Jason13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Τον τελευταιο καιρο δεχομαι στο κινητο μου τηλεφωνο, κλησεις απο αποκρυψη. Οταν σηκωνω το τηλεφωνο δε μιλαει κανεις και υστερα το κλεινει.. Αυτο γινεται σχεδον καθε μερα μια - το πολυ δυο φορες. Διαβασα οτι η cosmote με 5,17 ευρω σου δινει τη δυνατοτητα για 15 ημερες, να ενημερωνει αυτον που παιρνει με αποκρυψη οτι: "ο ταδε εχει ενεργοποιηση την υπηρεσια εμφανιση αποκρυψεων και για να συνεχισει πρεπει να φανει ο αριθμος σου πατωνας ενα νουμερο. "Το προβλημα ειναι οτι αυτο δν αρκει, Γιατι αν ο ανθρωπος "ειναι δολοφονος", σιγα μη συνεχισει την κληση. Οσο αναφορα τη νομικη αρση απορρητου: 1)ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω; 2)Θα δεχτουν να γινει αρση; 3)ποιο ειναι το κοστος; 4)Υπαρχει αλλος τροπος να μαθω ποιος με καλει;
parasaser Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 φορητότητα σε wind διαφορετικά φραγή σε αριθμούς με απόκρυψη. με νόμιμο τρόπο δεν νομίζω να βγάλεις άκρη και κανείς δεν έχει βγάλει. γιατί απλά δεν έχει διαπραχθεί κάτι παράνομο...... 1
nikoskon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Νομίζω η διαδικασία ξεκινά με καταγγελία στην αστυνομία και εφόσον κριθεί απαραίτητο, μόνο με εισαγγελική εντολή/παρέμβαση μπορεί να γίνει άρση.
mphxths Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Βρες κανα γνωστο στην ΓΑΔΑ....εκει δεν εχει απορρητα νουμερα και μαλακιες... Παιρνεις τηλεφωνο και το νουμερο σου ειναι φορα παρτιδα
cyber_katsarida Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 είχα ακούσει μια φορά από μια γκόμενα ότι κάποιος την ενοχλούσε στο κινητό. έκανε λοιπόν προώθηση τις κλήσεις της σε τμήμα της πυροσβεστικής όπου δούλευε ένας γνωστός της και όταν ο ενοχλητικός την κάλεσε, χτύπησε στην πυροσβεστική και φάνηκε ο αριθμός. δε ξέρω αν είναι αλήθεια, απλά το αναφέρω. μπορεί να έλεγε και παραμύθια.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Τον τελευταιο καιρο δεχομαι στο κινητο μου τηλεφωνο, κλησεις απο αποκρυψη. Οταν σηκωνω το τηλεφωνο δε μιλαει κανεις και υστερα το κλεινει.. Αυτο γινεται σχεδον καθε μερα μια - το πολυ δυο φορες. Διαβασα οτι η cosmote με 5,17 ευρω σου δινει τη δυνατοτητα για 15 ημερες, να ενημερωνει αυτον που παιρνει με αποκρυψη οτι: "ο ταδε εχει ενεργοποιηση την υπηρεσια εμφανιση αποκρυψεων και για να συνεχισει πρεπει να φανει ο αριθμος σου πατωνας ενα νουμερο. "Το προβλημα ειναι οτι αυτο δν αρκει, Γιατι αν ο ανθρωπος "ειναι δολοφονος", σιγα μη συνεχισει την κληση. Οσο αναφορα τη νομικη αρση απορρητου: 1)ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω; 2)Θα δεχτουν να γινει αρση; 3)ποιο ειναι το κοστος; 4)Υπαρχει αλλος τροπος να μαθω ποιος με καλει; Ειναι υπηρεσία επι πληρωμή, δεν χρειάζεται αρση απορρήτου και σου δίνουν μονο αριθμούς οχι ονόματα φορητότητα σε wind διαφορετικά φραγή σε αριθμούς με απόκρυψη. με νόμιμο τρόπο δεν νομίζω να βγάλεις άκρη και κανείς δεν έχει βγάλει. γιατί απλά δεν έχει διαπραχθεί κάτι παράνομο...... Η wind που κολλάει.
panosno1com Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 η wind εχει υπηρεσια που αμα σε καλεσουν με αποκρυψη βγαινει τηλεφωνητρια κ λεει: σας ενημερωνουμε οτι ο συνδρομητης που καλεσατε δεν επιθυμει κλησεις με αποκρυψη.αφαιρεστε την αποκρυψη και ξαναπροσπαθειστε. επισης οι ρυθμισεις κλησεων καποιων τηλεφωνων (πχ το galaxy s1 μου) επιτρεπουν την απορριψη κλησεων με αποκρυψη... παντως παλιοτερα (πολυ παλιοτερα) που εκανα φαρσουλες στη πυροσβεστικη ,η κοπελα που ειχα πρηξει μου χε πει οτι φαινεται ο αριθμος μου ! (απο τηλεκαρτα επαιρνα χαχα :ρ ) 1
PsyGreg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 η WIND προσφέρει δωρεάν φραγή κλήσεων με απόκρυψη στέλνει ηχογραφημένο μύνημα σε αυτόν που σε καλεί με απόκρυψει και τον ενημερώνει πως έχεις ενεργοποιήσει την εν λόγο υπηρεσία, κι αν θέλεις να τον καλέσεις, να βγάλεις την φραγή από τις καλύτερες υπηρεσίες.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 η wind εχει υπηρεσια που αμα σε καλεσουν με αποκρυψη βγαινει τηλεφωνητρια κ λεει: σας ενημερωνουμε οτι ο συνδρομητης που καλεσατε δεν επιθυμει κλησεις με αποκρυψη.αφαιρεστε την αποκρυψη και ξαναπροσπαθειστε. επισης οι ρυθμισεις κλησεων καποιων τηλεφωνων (πχ το galaxy s1 μου) επιτρεπουν την απορριψη κλησεων με αποκρυψη... παντως παλιοτερα (πολυ παλιοτερα) που εκανα φαρσουλες στη πυροσβεστικη ,η κοπελα που ειχα πρηξει μου χε πει οτι φαινεται ο αριθμος μου ! (απο τηλεκαρτα επαιρνα χαχα :ρ ) η WIND προσφέρει δωρεάν φραγή κλήσεων με απόκρυψη στέλνει ηχογραφημένο μύνημα σε αυτόν που σε καλεί με απόκρυψει και τον ενημερώνει πως έχεις ενεργοποιήσει την εν λόγο υπηρεσία, κι αν θέλεις να τον καλέσεις, να βγάλεις την φραγή από τις καλύτερες υπηρεσίες. Προφανως η υπηρεσια αυτη δεν σου λεει και ποις σε κάλεσε που ειναι το ζητούμενο απο τον σταρτερ, φραγη διαθετουν και ολα τα σύγχρονα τηλεφωνά αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο. 1
se.kitrino Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Θα πρέπει να πας στην εταιρεία σου, και να ζητήσεις ένα έντυπο άρσης απορρήτου. Θα το συμπληρώσεις και θα πας στο ΑΤ της περιοχής σου να σου το υπογράψουν και να στο σφραγίσουν. Μετά θα το πας πάλι στο κατάστημα και αυτοί θα το προωθήσουν στα κεντρικά. Σε 12-15 εργάσιμες θα σε πάρουν τηλέφωνο να πας στο κατάστημα να παραλάβεις τον φάκελο με τους αριθμούς που σε καλούν.
panosno1com Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Προφανως η υπηρεσια αυτη δεν σου λεει και ποις σε κάλεσε που ειναι το ζητούμενο απο τον σταρτερ, φραγη διαθετουν και ολα τα σύγχρονα τηλεφωνά αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο. σαφως ,απλα τουλαχιστον θα «γειωσει» αυτον που τον [παρ]ενοχλεί ! 1
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Θα πρέπει να πας στην εταιρεία σου, και να ζητήσεις ένα έντυπο άρσης απορρήτου. Θα το συμπληρώσεις και θα πας στο ΑΤ της περιοχής σου να σου το υπογράψουν και να στο σφραγίσουν. Μετά θα το πας πάλι στο κατάστημα και αυτοί θα το προωθήσουν στα κεντρικά. Σε 12-15 εργάσιμες θα σε πάρουν τηλέφωνο να πας στο κατάστημα να παραλάβεις τον φάκελο με τους αριθμούς που σε καλούν. Το ζητούμενο είναι ο καλών και όχι ο αριθμός. Εκτός βέβαια και αν από τον αριθμό, προκύψει από γνωστούς ο καλών. Αν και με κάθε επιφύλαξη, αν εγώ έχω κάνει αίτηση στον πάροχο μου, η γραμμή να είναι απόρρητη, δεν νομίζω ο καθένας να μπορεί να κάνει άρση αν δεν αποδειχθεί πως τον παρενοχλώ.
se.kitrino Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι, έχεις δίκαιο. Σου έρχεται ο φάκελος με τον αριθμό και το όνομα που είναι δηλωμένο το κινητό. Έχεις δεν έχεις άρση απορρήτου, πάει εισαγγελικά μετά. Η εταιρεία, αφού έχει υπογραφή από το ΑΤ υποχρεούται να σου αποστείλει όλα τα στοιχεία.
nikoskon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ναι, έχεις δίκαιο. Σου έρχεται ο φάκελος με τον αριθμό και το όνομα που είναι δηλωμένο το κινητό. 'Ετσι απλά;! Δηλαδή ο καθένας μπορεί να μάθει ποιός τον κάλεσε με απόκρυψη;! Μάλιστα...
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Aυτο λέγετε Malicious Call Identification "MCID", και ο καλων ειδοποιείται οτι ο καλούμενος έκανε χειρισμό σύλληψης, οπότε άντε γεια, δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναπάρει, ήδη θα εχει αλλάξει βρακάκι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα