ippoiord Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Λοιπόν πρν ξεκινησω θέλω να πώ ότι αποφάσισα να πάρω ετοιμο. Θέλω να παίζω κανένα gta iv όχι στο φουλ του αλλα αξιοπρεπώς. Budget 750 e μαζί με οθόνη. Έχω ακούσει πολύ καλά λογια για αυτο παρότι ειναι turbox το ξέρω για κλο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Gamer-G200.htm ΤΙ ΛΕΤΕ
Superpie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ποτε ετοιμο pc,ποσο μαλλον turbox.Συμπληρωσε την φορμα αναβαθμισης,να σου κανουμε προτασεις για κομματι κομματι,και το παιρνεις απο ενα καταστημα το οποιο θα στο συναρμολογησουν απο εκει και θα στο φερουν-παρεις ετοιμο
ippoiord Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ναι αυτό έλεγα και εγώ αλλα εν τέλει μου βγήκε 850 ευρω επειδη τα χρειάζομαι όλα. Τι να κάνω; Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μη κάνεις το λάθος Είναι πολύ καλύτερο να πάρεις κομμάτι-κομμάτι.
XMorsX Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ναι αυτό έλεγα και εγώ αλλα εν τέλει μου βγήκε 850 ευρω επειδη τα χρειάζομαι όλα. Τι να κάνω; Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App Δεν σε πιανω. Επισης το pc που ποσταρες ειναι απλα τραγικο, χωρις παρεξηγηση. 1
ippoiord Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ναι αυτό έλεγα και εγώ αλλα εν τέλει μου βγήκε 850 ευρω επειδη τα χρειάζομαι όλα. Τι να κάνω; Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App Δεν σε πιανω. Επισης το pc που ποσταρες ειναι απλα τραγικο, χωρις παρεξηγηση. Όχι ρε απλά την προηγούμδνη φρα πάλι από εδώ που πήγα να βρω κομματι κομματι βγήκαν πολλα. Αντε τρα να ξαναδοκιμάσω. Θα συμπληρώσω την φόρμα και θα ανοιξω νεο θέμα. Και ευχαριστώ για την προειδοποίηση
apostolisR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ποτέ turbo-x φίλε! επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια θέση με σένα, είχε περάσει απο το μυαλό μου η επιλογή του πλαίσιο (δες εδώ) αλλά τελικά μακρυά.. Αν είναι να πάρεις έτοιμο για τους χ-ψ λόγους, προτίμησε κάτι σε brand name (π.χ. hp, dell, acer) Το να φτιάξεις κομμάτι-κομμάτι είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, δεν το συζητάμε! αλλά αν είσαι περιορισμένος στο budget και δεν διαθέτεις ήδη λειτουργικό, είναι ακόμα πιο στενά τα πράγματα.
ippoiord Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 ποτέ turbo-x φίλε! επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια θέση με σένα, είχε περάσει απο το μυαλό μου η επιλογή του πλαίσιο (δες εδώ) αλλά τελικά μακρυά.. Αν είναι να πάρεις έτοιμο για τους χ-ψ λόγους, προτίμησε κάτι σε brand name (π.χ. hp, dell, acer) Το να φτιάξεις κομμάτι-κομμάτι είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, δεν το συζητάμε! αλλά αν είσαι περιορισμένος στο budget και δεν διαθέτεις ήδη λειτουργικό, είναι ακόμα πιο στενά τα πράγματα. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ. εντάξει θα κάνω μια προσπάθεια και θα δω αν βγαινει με το ποσό που διαθέτω ένα gaming pc. ΞΕΚΙΝΩ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ
platinum Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ποτέ turbo-x φίλε! επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια θέση με σένα, είχε περάσει απο το μυαλό μου η επιλογή του πλαίσιο (δες εδώ) αλλά τελικά μακρυά.. Αν είναι να πάρεις έτοιμο για τους χ-ψ λόγους, προτίμησε κάτι σε brand name (π.χ. hp, dell, acer) Το να φτιάξεις κομμάτι-κομμάτι είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, δεν το συζητάμε! αλλά αν είσαι περιορισμένος στο budget και δεν διαθέτεις ήδη λειτουργικό, είναι ακόμα πιο στενά τα πράγματα. εννοειται πως είναι καλύτερο να το φτίαξεις εσυ κομμάτι-κομμάτι! Αλλα μια απορία: Αφού και τα Turbo X φτιάχνονται από επώνυμα parts-Intel, Sapphire κλπ. ποια είναι η λογική στο ότι τα brands είναι καλύτερα στα έτοιμα;
f1vettel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 εννοειται πως είναι καλύτερο να το φτίαξεις εσυ κομμάτι-κομμάτι! Αλλα μια απορία: Αφού και τα Turbo X φτιάχνονται από επώνυμα parts-Intel, Sapphire κλπ. ποια είναι η λογική στο ότι τα brands είναι καλύτερα στα έτοιμα; Δε φτιαχνονται απο επωνυμα parts.Οι ram,τα psu ειναι no-name παντα στα tuvlo-x
Superpie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και εκτος απο αυτα,δεν βλεπεις οτι ειναι gamer εκδοση (και καλα) και εχουν βαλει καρτα την 7750? Ελεος δηλαδη.. Και ειδικα σε αυτη την τιμη..Αλλα βεβαια,με αυτο τα τροφοδοτικα που βαζουν που να σηκωσουν μεγαλυτερη καρτα γραφικων :P
apostolisR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 γενικά επειδή το χω ψάξει και εγώ πολύ το θέμα με τους έτοιμους, τα τροφοδοτικά που βάζουν είναι ότι χειρότερο και σε δεύτερη φάση έρχονται οι μητρικές.
ippoiord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χαχαχα τώρα που το σκέφτομαι είμαι χαρούμενος που φτιάχνω δικό μ Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα