CrackMetal (century) Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Στο προφίλ του χρήστη υπάρχει η επιλογή :"Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης". Εάν κάποιος την ενεργοποιήσει θα είναι μη ορατός χρήστης. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος την ενεργοποιεί. Τι πετυχαίνει με το να είναι μη ορατός προς τους άλλους???
dim_b Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Να μη βλέπουν οι άλλοι, πότε είναι on-line και πότε όχι. Γιά ποιό λόγο; Δεν ξέρω, ο καθένας έχει τους λόγους του. Εγώ απλά το έχω ενεργοποιημένο χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.
EXoRCiST Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Αν π.χ. κάποιος του απευθύνει το λόγο με ένα post, (εννίοτε και pm), o χρήστης που είναι 'αόρατος', μπορεί να μην απαντήσει, παρόλο που είναι online, χωρίς να θεωρηθεί αγενής. Υποτίθεται πως λείπει... Βέβαια, έχω την εντύπωση, πως ο admin βλέπει και τους κρυφούς (ίσως και οι mods, δεν ξέρω), οπότε το παραπάνω ισχύει μόνο για τους 'κοινούς θνητούς'
SoTiRiS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 stous mods kai ston admin einai oratos,stous xristes den einai.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.