papajohnnnn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα.Εχω επιλεχθει πριν μου ρθει η μεταθεση για πφ (μεσω) και θελω να μου πειτε τι πειτε τι παιζει εκει!Ο καθενας λεει τα δικα του,αλλα οτι ειναι τραγικα και αλλοι οτι ειναι αψογα.Τι απ ολα τελικα συμβανει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ποιος λέει ότι είναι άψογα? Ο Διοικητής της? O μόνος λόγος για να πας είναι για να είσαι Αθήνα όταν δεν έχεις κανένα άλλο τρόπο να έρθεις... 3
gr1goris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τραβα και μην ακους κανενα μια χαρα θα ειναι και ΟΥΚ και αλεξιπτωτα και αυτα εχουν ζητηση εγω παντως πηγα αεροπορια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Με τον Κάκκαλο! 3
firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Με την μέση σου και τους κοιλιακούς έχεις θέμα;
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τραβα και μην ακους κανενα μια χαρα θα ειναι και ΟΥΚ και αλεξιπτωτα και αυτα εχουν ζητηση εγω παντως πηγα αεροπορια Επιασε τοπο το βυσμα δηλαδη
papajohnnnn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Με την μέση σου και τους κοιλιακούς έχεις θέμα;οχι κανενα απολυτως.Γυμναζομαι κιολας και δεν μου εχει εμφανιστει ποτε καποιο προβλημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ευκαιρία να σου εμφανιστεί 3
Deponakias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα.Εχω επιλεχθει πριν μου ρθει η μεταθεση για πφ (μεσω) και θελω να μου πειτε τι πειτε τι παιζει εκει!Ο καθενας λεει τα δικα του,αλλα οτι ειναι τραγικα και αλλοι οτι ειναι αψογα.Τι απ ολα τελικα συμβανει! Αποσο ξερω εχει αλλαξει ο διοικητης και τα πραγματα εχουν καλυτερεψει.Μην ακους αυτα που λενε για ξυλο δεν πεζει κατι τετοιο ομως απο καψονι ειναι απτις λιγες μοναδες στην Ελλαδα που ειναι επιτρεπτο και απο παλιοτερους(το παλιος νεος πεζει πολυ σε αυτην την μοναδα).Ειναι καθαρα στο θεμα χαρακτηρα του καθενος.Αμα το παρεις στην πλακα δεν θα εχεις κανενα προβλημα αμα παλι επηρεαζεσε αρκετα απο αυτες τις καταστασεις καλυτερα θα σου προτεινα να κοπεις. Οσο για τα προβληματα υγειας ειναι συχνα αλλα οχι πολυ σοβαρα.Θα συμβει ενα πολυ σοβαρο περιστατικο τον χρονο το πολυ και εχει γιατρο το στρατοπεδο και μπορεις να πεταχθεις στο 401 για οποιοδηποτε προβλημα εχεις. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αποσο ξερω εχει αλλαξει ο διοικητης και τα πραγματα εχουν καλυτερεψει.Μην ακους αυτα που λενε για ξυλο δεν πεζει κατι τετοιοΜακάρι να καλυτερεψε γιατί ηταν γελοίο ολο αυτο Αλλα πως γινεται η εκπαίδευση για συντονισμενο χτυπημα στον ωμο τωρα?
Deponakias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μακάρι να καλυτερεψε γιατί ηταν γελοίο ολο αυτο Αλλα πως γινεται η εκπαίδευση για συντονισμενο χτυπημα στον ωμο τωρα? Κανονικα με m1 στην εκπαιδευση.Θα μελανιασει ο ωμος αλλα μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος βρε? Για να καταλαβεις οτι τα πραγματα εχουν καλυτερεψει θα σου πω οτι μου ειπαν πλεον οι υποψηφιοι κοιτουν κανονικα τους εκπαιδευτες στα ματια.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο βεβαια.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Α μπα? Οντως αυτο ειναι εντυπωσιακό.
papajohnnnn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Οχι δεν ισχυει.Δεν τους κοιτας τα ματια,ουτε μιλας και εισαι ανεκφραστος!
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 99% pure συμπυκνωμενη εμπειρια Ε.Σ.
Sosa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Για να καταλαβεις οτι τα πραγματα εχουν καλυτερεψει θα σου πω οτι μου ειπαν πλεον οι υποψηφιοι κοιτουν κανονικα τους εκπαιδευτες στα ματια.Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο βεβαια. Ειμαι αυτη την στιγμη στο ενυδρειο 3η μερα και 100% αυτο δεν ισχυει. Ουρλιαζουν και σε βαζουν να αναφερεσε αν τους πετυχεις εστω και καταλαθος στα ματια. Γενικα οι παλιοι εκει κανουν κουμαντο και λιγο πολυ οτι γουσταρουν.. Εκτος απο κατι σπρωξιματα δεν σε ακουμπανε αλλιως αλλα εχει παρα πολλες φωνες και καψονια. Επισης εκτος απο την σειρα σου και καναν ανωτερο δεν επιτρεπετε να κοιταξεις κανεναν στα ματια και προς θεου οχι αλλον ευζωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις