kom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 σήμερα πήρα το antec truecontrol 550pec - συνδέω το m/b και τις υπόλοιπες συσκευές και είμαι έτοιμος να ανοίξω το μηχάνημα - πατάω το button αλλά δεν....βρε ξαναδοκιμάζω μπας και δεν το πάτησα καλά αλλά πάλι τίποτα συνδέω το παλιό τροφοδοτικό ένα 300w ( μόνο το atx και το 12v ) και δουλεύει κανονικά :twisted: παιδιά please help όποιος έχει 8rda3+ ας μου πεί τί τροφοδοτικό έχει και αν είχε κάποιο πρόβλημα με αυτό μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο και μου διαφέυγει ;
pieros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 den pisteuw na exei allaxei ta volt i na einai allagmena!!!!
kom Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 επειδή εξάντλησα όλες τις επιλογές που είχα άυριο θα την πάω πίσω για αντικατάσταση - δεν μου μένει να κάνω κάτι άλλο......
planetman Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Έχω ένα Herolchi 425W. Πήγα διακοπές και το είχα βγάλει από την πρίζα όσο έλειπα. Όταν ήρθα το έβαλα στην πρίζα και πήγα να ανοίξω το pc. Δεν άνοιγε, τσεκάρω τις συνδέσεις, όλα καλά. σκέφτηκα λοιπόν το εξής: Έδωσα 102 ευρώ για αυτό το τροφοδοτικό, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, οπότε λέω μπορεί να έχει καμμία προστατευτική ασφάλεια. Το βγάζω ξανά από την πρίζα και μετά το κλείνω από πίσω από τον διακόπτη του τροφοδοτικού. Σκέφτηκα ότι ίσως όταν το βάλεις στην πρίζα να πρέπει να είναι κλειστός ο διακόπτης και να τον ανοίξεις μετά. Το βάζω λοιπόν στην πρίζα μετά από κανένα λεπτό, ανοίγω το διακόπτη, πατάω το κουμπί να ανοίξει το pc και ως δια μεγείας άνοιξε. Δεν είμαι σίγουρος ότι συνέβη αυτό που είχα σκεφτεί αλλά μάλλον αυτό ήταν. Και το δικό σου τροφοδοτικό είναι καλό, ίσως είναι κάτι παρόμοιο.
kom Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά τίποτα...και τα δύο τροφοδοτικά ( antec - chieftech ) δουλεύουν κανονικότατα στην gigabyte 7vax και στην abit nf7-s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.