sirboux Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 πήρα χθες καινούριο υπολογιστή και πήρα για σκληρό τον Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB http://www.wdc.com/wdproducts/library/SpecSheet/ENG/2879-771434.pdf το θέμα είναι ότι κάνει πάρα πολύ θόρυβο όταν δουλεύει σε idle δεν τον ακούω άλλα όταν παίζω η όταν φορτώνει κάτι κάνει σαν αεροπλάνο συγκεκριμένα κάνει έτσι : είναι φυσιολογικό ι είναι ελαττωματικος τα βιντεο δεν ειναι δικα μου άπλα τα βρήκα στο youtube
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 οπως ακουγεται δνε μου φαινεται ΜΗ φυσιολογικος.απλα κανει σαν να ειναι Raptor.και συνηθως οταν ενας δισκος εχει θεμα ακουγεται και στο Idle Οταν γυρναει δηλαδη
sirboux Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 α οκ ενταξει απλα φοβήθηκα μην ειναι χαλασμενος κατι θα σκεφτω για τον θορυβο τιποτα δαχτυλιδια
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 τιποτα λαστιχακια απλα θα μειωσουν τους κραδασμους.τον ηχο αυτον δεν το κοβω να τον μειωνουν πολυ.αλλα οτι και να πεις ειναι ωραιος ηχος 1
sep01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 εχοντας τον αντιστοιχο σε 1ΤΒ εδω και 4 μηνες , κανει το θορυβο του αλλα τωρα τελευταια σα να στρωνει λίγο ή μπορει να ειναι ιδεα μου επειδη τον συνηθησα . παντως ειναι κριμα για εναν σχετικα ακριβο δισκο οπως ο BLACK να κανει τετοιο θορυβο. αν καποιος εχει βρει τροπο να τον κανει silent - καπως , ας πει τπτ ρε παιδια - η σειρά Βlue ειναι πιο ησυχη ? σκεφτομαι για Site: http://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html"> αγορα (δεν ανοιγω νεο θεμα μιας και η συζητηση ειναι καπως κοντα στην ερωτηση )
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 εχοντας τον αντιστοιχο σε 1ΤΒ εδω και 4 μηνες , κανει το θορυβο του αλλα τωρα τελευταια σα να στρωνει λίγο ή μπορει να ειναι ιδεα μου επειδη τον συνηθησα . παντως ειναι κριμα για εναν σχετικα ακριβο δισκο οπως ο BLACK να κανει τετοιο θορυβο. αν καποιος εχει βρει τροπο να τον κανει silent - καπως , ας πει τπτ ρε παιδια - η σειρά Βlue ειναι πιο ησυχη ? σκεφτομαι για Site: http://www.skroutz.gr/s/2195774/Western-Digital-Caviar-Blue-1TB-3-5-SATA-%CE%99%CE%99%CE%99.html"> αγορα (δεν ανοιγω νεο θεμα μιας και η συζητηση ειναι καπως κοντα στην ερωτηση ) μαλλον τον συνηθησες τοσο καιρο.να γινει silent δεν γινεται εκτος αν μονωσεις το κουτι σου .δεν ειναι κραδασμοι πιστευω για να πεις οτι βαζεις λαστιχακια για να στρωσει. λογικα οι blue ειναι πιο ησυχοι αλλα μπορεις να βρεις και συγκριτικα με το ποσα db κανει ενας δισκος.μερικοι raptor Ειναι πιο silent απο αλλους παρολο που ειναι στα 10000 rpm.ποιοτικα ειναι καλυτεροι oi black και εχουν περισσοτερη εγγυηση με τους μπλε νορμαλ πραγματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα