snoopy & me Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σε όλους είμαι καινούργια στο forum και ο λόγος που γράφω είναι γιατί είχα πάρει δοκιμαστικά το nero 12 platinum για τα windows 7 και μετά την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου το αγόρασα. μου στείλανε τα προγράμματα τα έκανα donwload , έκανα εκτέλεση προγράμματος , με πήγε στον οδηγό εγκατάστασης, έκανα εξαγωγή , με πήγε στο installshield wizard για να εγκαταστήσει τα απαραίτητα προγράμματα,έβαλα τον σειριακό αριθμό αλλά μετά μου λέει ότι η δοκιμαστική περίοδο έληξε και να το αγοράσω ενώ ήδη έχω κάνει την αγορά και μου έχουν ήδη στέιλει e-mail απ' το paypal ότι έχω χρεωθεί 75 ευρώ. μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω γιατί θα σαλτάρω.ευχαριστώ εκ των προτέρων.Κέλλυ. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2013 από snoopy & me
mikegad Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εδώ είναι θεμά για hardware. Γράψτο στο θέμα για Site: http://www.insomnia.gr/forum/13-software/">software και με μικρά γράμματα
makfil Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Διάβασα και το άλλο μήνυμα αλλά επειδή ήταν σε λάθος ενότητα δεν απάντησα εκεί, αφού έτσι κι αλλιώς θα έκανες πάλι την ερώτηση. Βέβαια, οι απαντήσεις που σου έδωσαν δεν είχαν χέση με την ερώτηση αλλά αυτό είνα αλλο θέμα. Νομίζω ότι, το σύστημα έχει καταγράψει την εγκατάσταση trial και δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις την αγορασμένη έκδοση. Θα πρέπει να απεγκαταστήσεις την προηγούμενη και να ξεκινήσεις την εγκατάσταση της νέας. Στην περίπτωσή σου, θα έμπαινα και στη registry για να διαγράψω κάθε ίχνος της προηγούμενης εγκατάστασης, για να είμαι σίγουρος, αλλά εάν δεν είσαι εξοικειωμένη με τη διαδικασία αυτή, δεν συνιστώ να την κάνεις.
jim_p Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Ή να βαλεις το κλειδι σου και οτι αλλο εχεις στο nero product tool.
snoopy & me Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 καλημέρα απεγκατέστησα την trial έκδοση και ξαναέκανα τα βήματα αλλά πάλι το ίδιο μου έβγαλε. Το άλλο που μου είπες με τη registry όντως δεν ξέρω να το κάνω . Υπάρχει περίπτωση να με πας βήμα-βήμα και να το καταφέρω?
accipio Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μπορείς να επιχειρήσεις απεγκατάσταση με κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα, όπως το δωρεάν iobit uninstaller ή το Revo uninstaller, που θα διαγράψει ό,τι έχει σχέση με το Nero που μένει ως κατάλοιπο μετά την κανονική απεγκατάστασή του (εγγραφές στο μητρώο, αρχεία στο δίσκο).
snoopy & me Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 senior , κατέβασα το revo unistaller πληκτρολόγησα nero 12 platinum και μου έγραψε ότι δεν βρήκε τίποτα.καμία άλλη ιδέα?
Gigamestin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 senior , κατέβασα το revo unistaller πληκτρολόγησα nero 12 platinum και μου έγραψε ότι δεν βρήκε τίποτα.καμία άλλη πηγαινε στους φακελους του νερο δεξι κλιψ απεγκατασταση με ρεβο και εισαι οκ
rfc Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Βαλε κανε nero 6 - 7 ρε φιλε. πολυ βαρια αυτα και ψιλοαχρειαστα.
snoopy & me Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Τελικά βρήκα λύση με το nero. Έχω άλλο θέμα τώρα. Επειδή έχω πάρα πολλά αρχεία psd κυρίως frames με τι πρόγραμμα μπορώ να τα βλέπω πρόχειρα χωρίς να χρειάζεται να τα ανοίγω στο photoshop ένα-ένα για να δω ποιο είναι τι?. Κέλλυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα