Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πρν ξεκινησω θέλω να πώ ότι αποφάσισα να πάρω ετοιμο.

Θέλω να παίζω κανένα gta iv όχι στο φουλ του αλλα αξιοπρεπώς. Budget 750 e μαζί με οθόνη. Έχω ακούσει πολύ καλά λογια για αυτο παρότι ειναι turbox το ξέρω για κλο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Gamer-G200.htm ΤΙ ΛΕΤΕ

Δημοσ.

Ποτε ετοιμο pc,ποσο μαλλον turbox.Συμπληρωσε την φορμα αναβαθμισης,να σου κανουμε προτασεις για κομματι κομματι,και το παιρνεις απο ενα καταστημα το οποιο θα στο συναρμολογησουν απο εκει και θα στο φερουν-παρεις ετοιμο

Δημοσ.

Ναι αυτό έλεγα και εγώ αλλα εν τέλει μου βγήκε 850 ευρω επειδη τα χρειάζομαι όλα. Τι να κάνω;

Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ναι αυτό έλεγα και εγώ αλλα εν τέλει μου βγήκε 850 ευρω επειδη τα χρειάζομαι όλα. Τι να κάνω;

Δεν σε πιανω.

Επισης το pc που ποσταρες ειναι απλα τραγικο, χωρις παρεξηγηση.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε πιανω.

Επισης το pc που ποσταρες ειναι απλα τραγικο, χωρις παρεξηγηση.

Όχι ρε απλά την προηγούμδνη φρα πάλι από εδώ που πήγα να βρω κομματι κομματι βγήκαν πολλα. Αντε τρα να ξαναδοκιμάσω. Θα συμπληρώσω την φόρμα και θα ανοιξω νεο θέμα. Και ευχαριστώ για την προειδοποίηση
Δημοσ.

ποτέ turbo-x φίλε! επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια θέση με σένα, είχε περάσει απο το μυαλό μου η επιλογή του πλαίσιο (δες εδώ) αλλά τελικά μακρυά..

Αν είναι να πάρεις έτοιμο για τους χ-ψ λόγους, προτίμησε κάτι σε brand name (π.χ. hp, dell, acer)

Το να φτιάξεις κομμάτι-κομμάτι είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, δεν το συζητάμε!

αλλά αν είσαι περιορισμένος στο budget και δεν διαθέτεις ήδη λειτουργικό, είναι ακόμα πιο στενά τα πράγματα.

Δημοσ.

ποτέ turbo-x φίλε! επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια θέση με σένα, είχε περάσει απο το μυαλό μου η επιλογή του πλαίσιο (δες εδώ) αλλά τελικά μακρυά..

Αν είναι να πάρεις έτοιμο για τους χ-ψ λόγους, προτίμησε κάτι σε brand name (π.χ. hp, dell, acer)

αλλά αν είσαι περιορισμένος στο budget και δεν διαθέτεις ήδη λειτουργικό, είναι ακόμα πιο στενά τα πράγματα.

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ. εντάξει θα κάνω μια προσπάθεια και θα δω αν βγαινει με το ποσό που διαθέτω ένα gaming pc. ΞΕΚΙΝΩ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

Δημοσ.

εννοειται πως είναι καλύτερο να το φτίαξεις εσυ κομμάτι-κομμάτι! Αλλα μια απορία: Αφού και τα Turbo X φτιάχνονται από επώνυμα parts-Intel, Sapphire κλπ. ποια είναι η λογική στο ότι τα brands είναι καλύτερα στα έτοιμα; 

Δημοσ.

εννοειται πως είναι καλύτερο να το φτίαξεις εσυ κομμάτι-κομμάτι! Αλλα μια απορία: Αφού και τα Turbo X φτιάχνονται από επώνυμα parts-Intel, Sapphire κλπ. ποια είναι η λογική στο ότι τα brands είναι καλύτερα στα έτοιμα; 

Δε φτιαχνονται απο επωνυμα parts.Οι ram,τα psu ειναι no-name παντα στα tuvlo-x

Δημοσ.

Και εκτος απο αυτα,δεν βλεπεις οτι ειναι gamer εκδοση (και καλα) και εχουν βαλει καρτα την 7750? Ελεος δηλαδη.. Και ειδικα σε αυτη την τιμη..Αλλα βεβαια,με αυτο τα τροφοδοτικα που βαζουν που να σηκωσουν μεγαλυτερη καρτα γραφικων :P :P :P

Δημοσ.

γενικά επειδή το χω ψάξει και εγώ πολύ το θέμα με τους έτοιμους, τα τροφοδοτικά που βάζουν είναι ότι χειρότερο και σε δεύτερη φάση έρχονται οι μητρικές.

Δημοσ.

Χαχαχα τώρα που το σκέφτομαι είμαι χαρούμενος που φτιάχνω δικό μ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...