Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εγω σημερα που εκανα ενα Bios update για την μητρικη μου πραγματικα εφριξαα !! Πρωτον κανοντας το Update ο ηχος απο την οπτικη θυρα χαθηκε και οταν επαιζε (που και που) δεν μου αναγνωριζε το Dolby Digital Live 5.1 ... Περα απο αυτο το προβλημα κανοντας το Update η mobo εκανε πανω απο δυο λεπτα να ποσταρει και αργουσε παραπολυ στο Boot.(Αφου αλλαξα οτι Bios update βρικα μεσα στο site της Gigabyte καμια αλλαγη σε κανενα προβλημα!) μεχρι που κατεληξα παλι με το παλιο μου bios , το F2 . Ειναι το μονο bios στο οποιο δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα αν εξερεσουμε το Deep sleep mode στο lan μου !! Οποιος ειναι ετοιμος για καποια αλλαγη στα bios καλυτερα να μεινει εκει που ειναι για να μην εχει τα ιδια προβληματα με μενα ! (Τα Bios updates δοκιμασα να τα περασω και με στικακι μεσα απο το bios και απο το προγραμμα @BIOS της Gigabyte και καμια διαφορα !!) 

Δημοσ.

Καταρχήν γιατί να αλλάξεις bios αφου δεν έχεις πρόβλημα. Έπειτα στο μικρο αδερφακι της fxa εγώ δεν έιχα κανένα θέμα με τα bios.

Σίγουρα έκανες τα πάντα σωστά ? 

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει αρκετά bios update στη δική μου και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα

Και λόγω των dual bios νιώθω και περισσότερη σιγουριά σε σχέση με άλλα μοντέλα

παρόλα αυτά όπως λέει και ο aiwaaa αν δεν έχεις θέμα πολύ απλά δε το πειράζεις, χρυσός κανόνας για τα bios των μητρικών

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά βλέπω οτι φοβάται για κάποιον λόγο πολύ για το pc του. Πρόσφατα είδα το thread με την h80 που ενώ δεν είχε πρόβλημα ρωτούσε εαν είχε. Φίλε καβαλάρη το άτι σου είναι μια χαρά μην το φοβάσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...