Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας! ενας φιλος μου εχει λιγο καιρο το macbook pro και ου ειπε οτι το πουλαει πειδη θελει να παρει την μεγαλυτερη οθονη και λιγο πιο καλο σαν μοντελ! κ μ ειπε οτι το πουλαει 600ευρω !και σκεφτομαι να το παρω αξιζει ?και αν ναι τι να προσεξω..?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δε μας λες πόσες ίντσες έχει η οθόνη και ποιο ακριβώς μοντέλο mid 2010 είναι. Αν μας πεις τις ίντσες, οι πιθανότητες είναι δύο.

Βασικά βάλε τα χαρακτηριστικά του εδώ:

http://www.mac2sell.net/

Δημοσ.

Δε μας λες πόσες ίντσες έχει η οθόνη και ποιο ακριβώς μοντέλο mid 2010 είναι. Αν μας πεις τις ίντσες, οι πιθανότητες είναι δύο.

Βασικά βάλε τα χαρακτηριστικά του εδώ:

http://www.mac2sell.net/

13''  Τωρα για κατι παραπανω θα μιλησω μαζι τ κ θα σας πς..συγγνωμη.

μαλλον δεν ειναι pro....

Επισκέπτης
Δημοσ.

13''  Τωρα για κατι παραπανω θα μιλησω μαζι τ κ θα σας πς..συγγνωμη.

μαλλον δεν ειναι pro....

Ε, καλά δε νομίζω να ΜΗΝ είναι pro.

Πάντως μου φαίνονται αρκετά τα 600€, ειδικά αν πρόκειται για υπολογιστή που έκανε καινούργιος 1200€ πριν 3 χρόνια. Πες μας, όμως, περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλλον, όμως, θα έπρεπε να είναι κάπου στα 450€ η τιμή. Άντε 500€. Εξαρτάται.

Δημοσ.

600ε είναι καλή η τιμή που το δίνει ..για το mid 2010 macbook pro 13 αρι μιλάμε πάντα.. Ειδικά αν το έχει πολύ προσεγμένο!

Αν είναι άριστο πάρτο χωρίς δευτερη σκέψη  ..

Δημοσ.

Αν μιλαμε παντα για Macbook Pro 13αρι mid 2010, τοτε υπαρχει μονο ενα μοντελο. (MacBookPro7,1- model number: A1278)

Με προσεσορα intel core 2 duo, στα 2,4 η στα 2,66 Ghz (αναλογα το μοντέλο), 250 , 320, η 500 gb σκληρο, και με 8 gb ram, πιστευω οντως αν ειναι και σε καλη κατάσταση, οτι η τιμή είναι άκρως ευνοϊκή!  ;-)

Δημοσ.

Φιλε ρωτα τον φιλο σου αμα αξιζει γι αυτο που το θες...

Φίλος  σου είναι δε θα σε κοροϊδέψει..

Τοσο πολυ τον εμπιστευεσε ε;;;;εύγε 

Δημοσ.

γεια σας! ενας φιλος μου εχει λιγο καιρο το macbook pro και ου ειπε οτι το πουλαει πειδη θελει να παρει την μεγαλυτερη οθονη και λιγο πιο καλο σαν μοντελ! κ μ ειπε οτι το πουλαει 600ευρω !και σκεφτομαι να το παρω αξιζει ?και αν ναι τι να προσεξω..?

Συμφωνώ και γω αν είναι σε καλή κατάσταση να το πάρεις με τα χίλια. Περνάς και λίγη παραπάνω ραμ (αν δεν το έχει κάνει ήδη) και βάζεις και έναν SSD και είσαι σούπερ. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν μιλαμε παντα για Macbook Pro 13αρι mid 2010, τοτε υπαρχει μονο ενα μοντελο. (MacBookPro7,1- model number: A1278)

Με προσεσορα intel core 2 duo, στα 2,4 η στα 2,66 Ghz (αναλογα το μοντέλο), 250 , 320, η 500 gb σκληρο, και με 8 gb ram, πιστευω οντως αν ειναι και σε καλη κατάσταση, οτι η τιμή είναι άκρως ευνοϊκή!  ;-)

Η τιμή είναι το ίδιο ευνοϊκή κατά τη γνώμη σας, είτε πρόκειται για 250gb είτε για 500gb σκληρό, είτε για 4gb ram είτε για 8gb ram, είτε για επεξεργαστή στα 2,4 είτε στα 2,66?!

Κατά τη γνώμη μου, αν είναι το 2,4 με 250GB και 4GB RAM, νομίζω πιο καλά είναι στα 500€. Τώρα αν έχει όλα τα εξτρά, ΟΚ, και τα 600€ καλά είναι.

Φυσικά, όπως είπαν όλοι, προηγείται το να είναι σε καλή κατάσταση.

Δημοσ.

Η τιμή είναι το ίδιο ευνοϊκή κατά τη γνώμη σας, είτε πρόκειται για 250gb είτε για 500gb σκληρό, είτε για 4gb ram είτε για 8gb ram, είτε για επεξεργαστή στα 2,4 είτε στα 2,66?!

Κατά τη γνώμη μου, αν είναι το 2,4 με 250GB και 4GB RAM, νομίζω πιο καλά είναι στα 500€. Τώρα αν έχει όλα τα εξτρά, ΟΚ, και τα 600€ καλά είναι.

οπως σου είπα πρίν αν πρόκειτε για το macbook pro mid2010 και είναι σε καλή κατάσταση τα 600 είναι πολύ καλή προσφορά..Αν μπορείς να το πάς 500 τότε εχεις κλείσει ωραίο deal..

Τσέκαρε την μπαταρία .. Οθόνη track pad..

Οσο για σκληρό θα βάλεις ενα SSD κατα την γνώμη μου είτε άμεσα είτε μελλοντικά και το μηχάνημα θα πετάει..

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο φιλε μου, εννοείται.

Αλλα και στο μίνιμουμ κονφιγκουρεισον να το πάρει (250 gb, 2,4 Ghz, και 4 gb ram) με την προϋπόθεση να ειναι σε καλη κατάσταση, ναι...κατά την προσωπική μου άποψη πιστεύω οτι είναι πολύ καλή τιμή. 

Τωρα το 'πιο καλα' σχετικο ειναι. Και εγω θα σου ελεγα ακόμα καλυτερα θα ηταν να του το άφηνε στα 450!! Αλλά μια που μιλάμε για μια τιμη που ειναι ηδη φιξαρισμένη (σχετικό και αυτο), πάνω σε αυτή την τιμή αναπτύσσω το σκεπτικό μου. 

Εννοείται αν λόγο φιλίας καταφέρει μια επαναδιαπραγμάτευση της τιμής, ακόμα καλύτερα για αυτόν. Αλλά απατώντας στην αρχική τιμή που μας εδωσε ο φιλος μας, εγω την βρισκω μια χαρα. 

Όποια καλύτερη τιμή καταφέρει ύστερα, θα είναι είναι πλους για τον ίδιον.  ;-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τωρα το 'πιο καλα' σχετικο ειναι. Και εγω θα σου ελεγα ακόμα καλυτερα θα ηταν να του το άφηνε στα 450!! Αλλά μια που μιλάμε για μια τιμη που ειναι ηδη φιξαρισμένη (σχετικό και αυτο), πάνω σε αυτή την τιμή αναπτύσσω το σκεπτικό μου. 

Καλά, δεν το εννοούσα έτσι, προφανώς. Απλά πίστευα ότι μπορεί να το βρει και φθηνότερα.

Κάνοντας πάντως μια μικρή έρευνα αγοράς, διαπιστώνω ότι έχετε δίκιο. Στα 500€ δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Άρα καλά είναι και τα 600€.

Ποτέ δεν κατάλαβα, όμως, γιατί η αγορά μεταχειρισμένων της Apple διατηρεί το "χαράτσι" της Apple. Εγώ για laptop 3 χρόνων θα δίσταζα. Όχι επειδή δεν είναι καλή η προσφορά του φίλου (προφανώς μια χαρά είναι, η αγορά το επιβεβαιώνει).

Ο καθένας, όμως, με τις ανάγκες του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...