Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...είμαι 16 χρονών,ύψος 1,80 και είμαι 78 κιλά επίσης έχω και μυωπία(2,5 βαθμούς και στα δύο μάτια)...μπορείτε να μου πείτε πως θα μπω στην προεδρική φρουρά;;;έψαξα παντού στο ιντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι...

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επιλέγουν στα κέντρα άτομα για προεδρική φρουρά

αν θες να πας και πλήρεις τα σωματικά κριτήρια θα πας, με το ζόρι ψάχνουν να πάρουν άτομα εκεί πέρα, λίγοι θέλουν να πάνε

Δημοσ.

άρα έχω και περισσότερες ελπίδες...;;;;Επίσης όταν παρουσιαστώ για φαντάρος...άμα επιλεγώ και μπω στην προεδρική φρουρά θα κάτσω μόνο 9 μήνες όπως αν πήγαινα φαντάρος;;; ή σε κρατάνε περισσότερο;;;

Δημοσ.

άρα έχω και περισσότερες ελπίδες...;;;;

Ναι , δεν παίζει ανταγωνισμός εκεί με το ντουφέκι τους κυνηγάνε

φίλο μου από το κέντρο να καταλάβεις τον πήραν με το ζόρι και είχε ξενερώσει

Μέχρι και Έβρο έφτασε να παρακαλάει να τον πάνε, τίποτα αυτοί

να είσαι μόνο καλά από άποψη υγείας και τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό το παράξενο όνειρο σου :P

• Like 2
Δημοσ.

απλά έχε μια κορμοστασιά βρε παιδί μου

Μην είσαι παχύσαρκος, δε χρειάζεται να είσαι φέτες

το ύψος κυρίως μετράει , αλλά δε θυμάμαι το ακριβές όριο

Αυτό ψάξε κυρίως να μάθεις, γιατί βασικά αυτό μετράει

άμα έχεις το ύψος και δηλώσεις ότι θες να πας, έχεις πάει ήδη

Δημοσ.

ειμαι 1,85 και με το ζορι μπηκα.φυσικα οχι στον λοχο ευζωνων....

εισαι 16χρονων και σκεφτεσαι απο τωρα που θες να πας;εχεις ακουσει ποσο Γ@μ#@ΣΙ ειναι;

Ξανασκεψου το αδερφε!!!!

Δημοσ.

εισαι 16χρονων και σκεφτεσαι απο τωρα που θες να πας;εχεις ακουσει ποσο Γ@μ#@ΣΙ ειναι;

Ξανασκεψου το αδερφε!!!!

λόχο διοικήσεως ήσουν εσύ;

σε πήγαν ή το έσπρωξες;

Δημοσ.

Ξανασκεψου το αδερφε!!!!

Οι περισσότεροι θα σου πουν να μη πας. Ε, μην πας.

παιδιά μιλάτε εκ πείρας να φανταστώ...αλλά μπορείτε να μου πείτε γιατί μου λέτε να μην πάω;;;;

Δημοσ.

λόχο διοικήσεως ήσουν εσύ;

σε πήγαν ή το έσπρωξες;

σιγα μην το εσπρωχνα κιολλας...

εκει ολοι ειναι τρελοι ο μονος λογος για να πας ειναι αν ειναι μεγαλη αναγκη να εισαι αθηνα αλλιως αν εισαι στρατοκ@^^ος πας σε καμια μαχιμη μοναδα να κανεις ασκησεις που εχουν και εναν λογο υπαρξης

παιδιά μιλάτε εκ πείρας να φανταστώ...αλλά μπορείτε να μου πείτε γιατί μου λέτε να μην πάω;;;;

εγω 8 μηνες εκει εκατσα οποτε ναι σου μιλαω εκ πειρας... αλλα καλυτερα πες μας εσυ γιατι θες να πας για να καταλαβουμε...

Δημοσ.

Εγώ μιλάω απέξω αλλά όταν πήγα στο 401 να πάρω τις εξετάσεις για την απόλυση , 3 παιδιά περίμεναν εκεί με πρόβλημα στα γόνατα και γεννητικά (εύζωνες) και τα λέγαμε. Ξύλο , τσίτωμα και προβλήματα υγείας. Και όλος ο υπόλοιπος στρατός , σουβλάκια και χαβαλέ και κανένα σκοπέτο (εντάξει το Δ σώμα και τα νησιά είναι άλλο θέμα)

Δημοσ.

αλλα καλυτερα πες μας εσυ γιατι θες να πας για να καταλαβουμε...

καταρχήν είναι το όνειρο μου όπως είπα...κατα δεύτερον θέλω να συνεχίσω μια οικογενειακή παράδοση...3 γενιές της οικογένειας μου πέρασαν από κει...μόνο ο πατέρας μου λοξοδρόμησε καθώς πέρασε ΣΜΥ...

μόλις διάβασα ότι η ορθοστασιά δημιουργεί πόνους στη μέση, ενοχλήσεις στα πόδια, κήλες στα γεννητικά όργανα.

ορίστε ολόκληρο το κείμενο....

Ατάραχοι στα επεισόδια. Αυτό που εντυπωσίασε τους «New York Times» στο πρόσφατο δημοσίευμά τους είναι η εγγύτητα των ευζώνων στις συχνές πλέον διαδηλώσεις μπροστά από το κτίριο της Βουλής. Υπάρχουν μέρες όπου οι εύζωνοι εκτελούν ατάραχοι την υπηρεσία τους λίγα μόλις μέτρα από τα επεισόδια, με πιθανή υποστήριξη από τον παρατηρητή, λίγο κολλύριο για τα μάτια. Υπάρχουν και άλλες, που κρίνεται απαραίτητη η απομάκρυνσή τους. Και υπάρχουν μερικές, όπως εκείνη του περασμένου Οκτωβρίου, που το φυλάκιό τους πήρε φωτιά.
Εκείνοι βέβαια έχουν και άλλα ζητήματα να τους απασχολούν. Με επεισόδια ή χωρίς, η ορθοστασία και η παρέλαση ενδέχεται να τους στείλουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο με πόνους στη μέση, ενοχλήσεις στα πόδια, κήλες στα γεννητικά όργανα. Αν βέβαια δεν αποθαρρυνθούν από τα προβλήματα υγείας ή από οτιδήποτε άλλο, εκτελούν την υπηρεσία τους με μεγαλοθυμία και περηφάνια, θεωρώντας συχνά την αποστολή τους ανώτερη από των απλών φαντάρων. Μετρούν και συγκρίνουν τις συνολικές ώρες ακινησίας - όποιος λόγου χάρη πλησιάζει τις 200 θεωρείται άξιος σεβασμού. Επιθυμούν τη συμμετοχή σε κάποια εκτός Ελλάδος αποστολή της Προεδρικής Φρουράς, στη Νέα Υόρκη, το Ρίμινι, το Ελ Αλαμέιν, τα Ιεροσόλυμα. Και αν δεν αναγκαστούν - λέμε τώρα - από κάποια κυβέρνηση Ράλλη να συνεργαστούν με τις κατοχικές δυνάμεις, αυτό που περιμένουν πώς και πώς, όπως κάθε φαντάρος τελικά, είναι η πολυπόθητη ημέρα της απόλυσης.
Δημοσ.

και πολλες απλες σκοπιες να κανεις θα πάρεις γευση αυτων των προβληματων, μη παιζεις με τη τυχη σου γιατι κανεις δε θα νοιαστει για σενα εκει μεσα , πιστεψε με το χω ζησει οταν εμφανισα προβλημα στον ενδοξο ΕΣ.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...