Oroku Saki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ο Orokusaki έφαγε ban? οχι. Γιατι ρωτας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Τότε γιατί το άλλαξες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Γιατι χαλασαν τα windows και σβηστηκαν τα παντα. Αναγκαστηκα να κανω format. Και δεν θυμομουν τον κωδικο μου για να κανω login και επειδη απο το 2007 που ειχα φτιαξει το προφιλ εχω αλλαξει email δεν γινοταν να μου στειλει μηνυμα το insomnia στο νεο μου email ετσι ωστε να μπορεσω να αλλαξω κωδικο. Γι αυτο εφτιαξα νεο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Πάλι καλά που δεν βγήκε τώρα το Disney Club γιατί θα το έπαιζαν στα τούρκικα με τον Λυκούργο Γκιαούρ και την Καρολίνα Μεχμέτ παρουσιαστές.Καλά τα λες. Άλλη χάρη να βλέπεις το Αμερικάνικο από το Τούρκικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Εντωμεταξύ ακόμα περιμένουμε την εκπομπή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Γιατι χαλασαν τα windows και σβηστηκαν τα παντα. Αναγκαστηκα να κανω format. Και δεν θυμομουν τον κωδικο μου για να κανω login και επειδη απο το 2007 που ειχα φτιαξει το προφιλ εχω αλλαξει email δεν γινοταν να μου στειλει μηνυμα το insomnia στο νεο μου email ετσι ωστε να μπορεσω να αλλαξω κωδικο. Γι αυτο εφτιαξα νεο προφιλ. Στείλε κανά pm σε κάποιο από τα παιδιά που είναι mods να σε helpάρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 DuckTales Remastered confirmed for PC You guys demanded it, so we’re unbelievably happy to announce that your most requested platform will indeed be receiving DuckTales: Remastered! Yep, Capcom’s heartwarming collaboration with Disney and WayForward will definitely be pogoing onto hard drives everywhere via Steam, Origin, Impulse, GamersGate, Green Man Gaming and numerous other places PC gamers download their wares. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Απορώ γιατί πρέπει να παρακαλάμε για κάτι που πριν λίγα χρόνια ήταν το αυτονόητο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν παρακαλεσαμε. Ο Sven ειχε πει οτι εργαζοτουσαν στην pc εκδοση ηδη απο την ημερα που ανακοινωθηκε το παιχνιδι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 θα προτιμούσα τα ίδια hand-made cartoonιστικα γραφικά και για το Mickey The Castle of Illusion, άλλα δεν πειράζει, αρκεί που το κάνουν και εκείνο remastered @Oroku: Είμαι 99% σίγουρος ότι στην 1η ανακοίνωση - πρεμιέρα του παιχνιδιού, είχανε πει ότι θα είναι downloadable exclusive για κονσόλες. Εξ ου και το κράξιμο που έφαγαν για να επιβεβαιώσουν (κλασσικά) ότι θα το βγάλουν και στο PC. Googlit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Καλά τα λες. Άλλη χάρη να βλέπεις το Αμερικάνικο από το Τούρκικο. Το οποίο αμερικάνικο ήταν το original ας πούμε, αλλά ντάξει, κλάιν, αν είναι να το μεταγλωττίσει κάποιος, ας το κάνει ο Τούρκος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 πρεπει να κανουν ενα hd remake και το Donald in Maui Mallard aka Maui Mallard in Cold Shadow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δεν χρειαζεται να κανουν remake και το Mau Μallard. Αν θελουν ας βγαλουν καινουργιο παιχνιδι donald . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα