Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξίζει να πάρει athlon και fm2 socket αντί phenom και am3+ με διαφορά τιμής μόνο 20€?? 

Επεξ/σία από Tribal21
Δημοσ.

Αξίζει να πάρει athlon και fm2 socket αντί phenom και fm3+ με διαφορά τιμής μόνο 20€?? 

Ειναι athlon + fm2 vs phenom + AM3+

Aξιζει μονο αν αυξησεις το budget σου. Αλλιως αξιζει περισσοτερο να δωσεις το 20αρι σου στην 650ti.

EDIT: Το ξανασκεφτομαι και συμπληρωνω οτι εχει νοημα να πας στον Phenom διοτι ετσι μπορεις να αναβαθμισεις μελλοντικα τον επεεξργαστη στην ιδια πλατφορμα. Ετσι κι αλλιως δεν εχεις πολυ υψηλη αναλυση. Δες αυτα:

post-247983-0-03414800-1364422585_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι athlon + fm2 vs phenom + AM3+

Ναι,αυτό λέω και εγώ! Καλήτερα να δώσει 20€ παραπάνω(αν μπορεί φυσικά) και να πάρει Phenom-am3 + 650ti.

Επεξ/σία από Tribal21
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά που ασχοληθήκατε με το θέμα,ελπίζω να χω ξεμπερδέψει και γω σύντομα με αυτό γιατί το pc μου δεν αντέχει άλλο!XMorsX ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την σύνθεση έχω στο μυαλό μου!ακριβώς όμως.Ίσως αν ψήσω τους δικούς μου κάνω μια υπέρβαση να πάρω την 650 από το πλαίσιο που είναι πιο φτηνή και να την κουμπώσω μόνος μου.Μέχρι τότε θα δω!και πάλι ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά που ασχοληθήκατε με το θέμα,ελπίζω να χω ξεμπερδέψει και γω σύντομα με αυτό γιατί το pc μου δεν αντέχει άλλο!XMorsX ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή την σύνθεση έχω στο μυαλό μου!ακριβώς όμως.Ίσως αν ψήσω τους δικούς μου κάνω μια υπέρβαση να πάρω την 650 από το πλαίσιο που είναι πιο φτηνή και να την κουμπώσω μόνος μου.Μέχρι τότε θα δω!και πάλι ευχαριστώ πολύ παιδιά!

OXI. Aλλη καρτα η 650 και αλλη η 650ti . H πρωτη ειναι πιο αδυναμη απο την 7770. Αυτη που προτεινα στην πρωτη συνθεση ηταν η Gigabyte 650ti στα 134 ευρω. Αν δεν μπορεις να την βαλεις πας στην 7770. Το Πλαισιο διαθετει πολυ ακριβα τις 650ti. Ψησε τους γονεις σου λέγοντας τους πως όσο καλυτερη καρτα παρεις τωρα τόσο πιο πολυ θα καθυστερησει η αλλαγη της ;)

Δημοσ.

Απ'την στιγμή που θα παίζει σε μικρή ανάλυση λόγο οθόνης,δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσει παραπάνω λεφτά για gpu! Η 7770 θα τον υπερκαλύψει!

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δε νομίζω να αλλάξουν οι τιμές στο εύρος τιμών που σε ενδιαφέρει γιατί δεν περιμένεις τις νέες καρτούλες?

H κάρτα που χω τώρα έχει τερματίσει τελείως,με το ζόρι βλέπω ταινίες!και θα τον χρειαστώ σύντομα για εργασίες!άλλωστε τα οικονομικά μου μάλλον θα χειροτερέψουν και άλλο,οπότε ας κάνω την αλλαγή τώρα που υπάρχει έστω και αυτό το λίγο ρευστό :P (βγαίνει και το grand theft 5 όπου να ναι :-D )

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...