..MementoMori.. Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 @TS αμα εχεις μυωπια παιζει να σε βγαλουνε Ι2 στο 401, οποτε ξεχνας την προεδρικη φρουρα. Δεν ξερω απο ποιους βαθμους και πανω αλλαζει απο Ι1 σε Ι2. Εγω με 4,5 ημουν Ι2. 2
DimitrisPas13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 @TS αμα εχεις μυωπια παιζει να σε βγαλουνε Ι2 στο 401, οποτε ξεχνας την προεδρικη φρουρα. Δεν ξερω απο ποιους βαθμους και πανω αλλαζει απο Ι1 σε Ι2. Εγω με 4,5 ημουν Ι2. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου...!!!
RottenLungs Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Η μυωπία είναι το λιγότερο. Σε τόσο μικρούς βαθμούς όπως του ts, μπορείς να κάνεις συγκεκριμένη επέμβαση και να μην μπορεί να καταλάβει ούτε οφθαλμίατρος αν είχες ποτε μυωπία στο παρελθόν (λόγια οφθαλμίατρου αυτά)... Το ύψος λογικά είναι το μεγαλύτερο θέμα του... Όσον αφορά τους τσολιάδες, δεν το έχω ψάξει και καθόλου. Αλλα άμα απλα κάθονται και γαμάνε τα γόνατα και την μέση τους για να το παίζουν νετκόρ της Βουλής, είναι απλα άχρηστοι. Και σε αυτήν την περίπτωση σαν όνειρο μου φαίνεται λίγο παράξενο.
ultrobyr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 καθαρα για απαντηση προς τον TS φιλος απολυθηκε πριν κανα χρονο απο ΠΦ ειχε υψος 1,94 και σχετικα γυμνασμενος αλλα οχι ιδιαιτερα χωρις μυωπια κτλ αλλα δεν θυμαμαι αν επαιξαν ρολο...Τον πηραν βασει υψους πιο πολυ αλλα δηλωσε και αυτος οτι θελει να παει λογω ιστοριας της οικογενειας επισης (πατερας-παππους ηταν ευζωνες). Απ'οσο θυμαμαι να μας λεει οντως υπηρχε θεμα με τα γονατα τους,τα σχετικα καψωνια σε μεγαλο βαθμο π.χ δεν επιτρεπεται να μιλησεις καθολου σε ''παλιο'' ευζωνα χωρις να παρεις την αδεια του κατι τετοιο νομιζω.(ποτε ομως ξυλο κτλ.). Γενικα ολα ακολουθουν μια μεγαλη ιεροτελεστια,ιδιαιτερα η ενδυμασια. Επισης πολυ δυσκολη η εκπαιδευση την ποια την περνας νομιζω και με ενα ατομο που θα κανεις ζευγαρι της σκοπιες νομιζω και με τον οποιο τα κανεις ολα μαζι ουσιασστικα για να δεθεις και να συγχρονιστειτε. Υ.Γ Ειχαν και κατι ασκησεις ακινησιας θυμαμαι,του τυπου στο ενα ποδι για ωρα και βαλε,παρατεταμενο το χερι επισης για μεγαλο διαστημα,να μην κοιταζεις παρα μονο ενα σημειο οτι και να γινεται γυρω σου και τα συναφη...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δε θα σου προτεινα την ΠΦ για κανεναν λογο. Ειχα παρουσιαστει στην ΠΑ. Λογω @Ε#υψους με πηραν στην ΠΦ στον ΜΛΑΤ (λοχος που πανε οι κομμενοι ευζωνες, ναυτες και αεροποροι και ασχολουνται με αγηματα). Η εκπαιδευση που καναμε ηταν η ιδια με τους ευζωνες συν αγηματα και παρελασεις. Η καθαρη εκπαιδευση ειναι τρελο πακετο τοσο λογω γυμναστικης, οσο λογω παρελασεων και ασκησεων ακινησιας. Σε καθημερινη βαση. Απο προσωπικη εμπειρια το χειροτερο ηταν τα καψωνια που γινονταν απο τους παλιοτερους φανταρους με την ανοχη αλλα και την πιεση των αξιωματικων. Ο λογος ειναι πως και καλα θεωρειται τιμημενο σωμα απο τους περισσοτερους πριν πανε εκει (και τρωνε και μια υπερτατη πλυση εγκεφαλου οταν πανε), οποτε οι περισσοτεροι στρατευσιμοι θεωρουν τον εαυτο τους "ελιτ". Κουραφεξαλα επι της ουσιας (αφου η ΠΦ δεν ειναι μαχιμο σωμα), αλλα ολο αυτο ενισχυει την ταση υπεροψιας που εχει αντικτυπο στους νεους. Με πιο τρανταχτο παραδειγμα το διαρκες χτυπημα στον ωμο με το Μ1 μεχρι να γινει ενα τεραστιο αιματωμα, να σκληρυνει για να μπορει να ακουγεται καλα το οπλο οταν το κοπανας. Και πολλα αλλα (μεχρι το 2004 που απολυθηκα τουλαχιστον). Γενικα παντως επαιζαν πολλα physical καψωνια που ετσι και ξεκινησω θα γραψω σεντονι. Παρεμπιπτοντως τους παλιους για τον πρωτο μηνα απαγορευοταν να τους κοιτας στα ματια και λοιπα ευτραπελα. Τελος παντων πραγματικα δε βρισκω λογο γιατι να θελει να παει καποιος εκει, ενας που γουσταρει το στρατο (λογικα θα) πρεπει να προτιμησει καποιο μαχιμο σωμα για να εχει και ουσια η καψα του, ενω ενας που δεν του αρεσει η φαση στρατου κλπ (ή ενας μεσος φανταρος που θελει απλως να παει και να τελειωσει τη θητεια του ανωδυνα), θα πρεπει να το αποφυγει γιατι ειναι παντα προβλεπομενοι και λιωνουν στις ασκησεις με τα οπλα. @ TS με Ι2 υπαρχει παντα η εναλλακτικη του ΜΛΑΤ αν σε κοψουν απο ευζωνα
z4rx07 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 μια εοικοδομητική συζήτηση γιατί δεν κάνεις με τους γονείς;
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 μαχιμοι ευζωνες του '40 για την ιστορια και του πρωτου βαλκανικου 9
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ούτε για πλάκα όμως ΠΦ, προτιμότερη εκπαίδευση των ΕΔ (που λέει ο λόγος) παρά της ΠΦ, ούτε ΜΛΑΤ που ανέφερε ο Stormrain... είχα φιλαράκι στην ΠΦ που ήταν στο προεδρικό μέγαρο κι όχι στη βουλή, τρελό μανίκι, πάλι καλά που δεν του προέκυψε ιατρικό πρόβλημα...
chill Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μια απορία την έχω πάντως. Γιατί ταλαιπωρούν τον κόσμο και έχουν εκεί τα παλικάρια για ντεκόρ και δεν παραγγέλνουν 2 κούκλες ξέρω γω από την μαντάμ τισό να κάνουν τις γλάστρες;
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δε θα σου προτεινα την ΠΦ για κανεναν λογο. Ειχα παρουσιαστει στην ΠΑ. Λογω @Ε#υψους με πηραν στην ΠΦ στον ΜΛΑΤ (λοχος που πανε οι κομμενοι ευζωνες, ναυτες και αεροποροι και ασχολουνται με αγηματα). Η εκπαιδευση που καναμε ηταν η ιδια με τους ευζωνες συν αγηματα και παρελασεις. Η καθαρη εκπαιδευση ειναι τρελο πακετο τοσο λογω γυμναστικης, οσο λογω παρελασεων και ασκησεων ακινησιας. Σε καθημερινη βαση. Απο προσωπικη εμπειρια το χειροτερο ηταν τα καψωνια που γινονταν απο τους παλιοτερους φανταρους με την ανοχη αλλα και την πιεση των αξιωματικων. Ο λογος ειναι πως και καλα θεωρειται τιμημενο σωμα απο τους περισσοτερους πριν πανε εκει (και τρωνε και μια υπερτατη πλυση εγκεφαλου οταν πανε), οποτε οι περισσοτεροι στρατευσιμοι θεωρουν τον εαυτο τους "ελιτ". Κουραφεξαλα επι της ουσιας (αφου η ΠΦ δεν ειναι μαχιμο σωμα), αλλα ολο αυτο ενισχυει την ταση υπεροψιας που εχει αντικτυπο στους νεους. Με πιο τρανταχτο παραδειγμα το διαρκες χτυπημα στον ωμο με το Μ1 μεχρι να γινει ενα τεραστιο αιματωμα, να σκληρυνει για να μπορει να ακουγεται καλα το οπλο οταν το κοπανας. Και πολλα αλλα (μεχρι το 2004 που απολυθηκα τουλαχιστον). Γενικα παντως επαιζαν πολλα physical καψωνια που ετσι και ξεκινησω θα γραψω σεντονι. Παρεμπιπτοντως τους παλιους για τον πρωτο μηνα απαγορευοταν να τους κοιτας στα ματια και λοιπα ευτραπελα. Τελος παντων πραγματικα δε βρισκω λογο γιατι να θελει να παει καποιος εκει, ενας που γουσταρει το στρατο (λογικα θα) πρεπει να προτιμησει καποιο μαχιμο σωμα για να εχει και ουσια η καψα του, ενω ενας που δεν του αρεσει η φαση στρατου κλπ (ή ενας μεσος φανταρος που θελει απλως να παει και να τελειωσει τη θητεια του ανωδυνα), θα πρεπει να το αποφυγει γιατι ειναι παντα προβλεπομενοι και λιωνουν στις ασκησεις με τα οπλα. @ TS με Ι2 υπαρχει παντα η εναλλακτικη του ΜΛΑΤ αν σε κοψουν απο ευζωνα τι σειρά ήσουν ρε? και εγω στο μλατ ήμουν, ιδια περιοδο (γαμημενοι ολυμπιακοί, πεθάναμε στα αγηματα)! Οσο για σένα φίλε πιτσιρικα. Η ΠΦ ειναι μια μαλακια και μιση. Με πήραν υποχρεωτικά (1,90). Εχει καψώνια, εχει ΗΛΙΘΙΕΣ ασκήσεις/οπλασκήσεις, εχει παλιούς που νομίζουν ότι είναι οι ιδρυτες της apple, επειδή είναι παλαιότερη σειρά απο σενα, και οποιαδήποτε σχεδόν βλακεία μπορεί το μυαλό σου να φανταστεί, θα παίξει στην ΠΦ. Αν εισαι στρατοκαυλος, ή να θέλεις να είσια μάχιμος, πήγαινε στις ειδικές δυναμεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 τι σειρά ήσουν ρε? και εγω στο μλατ ήμουν, ιδια περιοδο (γαμημενοι ολυμπιακοί, πεθάναμε στα αγηματα)! Οσο για σένα φίλε πιτσιρικα. Η ΠΦ ειναι μια μαλακια και μιση. Με πήραν υποχρεωτικά (1,90). Εχει καψώνια, εχει ΗΛΙΘΙΕΣ ασκήσεις/οπλασκήσεις, εχει παλιούς που νομίζουν ότι είναι οι ιδρυτες της apple, επειδή είναι παλαιότερη σειρά απο σενα, και οποιαδήποτε σχεδόν βλακεία μπορεί το μυαλό σου να φανταστεί, θα παίξει στην ΠΦ. Αν εισαι στρατοκαυλος, ή να θέλεις να είσια μάχιμος, πήγαινε στις ειδικές δυναμεις. Eυτυχως απολυθηκα λιγο πριν τους ολυμπιακους! 282 (ΣΤ '02). Η τραγικοτητα ειναι πως εκανα 16μηνο (αεροπορια τρομαρα μου) σε σωμα πεζικου (@#ΜΛΑΤ). Πεζικο ησουν? Ο λοχαγος του πεζικου με τα 8 γραμματα ακομα θα με εβριζε οταν ησουν εσυ, ημουν ο τυπος που αναγκαστικα στολισε το λοχο για τα χριστουγεννα (ενω ειχα δηλωσει πως δεν το εχω με τη φαση) δυο μηνες πριν απολυθει και εκανε το λοχο bordello (γιατι αποφασισα πως αφου με εχωσαν θα τους χωσω) λιγο πριν ερθει η ωρα της επισκεψης του δικα. Μη φανταστεις βανδαλισμους, ηταν καλυμμενο βεβαιως βεβαιως υπο τη φραση "Μα αποφασισα να τροποποιησω εικαστικα το διακοσμο". Αποτελεσμα να ωρυεται για τις "εικαστικα" στραβες γιρλαντες μου που μπλοκαραν την πορτα μπροστα απο το θαλαμοφυλακα και να τις κρεμαει μονος του. Kαι πολλα πολλα αλλα. Και το πεταγμα βιβλιου στη μουρη οταν ζητησα τιμητικη για ολο αυτο @Τhresh Δεν προτεινω επ ουδενι ΜΛΑΤ για κανεναν λογο. Απλως υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο αν ο TS θελει οπωσδηποτε ΠΦ αλλα βγει Ι2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ναι ok, απλά διευκρινίζω ούτε αυτό... 1
antreaslam Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Eυτυχως απολυθηκα λιγο πριν τους ολυμπιακους! 282 (ΣΤ '02). Η τραγικοτητα ειναι πως εκανα 16μηνο (αεροπορια τρομαρα μου) σε σωμα πεζικου (@#ΜΛΑΤ). Πεζικο ησουν? Ο λοχαγος του πεζικου με τα 8 γραμματα ακομα θα με εβριζε οταν ησουν εσυ, ημουν ο τυπος που αναγκαστικα στολισε το λοχο για τα χριστουγεννα (ενω ειχα δηλωσει πως δεν το εχω με τη φαση) δυο μηνες πριν απολυθει και εκανε το λοχο bordello (γιατι αποφασισα πως αφου με εχωσαν θα τους χωσω) λιγο πριν ερθει η ωρα της επισκεψης του δικα. Μη φανταστεις βανδαλισμους, ηταν καλυμμενο βεβαιως βεβαιως υπο τη φραση "Μα αποφασισα να τροποποιησω εικαστικα το διακοσμο". Αποτελεσμα να ωρυεται για τις "εικαστικα" στραβες γιρλαντες μου που μπλοκαραν την πορτα μπροστα απο το θαλαμοφυλακα και να τις κρεμαει μονος του. Kαι πολλα πολλα αλλα. Και το πεταγμα βιβλιου στη μουρη οταν ζητησα τιμητικη για ολο αυτο πεζικό, 285. περασα βεβαια 20 ημερες στην ΠΦ, και μετα μλατ . σκέψου, ότι σε 6 μήνες, πρόλαβα να κανω 38 αγήματα. το 1ο εξ αυτων, στον ερντογαν! ενα στον ζολωτα (βρηκε να πεθάνει ότνα ήμουν μλατ), συνολο 4 ωρες, στον ηλιο (και εναν πουστη, να μας μιλάει όλη την ώρα. το πουστης, κυριολεκτικό)! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ενα στον ζολωτα (βρηκε να πεθάνει ότνα ήμουν μλατ), συνολο 4 ωρες, στον ηλιο (και εναν πουστη, να μας μιλάει όλη την ώρα. το πουστης, κυριολεκτικό)! Nα ειδες, ολα αυτα ειναι που με κανουν να λεω για κανεναν λογο στον καταραμενο λοχο. Δεν παλευοταν η ζεστη αλλα κυριως το κρυο σε σημειο να πονανε μεχρι και τα νυχια σου απο το κρυο λογω της ακινησιας και του ελαφρου ντυσιματος (δεν εχω νιωσει ξανα τετοιο πραγμα ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις