Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα να πας ΕΛΔΥΚ παρά Προεδρική φρουρά. 

Όπου έχει πιο πολύ εκπαίδευση, τόσο πιο γρήγορα περνά ο χρόνος.

• Like 1
Δημοσ.

@dimitri ποιος σου μιλησε για προεδρικη φρουρα σε αυτη την ηλικια?!?!?!
καλυτερα να ενδιαφερθεις για κατι πιο σημαντικο(π.χ. δουλεια ή σπουδες) απο το τι θα κανεις οταν πας στρατο...

Δημοσ.

κανείς απλά θέλω να γίνω εύζωνας...αλλά άμα είναι έτσι όπως τα λένε τα παιδιά θα το ξανασκεφτώ...τώρα για αυτό που λες για σπουδές...θέλω να περάσω ΣΜΥ...

Δημοσ.

κανείς απλά θέλω να γίνω εύζωνας...αλλά άμα είναι έτσι όπως τα λένε τα παιδιά θα το ξανασκεφτώ...τώρα για αυτό που λες για σπουδές...θέλω να περάσω ΣΜΥ...

Μην το κάνεις. Απλά μην. Πίστεψέ με.....

Δημοσ.

Λοιπον εχω φιλο που ειχε παει πριν χρονια και αυτος επειδη ηθελε. Ειναι δυσκολο για ατομο κατω απο 1.85 να τον επιλεξουν εκτος και αν δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Ο φιλος μου ειναι 1.93 και γυμνασμενος. Η δικη του γνωμη ειναι....να μην παει καπιος. Επεφτε κανονικοτατο ξυλο σχεδον σε καθημερινη βαση, εκπαιδευση και χουνερια μανικι. Φυσικα μιλαμε για μια δεκαετια πριν. Δεν ξερω τι ισχυει σημερα, μπορει να φλωρεψαν τα πραγματα και να ειναι ποιο νορμαλ. Ασχετα αν βγηκε απο εκει μεσα τουμπανος οποτε και να τον ρωτησεις για αυτο το πραγμα φτυνει τον κορφο του.

Δημοσ.

<p>με 180 υψος τσολιας δεν γινεσαι με λιγα λογια...μπορει ομως να μπεις σε καποιον αλλον λοχο </p>

16 χρονώ είναι ακόμα

Δημοσ.

Περα απο την πλακα σου προτεινω να προσπαθησεις να περασεις τον στρατο οσο πιο ανωδυνα γινεται. Απλα χαμενος χρονος ειναι με μονη εξαιρεση τους φιλους που ισως κανεις. Τωρα προφανως εχοντας πατερα στρατιωτικο θα εχεις μεγαλωσει με συγκεκριμένα προτυπα αλλα πιστεψε με μπαίνοντας στην προεδρική φρουρα δεν προσφερεις καμια σοβαρη υπηρεσια στην πατριδα σου.

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω τι το ενδιαφέρον έχουν οι τσολιάδες; τους είδες ακινητους στο άγημα για την μερκελ και τον σαμαρά και ψάρωσες; 

Μια φορά με έβαλαν σε άγημα και ήρθαν κάτι δημαρχοι, βουλευτές κτλ. καθόμουν κανα 3ωρο ακινητος και περίμενα να περάσουν οι χαβαλέδες 2 δευτερόλεπτα, τι υποτίθεται ότι ήταν αυτο, συμπληρώναμε το ντεκόρ; 

Τι να σου πω φίλε, αλλιώς ήταν παλιά και αλλιώς ειναι τώρα, ένας φίλος μου ήταν στην ΠΦ πριν κανα δυο χρόνια, όταν είχαν αλλάζει οι αρχηγοί έκανε ο ΠτΔ δεξίωση στο μέγαρο και είχαν τους ευζωνες να κάνουν τους σερβιτόρους, αυτο ονειρευεσαι για τον εαυτό σου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...