revengerf1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Γεια σε ολους.. Εχω ενα λαπτοπ ΗΠ envy 6 (με ενσωματομενη μπαταρια) αγορασα προσφατα τροφοδοτικο διοτι το αγορασα χωρις αυτο, και δεν φορτιζει η μπαταρια. Στο icon της μπαταριας μου λεει (συνδεμενο-δεν φορτιζει) :/ Μολις βγαζω το καλωδιο και κλεινει αμεσως. Τι μπορει να φταιει ???
revengerf1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ελπιζω πως οχι βλεπω κατι βιντεο μπασ και βρω καπια λυση ..
xristoforos89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Κατέβασε το hw monitor για να τσεκάρεις σε τι ποσοστό υγείας βρίσκεται η μπαταρία σου. 1
revengerf1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μου λεει οτι θελει αντικατασταση αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο διοτι εινα σχετικα καινουργιο λαπτοπ.. στη διαχειρηση συσκεων δεν μου βρησκει κατι drivers δεν ξερω αν σημαινει κατι Ελεκτης διαυλου SM Συσκευη PCI BCM2070ZAO Μηπως γνωριζει κανεις κατι????
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δεν έχω δει ποτέ σε Laptop να μην μπορεί να φορτίσει λόγω μη εγκατεστημένου Driver. Όσα δεν φορτίζουν, έχουν τεζαρισμένη μπαταρία. Για τις συσκευές που σου λείπουν, θα πρέπει να ψάξεις στο Google.
revengerf1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δεν έχω δει ποτέ σε Laptop να μην μπορεί να φορτίσει λόγω μη εγκατεστημένου Driver. Όσα δεν φορτίζουν, έχουν τεζαρισμένη μπαταρία. Για τις συσκευές που σου λείπουν, θα πρέπει να ψάξεις στο Google. Θα ψαξω.. ευχαριστω πολυ εχω βαλει και μια αγγελεια για την μπαταρια, αν το βρω φθηνα θα την παρω
revengerf1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Χωρις αποδηξει το πηρα αλλα απο τι ειδα εληξε το περασμενο μηνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα