antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Nα ειδες, ολα αυτα ειναι που με κανουν να λεω για κανεναν λογο στον καταραμενο λοχο. Δεν παλευοταν η ζεστη αλλα κυριως το κρυο σε σημειο να πονανε μεχρι και τα νυχια σου απο το κρυο λογω της ακινησιας και του ελαφρου ντυσιματος (δεν εχω νιωσει ξανα τετοιο πραγμα ). σκέψου οτι πήγα αγημα νορμανδία, άγημα μπολώνια,(me c130 φυσικα), αγημα ακόμα και στον ταφο των συμμάχων, στη γλυφάδα, με την ολυμπιακή αποστολή νεοζηλανδών, (3 ωρες), με δοξολογία στα ελληνικά, αγγλικά και ...νεοζηλανδεζικα, στο τέλος της λειτουργίας δε, αυτοί έβγαλαν τα παπούτσια τους, και χόρεψαν ενα χορό ίδιο με τη...παλιά διαφήμιση του dewars! μιλάμε για τρελλό γέλιο! το συμπέρασμα ειναι ενα. ΜΑΚΡΙΑ απο ΠΦ, από μλατ και λοιπές βλακείες. Εγώ υποχρεώθηκα να παω εκει, αλλά δεν αξίζει τον κόπο. 1
DimitrisPas13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 παιδιά αν γίνετε κατατοπίστε με σχετικά με το τι είναι η ΜΛΑΤ;;;
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 παιδιά αν γίνετε κατατοπίστε με σχετικά με το τι είναι η ΜΛΑΤ;;; ΜΛΑΤ= Μεικτός λόχος αποδόσεως τιμών. Ανήκει στην ΠΦ. επίσης, μαλακία και μισή. Όπως και η ΠΦ! Μακρυα ! 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Στην ΜΛΑΤ μαθαίνουν εκείνα τα ωραία ζογκλερικά με τα όπλα;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Στην ΜΛΑΤ μαθαίνουν εκείνα τα ωραία ζογκλερικά με τα όπλα; Nαι (μεταξυ αλλων). Αχρηστα πραγματα για εφε και εντυπωσιασμο οσων παρακολουθουν. Αν και αυτα τα ζογκλερικα που λες (εν κινησει τουλαχιστον) δε γινονται επισημα αλλα για να πορωνεται ο λοχος και να αισθανονται οι φανταροι σουπερ ντουπερ γουαου μαχιμια που παιζουν το Μ1 στα δαχτυλα.
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Nαι (μεταξυ αλλων). Αχρηστα πραγματα για εφε και εντυπωσιασμο οσων παρακολουθουν. Αν και αυτα τα ζογκλερικα που λες (εν κινησει τουλαχιστον) δε γινονται επισημα αλλα για να πορωνεται ο λοχος και να αισθανονται οι φανταροι σουπερ ντουπερ γουαου μαχιμια που παιζουν το Μ1 στα δαχτυλα. ετσι ακριβως. Αν και σε μας, δόθηκε 2 φορές το παράγγελμα μεσα στο 5γωνο, για ενα πορτογάλο, και κάποιον που δε θυμαμαι! Αλλά γενικά, ειναι για να νιώθουν ξεχωριστοί τα κωλοφάνταρα,ναι.
Timonkaipumpa Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Καλά ναι... είναι για να ξεχνάνε το παλούκι που τρώνε τα φαντάρια... αλλά είναι ωραία ζογκλεριλίκια. Ειδικά εάν τα κάνουν πολλοί μαζί, τότε (εμένα προσωπικά) μου αρέσουν πολύ! 1
απίθανος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Εάν σας αρέσουν τα ζογκλερικά με τα όπλα, τότε υπάρχουν και κάποια "Αγήματα επιδείξεων". 1
nikos_koz Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 καλημερα..μπορω να πω οτι συμφωνω με ορισμενα απο αυτα που γραφτηκαν... πολλα ομως ειναι οι λιγοστες εμπειριες που μπορει να εχει καποιος η κατι που ακουσε απο καποιον γνωστο εχοντας ομως προσωπικη εμπειρια απο ΠΦ..θα σου ελεγα εαν το θες πολυ να πας, αλλα να εισαι προετοιμασμενος για σωματικη και ψυχολογικη "εκπαιδευση". Για τα ματια δεν υπαρχει θεμα εφοσον εισαι Ι1, για το υψος εισαι οκ λογικα , αλλα θα εισαι 100% σκοπος προεδρικου μεγαρου και οχι μνημειου(ΜΑΣ). Η συμβουλη μου ειναι προσεξε την υγεια σου οταν εισαι εκει και μην επιδΙδεσαι σε υπερβολες για να βγεις οπως ακριβως μπηκες (χωρις κοιλες, κυστες κτλ) Βυσματα υπαρχουν παντου, μαλακες υπαρχουν παντου, το συγκεκριμενο σωμα ομως ειναι ιδιαιτερο, εαν το γουσταρεις και νομιζεις οτι μπορεις δοκιμασε το. Φιλικα Νικος Σκοπος ΜΑΣ , Λοχος Ευζωνων
insomniaK Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Νίκε ΜΑΣ, τι ακριβώς σημαίνει ΜΑΣ; Ή ΜΑΣ την πέφτεις ομαδικά; ε, Νίκε ΜΑΣ;
status Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Νίκε ΜΑΣ, τι ακριβώς σημαίνει ΜΑΣ; Ή ΜΑΣ την πέφτεις ομαδικά; ε, Νίκε ΜΑΣ; Μνημείο αγνωστου στρατιώτη ρε;ρ 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 μα τι newfag...
nikos_koz Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 μα τι newfag... Newfag 2775 up, 464 down A newcomer to 4chan. Hated by Anons everywhere. Usually this person consists of failure and tries too hard to fit in. :fear: ναι ,ειναι το μνημειο αγνωστου στρατιωτη, δικη μου παραλειψη 1
arxaggelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εάν σας αρέσουν τα ζογκλερικά με τα όπλα, τότε υπάρχουν και κάποια "Αγήματα επιδείξεων". Επίσης υπάρχουν πάρα πολλά αγήματα ΠΗΔΗξεων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις