nikostoul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Παιδια εχω προβλημα με το dvd μου. Οταν βάζω ένα άδειο dvd το αναγνωρίζει μια χαρα και γραφω σε αυτο οτι θελω. Δεν γινεται όμως το ίδιο με τα άδεια cd. Δεν τα διαβάζει και ετσι δεν μπορω να γραψω σε αυτα. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
deesnider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Έχεις δοκιμάσει διάφορες μάρκες κενά cd-r και δε διαβάζει καμία;
zapermania Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πες μας αν θες το optical drive σου και τα δισκάκια που δοκίμασες και παρουσιάστηκε το πρόβλημα.
deesnider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σε κάθε περίπτωση πάντως, δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις ένα firmware update...
nikostoul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ παιδια για τις γρήγορες απαντήσεις σας. Επειδη δεν εχω μπροστά μου το μιχανημα θα σας πω οτι θυμάμαι. Η μάρκα ειναι Toshiba. Τα cd που εχω δοκιμάσει ειναι πολλα ( Sony , maxell, και απο το Jumbo ) Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2013 από nikostoul
nikostoul Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Λοιπον παιδια ο driver ειναι Toshiba sh-s203d. Το firmware ειναι το τελευταιο που κυκλοφορει (SB00). Καποια αλλη λύση υπάρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα