Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά είστε για γέλια.

Στο χέρι φραπέ αλλα θα ήθελα να είχα πάει κομάντο στην Σιβηρία δεν πάει.

Δεν σε πιάνω...

Αν αναφέρεσαι στον Sosa, θεωρώ οτι εννοεί πως με την τόση ψυχολογική βια εκεί μέσα χίλιες φορές να ήταν ειδ. δυνάμεις με την έννοια να πιάσει τόπο το γ@μήσι τουλάχιστον απο το να γίνεται όλο αυτό για το "παρουσιάστε" και μόνο...

Δημοσ.

Δεν σε πιάνω...

Αν αναφέρεσαι στον Sosa, θεωρώ οτι εννοεί πως με την τόση ψυχολογική βια εκεί μέσα χίλιες φορές να ήταν ειδ. δυνάμεις με την έννοια να πιάσει τόπο το γ@μήσι τουλάχιστον απο το να γίνεται όλο αυτό για το "παρουσιάστε" και μόνο...

Ναι αυτο εννοω.. Δεν ειπα ουτε οτι απο μονος μου θα πηγαινα ΕΔ ουτε οτι ειμαι κανας υπερκομαντο, αλλα πιστευω οσο ψυχολογικα αλλα και σωματικα επιπονη ειναι η ΠΦ, καπου εκει ειναι και οι ΕΔ. Και εκει μαθαινεις τακτικες μαχης, να ριχνεις με ενα καρο οπλα, να επιβιωνεις στην φυση κτλ.. Στο αλλο τι μαθαινεις?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σε πιάνω...

Καλώς ήρθατε στην κοινωνία που όλα είναι για το φαίνεσαι και τίποτα για την ουσία.

Θα το δείτε και μετά στις δουλειές σας σε μεγαλύτερο βαθμό. Μόνο που εδώ έστω έχει και έναν συμβολισμό και μία ιστορία.

Μετά...?

Δημοσ.

έχω δει παρόμοιες φρουρές στην Ουγγαρία, Τσεχία και Αγγλία. Ουγγαρία, Τσεχία μου φάνηκαν ιδιαιτερα χαλαροι, μιλούσαν μεταξύ τους, κοιτουσαν δεξια κ αριστερά, κτλ. Αγγλία ήταν πιο τέντα, αλλά και πάλι 

To κοινό που εχουν σε αυτές τις χώρες ειναι ότι ειναι εκεί για τουριστικούς λόγους και το ξέρουν, και πληρώνονται για αυτό.

Στην Ελλάδα που δεν τους πληρώνουν μία επινοησαν την ιστορία με τους προγόνους, την αποδοση τιμών, κτλ μάλλον κανα σαίνι απο την διευθυνση δογματος (ΔΙΔΟ), για να βάζουν φανταράκους να στέκονται με τις ώρες στον ήλιο να τους βγάζουν φωτογραφίες τα τουριστάκια και να χαιρονται με τα ανθρώπινα αγαλματα. 

Αν όντως το κράτος ενδιαφεροταν για να αποδόσει τιμή τους χιλιάδες στρατιώτες που σκοτώθηκαν σε διαφορους πολέμους θα μάζευε πχ. τα λειψανα των ακηδευτων πεσόντων της αλβανίας, κάπου 8.000, απο τους ομαδικούς τάφους και από τις λειψαναποθήκες και θα τους έκανε μια αξιοπρεπή κηδεία στην Ελλάδα ή στην Αλβανία έστω και 75 χρόνια μετά. 

https://belisarius21.wordpress.com/2014/10/28/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7%CF%82-%CF%84/

Το ίδιο ισχύει και για τους ακηδευτους των βαλκανικών πολέμων, της μικρασιατικής καταστροφής, κτλ

• Like 5
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω διαβασει ολο το θεμα...

Εχω καποιες αποριες ομως.

1)Το ποσο ειναι 8,90 ευρω οσο και των στρατιωτων?

2)Κανεις 2 ωρες και μετα απο οτι καταλαβα εισαι ελευθερος?Σε φαση αδεια?Καθε μερα σχεδον??

Δημοσ.

Δεν ξέρω, υποθέτω:

1) Λογικά 8,90 παίρνουν, οι ΕΛΔΥΚάριοι που παίρνουν περισσότερα απο τους υπόλοιπους είναι μόνο και μόνο επειδή υπηρετούν εκτός έδρας.

2) Δεν νομίζω, οι αγγαρίες απο ποιούς να γίνονται; Εξοδούχοι θεωρώ πως πηγαίνει 1-1, άντε 2-1 το πολύ. (εδώ αφήνω ενα μικρό παραθυράκι μήπως και παίζει συνεργείο καθαρισμού όπως συνέβαινε σε μια απο τις μονάδες που υπηρέτησα εγώ(!)...)

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να χεις και τα τυχερα σου

index.php?app=core&module=attach&section

τωρα εξηγειται γιατι τις κανουνε ετσι φαρδιες φαρδιες τις φουστανελες

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω, υποθέτω:

1) Λογικά 8,90 παίρνουν, οι ΕΛΔΥΚάριοι που παίρνουν περισσότερα απο τους υπόλοιπους είναι μόνο και μόνο επειδή υπηρετούν εκτός έδρας.

2) Δεν νομίζω, οι αγγαρίες απο ποιούς να γίνονται; Εξοδούχοι θεωρώ πως πηγαίνει 1-1, άντε 2-1 το πολύ. (εδώ αφήνω ενα μικρό παραθυράκι μήπως και παίζει συνεργείο καθαρισμού όπως συνέβαινε σε μια απο τις μονάδες που υπηρέτησα εγώ(!)...)

Ουτε καν συνεργείο καθαρισμου, οι νεοι λιωνουν στις καθαριότητες. Τουλαχιστον οταν υπηρετησα εγώ.

Επισης δεν παιζει κάθε μερα αδεια ετσι οπως το φανταζεσαι, εχει καθημερινη γυμναστική και ασκήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε καν συνεργείο καθαρισμου, οι νεοι λιωνουν στις καθαριότητες. Τουλαχιστον οταν υπηρετησα εγώ.

Επισης δεν παιζει κάθε μερα αδεια ετσι οπως το φανταζεσαι, εχει καθημερινη γυμναστική και ασκήσεις.

Μιας και ησουν ευζωνας...πως ειναι τα πραγματα εκει?

Εχω διαβασει πολλα και πολλες ανακριβειες επισης.

Καλα,ολοι λετε για ορθοστασια και προβληματα και μπλα μπλα μπλα...αλλου δεν εχει ορθοστασια????πχ οταν ειναι σκοπια τι ειναι(ο στρατιωτης)????

Κατι για να μην κοιτας τον αλλο στα ματια..κατι τετοια ....ισχυουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...