khetzal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Καλησπερα. πριν 1μηνα περιπου ενας φιλος πηρε pc ολα τα parts απο vision studio και του το εστησα εγω το pc(εχω στησει πανω απο 50 pc και δουλευα σαν τεχνικος). Μετα απο καμια βδομαδα και μονο στην dota2 του πετουσε pixle screen και crushare. Δοκιμασε να κανει stress test se psu,gpu,cpu,ram,diagnostic tools για hdd (official απο WD) αλλα τα περνουσε ολα με 0 errors!!Μετα πολλα το πηρα παλι εβγαλα καλωδια αλλαξα slot ram και sata θυρες,fresh format (ειχε partition και το διεγραψα),ολα τα drivers updates official απο τις εταιριες για mobo, gpu.Ακομη και bios update (ειχαν κι αλλοι προβλημα με την mobo και λυθηκε με bios update). Για 10 μερες δουλεψε κανονικα αλλα σημερα παλι του εκανε το ιδιο,αλλα αυτη την φορα στο mass effect! Τα parts ειναι : Asus p8z77v-lx i5 3570K Kingstone Hyper-x Beast 2x4Gb wd 500Gb caviar black 7200rpm xfx pro550W Core edition Το μονο που δεν εχω κανει ειναι να τεσταρω μια μια τις ραμ σε ολα τα σλοτ με extended test,εκανα μονο το standar.OC δεν εχει γινει σε κανενα παρτ
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 H gpu ποια ειναι... πιθανολογω οτι εκει ειναι το πρόβλημα ... αλλα αν δεν δοκιμασετε με καποια αλλη δεν μπορουμε να ξερουμε!
khetzal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 α ναι και λεω κατι ξεχασα... HD7870 GHz Edition Sapphire. Στην αρχη κι εγω εκει πιστευα ειναι το προβλημα αλλα μετα απο 4ωρες stress test sta full sto OCCTP χωρις error δεν λιγο κουλο? Edit δωκιμασαμε και τους beta drivers αλλα τα ιδια
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Οχι δεν είναι κουλο. Δεν είναι πανάκια το occt και το furmark. Μονο το πολυωρο gaming θα δέιξει αν η καρτα είναι πραγματικά σταθερη. Δοκιμαστε αλλη καρτα για να σιγουρευτείτε
khetzal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 οκ τοτε θα δοκιμασουμε αλλη καρτα στο pc και την 7870 σ αλλο pc να δουμε τι παιζει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα