nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Οπότε ας γράψει κάποιος το ρεζουμέ γιατί προσωπικά μπερδεύτηκα! (Νομίζω!) Τί γίνεται για άρση απόκρυψης αριθμού & τί γίνεται για αναγνώριση(αποκάλυψη;!) του καλούντα;!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Οπότε ας γράψει κάποιος το ρεζουμέ γιατί προσωπικά μπερδεύτηκα! (Νομίζω!) Τί γίνεται για άρση απόκρυψης αριθμού & τί γίνεται για αναγνώριση(αποκάλυψη;!) του καλούντα;! H αρση απορρήτου εχει να κανει με οποιεσδήποτε κλησεις δέχτηκες στο παρελθον αλλα χωρίς να εχει την υπηρεσία MCID, και η λιστα απαιτεί αδεια εισαγγελέα. Η λιστα τωρα που σου προσφέρει η υπηρεσία MCID ειναι χωρις την αδεια του εισαγγελέα γιατι απλα ο καλων ειδοποιείται και ξερει οτι καλεί νουμερο το οποιο καταγράφει τις κλήσεις του. Το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορες δεν ειναι και το επιθυμητό, γιατι απλα μολις ο απέναντι ακουσει το μηνυμα σου λεει οτι σορρυ εκανα λάθος και δεν σε ξαναενοχλεί, δηλαδη οπως και να εχει δεν μπορείς να εχεις ασφαλή αποτελέσματα παρα μονο ενδείξεις. Εκτος αν αυτος καλεί απο κερματοδέκτη ή περίπτερα, αποτε δεν γλυτώνεις με τιποτα. ΥΓ Η πεσεις σε ηλίθιο και σε καλει απροκάλυπτα απο το δικο του τλφ. 1
Jason13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Θα κανω αυτο που εχει η cosmote, :Υπηρεσια εντοπισμου Κακοβουλων κλησεων και αν δν με εχει φαει , θα δω τι γινεται με εισαγγελικη παρεμβαση. :Ρhttp://www.cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicServicesTR
Giannis dogo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα παιδιά έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια η πρώην μου είναι έγκυος στο παιδί μας 2.5μηνων χωρισαμε και εξαφανιστηκε είναι από την Ουκρανία και θα παρακαλούσα να μην σχολιαστει μίλησα με την αστυνομία αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι ώστε να την εντοπίσουν για πάω να την βρω να της πω να με αφήσει να αναγνωρίσω το παιδί μας και να μου επιτρέψει να πηγαίνω να το βλέπω....έχει κάνει απόρρητο τον αριθμό της.ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω?
takoulou Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Giannis dogo είπε Καλησπέρα παιδιά έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια η πρώην μου είναι έγκυος στο παιδί μας 2.5μηνων χωρισαμε και εξαφανιστηκε είναι από την Ουκρανία και θα παρακαλούσα να μην σχολιαστει μίλησα με την αστυνομία αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να κάνουν κάτι ώστε να την εντοπίσουν για πάω να την βρω να της πω να με αφήσει να αναγνωρίσω το παιδί μας και να μου επιτρέψει να πηγαίνω να το βλέπω....έχει κάνει απόρρητο τον αριθμό της.ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω? Καλημέρα.. Μόνο με την αστυνομία και την πρεσβεία στην χώρα εκεί.. Δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο... Έμπλεξες.. Δύσκολο το βλέπω..
kostakiss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 On 28/03/2013 at 16:11, NikosKallithea said: Aυτο λέγετε Malicious Call Identification "MCID", και ο καλων ειδοποιείται οτι ο καλούμενος έκανε χειρισμό σύλληψης, οπότε άντε γεια, δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναπάρει, ήδη θα εχει αλλάξει βρακάκι . αυτο πως ενεργοποιειται ? ισχυει για ολους τους παροχους? υπαρχει χρεωση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα