Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με την παρακάτω διαδικασία παίρνετε δύο δωρεάν παιχνίδια Live Arcade για το XBOX 360 και μία trial συνδρομή 14 ημερών:

1) Πάτε στο http://www.chargeupyourfun.com/
2) Βάζετε στο code 1 το 564105307 και στο time stamp 1 το 11:11
3) Βάζετε στο code 2 το 565105326 και στο time stamp 2 το 12:05
4) Δώστε όνομα, ένα email, ημερομηνία γεννήσεως και ένα ταχ.κώδικα Αμερικής (έβαλα 90210)
5) Πατήστε submit και επιλέξτε το Toy Soldiers, θα σας δώσει κωδικό για το παιχνίδι και για XBOX Live Gold 14 ημερών
6) Πατήστε το back στο browser σας και επιλέξτε το The Maw για να σας δώσει τον κωδικό και για αυτό το game
7) Τους κωδικούς τους εξαργυρώνετε στο live.xbox.com

Δεν θα κρατήσει πολύ οπότε βιαστείτε!

• Like 6
Δημοσ.

Αν δεν σας παίζει ο κωδικός για Live μέσα από το live.xbox.com, δοκιμάστε να το περάσετε μέσα από το dashboard της κονσόλας. Εμένα με γαλλικό account έτσι το δέχτηκε.

Δημοσ.

Ωραίος φίλε!

Μια χαρά φαίνεται να δουλεύει. Πέρασα τους κωδικούς στο browser και λογικά θα κατέβουν αυτόματα στο xbox μόλις το ανοίξω.

Δημοσ.

Το live για κάποιο λόγο δεν μου ενεργοποιήθηκε, αλλά τα άλλα δύο μια χαρά και μόλις τώρα κατεβαίνουν στο χ-κυτίο 360. Θενκς ιν αντβανς

Δημοσ.

εκανα ολη την διαδικασια κανονικα μου εστειλε και mail αλλα δεν βλεπω πουθενα κωδικο. Στο mail γραφει                                                    YOUR FREE ARCADE GAME CODE - :  

και τιποτα αλλο. καμμια γνωμη?

Δημοσ.

To κανα και γω,thanks!Nα ρωτησω τον gold account πως τον παιρνεις?Τον κωδικο που μου στειλαν για το παιχνιδι τον ενεργοποιησα απο το pc δεν εχω παει ακομα στο xbox

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι....

δεν είναι παράνομο να κατεβάσουμε με τους κωδικούς αυτούς τα παιχνίδια αυτα?

Η Microsoft δεν αναγνωρίζει τους κωδικούς αυτούς? δεν μπορεί να στραφεί εναντίον των χρηστών που κατέβασαν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...