που κινεί το αμάξι του μια φορά στις 10 ημέρες, δηλαδή 3-4 μέρες το μήνα, άρα με τη δική σου λογική να ειναι ανασφάλιστο για τις υπολοιπες 26. Ο νομος ειναι ξεκάθαρος, απο τη στιγμή που ενα όχημα εχει πινακίδες, πρεπει να είναι ασφαλισμένο. Αν δεν θες να πληρώνεις ασφάλεια, παρέδωσε πινακίδες, μα πλέον μπορείς να τις παιρνεις με το μήνα. Αυτά με χειροκίνητα μηχανάκια ειναι αστείο και επισης οταν σου κάνουν τροχονομικό έλεγχο, οταν χτυπάνε τον αριθμό κυκλοφορίας στο τερματικό εμφανίζει και αν ειναι ασφαλισμένο ή οχι. Εκεί που με βρίσκεις σύμφωνο ειναι με την κάτασχεση ή ακινητοποιηση του οχήματος για μεγάλο διάστημα. Ανασφάλιστο; Επιτοπου γερανός και μεταφορά στην αποθήκη της τροχαίας και μαζί με το πρόστιμο απο την ανασφάλιση, τα εξοδα μεταφοράς και αποθηκευσης
john750 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Αν ήταν πιο απλή η διαδικασία ακινησίας (με κατάσχεση αν κυκλοφορούσες ακινητοποιημένο) θα το έκανε πολύς κόσμος ακόμα και αν ήταν να το αφήσουν στην άκρη για ένα μηνα. Και δεν αναφέρομαι να το κινείς για λίγες ημέρες, το έχεις πχ για δυο μήνες στο συνεργείο. Γιατί να πληρώνεις για αυτό το διάστημα που δεν το κυκλοφορείς; Επίσης δεν μίλησα για "χειροκίνητα μηχανάκια", για αυτοκολλητάκια όπως των τελών είπα. Επίσης δεν μίλησα για αποθήκευση κατασχεμένων.. θες να μην υπάρχουν ανασφάλιστα στο δρόμο; οριστική κατάσχεση αν σε πιάσουν να κυκλοφορείς χωρίς ασφάλεια. Και εγώ έβαλα το αυτοκίνητο μου μια βδομάδα στο συνεργείο και με τη δική σου λογική δε χρειάζεται να ειναι ασφαλισμένο. Επισης εχω συγγενή που κινεί το αμάξι του μια φορά στις 10 ημέρες, δηλαδή 3-4 μέρες το μήνα, άρα με τη δική σου λογική να ειναι ανασφάλιστο για τις υπολοιπες 26. Και επειδή μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα.. χάλασε ο κινητήρας, έμεινε η μηχανή ακίνητη μέχρι να βρώ άλλον κινητήρα να την επισκευάσω αλλά στο ενδιάμεσο έληξε η ασφάλεια. Η δική σου άποψη λοιπόν είναι με την μηχανή σε αυτή την κατάσταση να ανανέωνα την ασφάλεια ή μήπως (λέω εγώ τώρα) να περίμενα να την φτιάξω και μετά να έβγαζα εκ νέου ασφάλεια;
isay Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Η δική σου περιπτωση ειναι εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανονα. Αν ήξερες οτι θα μείνεις δυο μηνες χωρίς μηχανή, πηγαινε, εκανες καταθεση πινακίδας και οταν εβρισκες μηχανή, επαιρνες πισω πινακίδες και πλήρωνες ασφαλεια απο τοτε. Εφοσον όμως δεν ξέρεις πότε θα βρεις μηχανή (μπορεί και αυριο) άρα εσυ αποφασίζεις αν θα κάνεις καταθεση ή οχι. Ειναι δικό σου πρόβλημα και οχι του κράτους/ασφαλιστικής/κλπ. Βεβαια θα μπορουσε γενικότερα να υπάρξει ένα μοντελο κινησιμότητας πόντων, όπου θα δηλώνεις πότε θα το κινείς και πότε όχι και να χρεώνεσαι αναλογα. Οι ασφαλίστικές ενημερώνουν το συστημα αυτόματα και στην περιπτωση ελέγχου φευγεις αν εισαι οκ ή σε σκίζουν αν δεν είσαι. Θεωρητικά ειναι δικαιο, πρακτικά ειναι γραφειοκρατεία.
john750 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Να το επαναλλάβω? Το κυκλοφορώ? ΟΧΙ! Με βρήκες στο δρόμο ανασφάλιστο? ΟΧΙ! Άσε με εμένα.. είναι κάποιος στο νοσοκομείο και στο ενδιάμεσο λήγει η ασφάλεια. Το να την ανανεώσει θα σκεφτεί ή να πάει να καταθέσει πινακίδες? Το κυκλοφορεί? ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ?? Ξέρετε πόσες μα πόσες περιπτώσεις υπάρχουν σαν κι αυτές? Από νομοταγείς πολίτες και όχι μπαταχτσήδες! Δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο μοντέλο που λες κινησιμότητας, όχι σήμερα κυκλοφορώ, αύριο όχι.. να μπορείς απλά και γρήγορα να δηλώσεις ένα, δύο, τρείς, όσους χρειάζεται μήνες ακινησίας και όχι να τσουβαλιάζουν τους πάντες και να τους θεωρεί απατεώνες. Δηλαδή, σοβαρά το βρίσκετε αυτό σωστό?
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ηλεκτρονική δήλωση ότι το όχημα δεν θα μετακινηθεί Άπο τότε μέχρι τότε και αν σε πιάσουν να το μετακινείς τότε κατάσχεση και πρόστιμο τι πιο απλό; 1
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Εννοείται ότι θα ακούσουμε όλες τις πιθανές εξηγήσεις (βλάβη, νοσοκομείο, ταξίδια, κλπ) και για την κάθε μία ο καθένας πιστεύει ότι η περίπτωση του αποτελεί "κλασσικό παράδειγμα". Λοιπόν, επειδή μόνο ένα πράγμα ΜΑΣ τσούζει και μας συνετίζει (θέλω να προσεχθεί το "μας" αφού δεν εξαιρώ κανένα) και αυτό είναι όταν κάτι έχει επίπτωση στην τσέπη μας, τότε το μέτρο καλά πάει. Υγ Και για τους διάφορους "αδικημένους", αφού το μέτρο συζητιέται τόσο καιρό, γιατί δεν πήγανε να τα ασφαλίσουν ή ακινητοποιήσουν; Προφανώς γιατί δεν πίστεψαν ότι θα εφαρμοστεί και σκέφτηκαν να τη σκαπουλάρουν λίγο ακόμα (ή να βγουν από το νοσοκομείο ή να βρουν το ανταλλακτικό ). Οκ, σεβαστό. Έπαιξαν κι έχασαν. Ας το αντιμετωπίσουν αξιοπρεπώς κι όχι σαν παιδάκια.
john750 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Hari.. κάνε μας τη χάρη που θα μας την πεις κιόλας για πράγματα που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα. Όταν θα ψηφιστεί κάτι που θα αγγίξει την δικιά σου τσέπη και αισθανθείς ότι αδικείσαι να κάτσεις στ' αυγά σου και να μην πεις τίποτα. Παρτάκηδες 1
haris_216 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Hari.. κάνε μας τη χάρη που θα μας την πεις κιόλας για πράγματα που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα. Όταν θα ψηφιστεί κάτι που θα αγγίξει την δικιά σου τσέπη και αισθανθείς ότι αδικείσαι να κάτσεις στ' αυγά σου και να μην πεις τίποτα. Παρτάκηδες Αν νομίζεις ότι η δική μου τσέπη δεν έχει "αγγιχτεί" (ποικιλοτρόπως) είσαι βαθιά νυχτωμένος. Και πραγματικά θα ευχόμουν να είναι η κατάστασή μου στο απυρόβλητο, έτσι όπως νομίζεις ότι είναι. Απλά μπορώ να διαχωρήσω το σωστό (ή αυτό που νομίζω ότι είναι σωστό) σε σχέση με αυτό που με βολεύει. Πες με ηλίθιο αλλά είμαι ο άνθρωπος που τσιμπάει κλήση στο δρόμο (ναι, δεν είμαι αλάνθαστος και ούτε το παίζω τέτοιος) και λέει ευχαριστώ στον μπάτσο όταν του δίνει το χαρτί. Όχι γιατί είμαι μαζόχας ή μου περισσεύουν αλλά ξέρω πότε δεν έχω δίκιο. Hari.. κάνε μας τη χάρη που θα μας την πεις κιόλας για πράγματα που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα. Όταν θα ψηφιστεί κάτι που θα αγγίξει την δικιά σου τσέπη και αισθανθείς ότι αδικείσαι να κάτσεις στ' αυγά σου και να μην πεις τίποτα. Παρτάκηδες "Παρτάκιας" (κατά Βικιλεξικό, που το 'χω πρόχειρο) = αυτός που κοιτά μονομερώς την μεριά του (his party). Ο ένας κοιτάει την επίτπωση που έχει ο νόμος σε αυτόν και προσπαθεί να δικαιολογήσει την πλευρά του. Ο άλλος κοιτάει την πλευρά του νόμου (που προφανώς δεν είναι η δικιά του πλευρά αφού δεν είναι κράτος) όπου δεν έχει προσωπικό όφελος. Άρα "παρτάκιας" είναι ο.......... Hari.. κάνε μας τη χάρη που θα μας την πεις κιόλας για πράγματα που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητα. Όταν θα ψηφιστεί κάτι που θα αγγίξει την δικιά σου τσέπη και αισθανθείς ότι αδικείσαι να κάτσεις στ' αυγά σου και να μην πεις τίποτα. Παρτάκηδες Α και αν θέλεις να είσαι πιο χιουμορίστας μπορούσες να πεις "Χάρη..κάνε μας της χάρη, να χαρείς" 1
john750 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ξέρεις κάτι; έχω πολύ δουλειά για να κάτσω να σου απαντήσω αναλόγως. Θέλεις να κάτσεις να πληρώνεις φοροεισπρακτικά μέτρα σαν κι αυτά; ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ Θέλεις να σε μαδάνε (μην πω κάτι πιο βαρύ) χωρίς να αντιδράς; ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΜΑΔΑΝΕ Θέλεις να βαφτίζεις την αδικία "έτσι ορίζει νόμος" ΚΑΛΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ και κλείνοντας, Οδική Ασφάλεια σημαίνει ασφαλίζω το όχημα μου επειδή κυκλοφορεί στους δρόμους για να μην προξενήσω ή μου προξενήσουν υλικές και μη ζημιές και όχι να το ασφαλίζω επειδή το έχω στο γκαραζ μου και κάθεται. όπως το σήμα Κ Υ Κ Λ Ο Φ Ο Ρ Ι Α Σ , να το αναλύσω και αυτό; που μου το κάνατε αλληλένδετο με το όχημα είτε κυκλοφορεί είτε όχι. Όταν κυκλοφορεί! Όχι όταν είναι ακίνητο! (και μην πείτε για κατάθεση-ανάθεση πινακίδων, να πάτε εσείς να ταλαιπωριέστε και να χάνετε μεροκάματα) Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει αντί να δέχεστε αμάσητα το κάθε τι που σας φορτώνουν και να το υποστηρίζετε κιόλας. Σε λίγο θα μας βγάλετε και τον ΕΝΦΙΑ ως κοινωνικά οφέλιμο μέτρο! ΕΛΕΟΣ! I'M OUT! 1
Lalaas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σε όλους, λοιπών πριν λίγες μέρες μέσα σε λιμάνι πάρκαρα το αυτοκίνητο μού για δύο μέρες, όταν γύρισα βρήκα το αμάξι χωρίς πινακίδες και ένα μπιλιετάκι στο μπαρμπριζ 500ευρα για ανασφάλιστο όχημα, έκατσα στραβώθηκα στο να κατεβαζω νόμους, δεν βλέπω κάτι τέτοιο, το μόνο πού έχω δει είναι ότι έπρεπε να στείλουν ειδοποιητήριο και eπαράβολο 250ευρω και όχι 500και αφαίρεση επιτόπου πινακίδων, έχω τρελαθεί, τι τελικά ισχύει?
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Lalaas είπε Καλημέρα σε όλους, λοιπών πριν λίγες μέρες μέσα σε λιμάνι πάρκαρα το αυτοκίνητο μού για δύο μέρες, όταν γύρισα βρήκα το αμάξι χωρίς πινακίδες και ένα μπιλιετάκι στο μπαρμπριζ 500ευρα για ανασφάλιστο όχημα, έκατσα στραβώθηκα στο να κατεβαζω νόμους, δεν βλέπω κάτι τέτοιο, το μόνο πού έχω δει είναι ότι έπρεπε να στείλουν ειδοποιητήριο και eπαράβολο 250ευρω και όχι 500και αφαίρεση επιτόπου πινακίδων, έχω τρελαθεί, τι τελικά ισχύει? Το πρόστιμο είναι 250 όταν σε βρουν ανασφάλιστο σε ηλεκτρονική διασταύρωση, σε πραγματικό έλεγχο από όργανο όντως είναι 500 και αφαίρεση πινακίδων. Παράλληλα σύμφωνα με τον νέο νόμο, οι ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων που θα εντοπιστούν από την Τροχαία, θα κληθούν να πληρώσουν υψηλά πρόστιμα έως και 750 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, οι κυρώσεις για τα ανασφάλιστα που προβλέπονται είναι οι εξής: Διοικητικές κυρώσεις: • Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 10 μέρες. • Αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια σε περίπτωση ατυχήματος ή για 3 χρόνια, σε περίπτωση υποτροπής. • Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, με πράξη της Αστυνομικής Αρχής, 500 ευρώ για τα επιβατικά και 250 ευρώ για τα δίκυκλα. Πηγή: https://www.autotriti.gr/asfaleies/data/news/preview_news/750-eyrw-prostimo-stoys-anasfalistoys-apo-1h-Ioylioy_119106.asp Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από Joshua21 1
Μάκαρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Το ερωτημα ειναι γιατι να αφησεις το οχημα σου ανασφαλιστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα