Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

, μου είπαν από το τμήμα αυτό της Cosmote ότι "πρέπει να επιστραφούν αθροιστικά όλα τα ποσα τις έκπτωσης που θα έχω επωφεληθεί, από την ημερα έναρξης του συμβολαίου έως την ημερα που το σπάω, ακόμα και αν αυτό γίνει πχ στον δέκατο πέμπτο μηνα"...

@newcity και συ ιδια προσφορα? 

επιβεβαίωσε επίσης ότι μπορούν μετά την ενεργοποίηση να μου πουν με σιγουριά αν ισχύουν όλες οι παροχές που μου έταξαν, καθώς επίσης και ότι έχω δικαίωμα υπαναχώρησης μέσα στις πρώτες 15 μέρες που θα ενεργοποιηθώ!

Επίσης λύθηκε και το "μυστήριο" για την διάρκεια του συμβολαίου:

είναι 18 μήνες, αλλά μπορώ να φύγω και στους 12 αλλά θα πρέπει να επιστρέψω το ποσό της έκπτωσης που έχω λάβει.

η παγιδα για μενα ειναι μονο οτι αν κοψεις την επιδοτηση-προσφορα πριν το 18μηνο σε βαζουν να πληρωσεις ΚΑΙ ΤΟΥΣ 18 μηνες και οχι μονο οσους απομενουν-δεν τηρειτε η αναλογια-. Πιθανον η εκπτωση θα αφορα την κανονικη τιμη του συμβολαιου(40ε η καθε γραμμη) και οχι τα 20ε που σου εφτιαξαν!!!!

Οπως πολυ πιθανον να μην μπορεις να κανεις μειωση παγιου μετα απο χ μηνες...

υ.γ. τελικα στο συμβολαιο γραφουν τα οφελη απλα οχι τις real τιμες παγιου. παιδια ειπαμε σε ολα τα συμβολαια(οχι μονο σε τηλεπικοινωνιες) αν σου ταξουν διαφορα και δεν τα τηρησουν εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης!

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η παγιδα για μενα ειναι μονο οτι αν κοψεις την επιδοτηση-προσφορα πριν το 18μηνο σε βαζουν να πληρωσεις ΚΑΙ ΤΟΥΣ 18 μηνες και οχι μονο οσους απομενουν-δεν τηρειτε η αναλογια-. Πιθανον η εκπτωση θα αφορα την κανονικη τιμη του συμβολαιου(40ε η καθε γραμμη) και οχι τα 20ε που σου εφτιαξαν!!!!

Οπως πολυ πιθανον να μην μπορεις να κανεις μειωση παγιου μετα απο χ μηνες...

τραγικόν....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με πηραν και εμενα τηλεφωνο και μου έδωσαν προσφορά για οικογενειακό πακέτο 

1. cosmote απεριόριστα 70

2. cosmote απεριόριστα 70

3. cosmote απεριοριστα 25

ολα μαζι μου ειπε (φορους , τελη κ.λ.π.) τελική τιμη 65 ευρώ

Η τιμή μου είπαν οτι θα ισχύει για 18 μήνες 

περιμένω τα συμβόλαια για υπογραφή 

Δημοσ.

με πηραν και εμενα τηλεφωνο και μου έδωσαν προσφορά για οικογενειακό πακέτο 

1. cosmote απεριόριστα 70

2. cosmote απεριόριστα 70

3. cosmote απεριοριστα 25

ολα μαζι μου ειπε (φορους , τελη κ.λ.π.) τελική τιμη 65 ευρώ

Η τιμή μου είπαν οτι θα ισχύει για 18 μήνες 

περιμένω τα συμβόλαια για υπογραφή

Μην ψαρώνεις γιατί είναι 18μηνό . ο Οτε είναι πανάκριβος σε όλα ....Τσέκαρε καλά πριν βάλεις υπογραφή σε συμβόλαια για ΟΤΕ ....γιατί πάντα υπαρχουν και τα μικρά γραμματάκια .... Σε 18μηνό μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερες προσφορές σε άλλες εταιρείες .
Δημοσ.

Μην ψαρώνεις γιατί είναι 18μηνό . ο Οτε είναι πανάκριβος σε όλα ....Τσέκαρε καλά πριν βάλεις υπογραφή σε συμβόλαια για ΟΤΕ ....γιατί πάντα υπαρχουν και τα μικρά γραμματάκια .... Σε 18μηνό μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερες προσφορές σε άλλες εταιρείες .

συμφωνώ και επαυξάνω...

Δημοσ.

<p>με πηραν και εμενα τηλεφωνο και μου έδωσαν προσφορά για οικογενειακό πακέτο </p>

<p>1. cosmote απεριόριστα 70</p>

<p>2. cosmote απεριόριστα 70</p>

<p>3. cosmote απεριοριστα 25</p>

<p>ολα μαζι μου ειπε (φορους , τελη κ.λ.π.) τελική τιμη 65 ευρώ</p>

<p>Η τιμή μου είπαν οτι θα ισχύει για 18 μήνες </p>

<p>περιμένω τα συμβόλαια για υπογραφή </p>

Πήρα την Vodafone για τον αν θα πληρώσω ρήτρα που θα κάνω φορητοτητα στην cosmote και για τις 3 γραμμές για τις οποίες μάλιστα

λήγει το συμβόλαιο σε 1,5 μήνα και μου είπαν 75.44€ .

Πως το έβγαλαν αυτό το νούμερο ?

Στη Vodafone είχα έκπτωση πάγιου στις 2 μεγάλες γραμμές και στην άλλη είχα πάρει επιδότηση 80 €

Να φανταστώ ότι απλά λένε μεγάλα νούμερα σαν ρήτρα για να μην φύγεις απο αυτούς υπό τη λογική ότι ειναι πολλά τα λεφτά της

Ρήτρας.

Απλά απαράδεκτη συμπεριφορά και ενώ δεν είχα σκοπό να αλλάξω εταιρία απο τα νεύρα που έχω μετα την τηλεφωνική επαφή

Με την cosmote Δευτέρα πρωι προχωράει η αίτηση φωροτοτητας και ας πληρώσω τα 75 ευρώ χωρίς λόγο.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Με την cosmote Δευτέρα πρωι προχωράει η αίτηση φωροτοτητας και ας πληρώσω τα 75 ευρώ χωρίς λόγο.

Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να τους δίνεις λεφτά κερατιάτικα . Είμαι σίγουρη ότι μπορείς να δείξεις υπομονή 1,5 μήνα και να το γλιτώσεις αυτό το έξοδο.

Επίσης, θα σου πρότεινα να το τσεκάρεις το θέμα Cosmote. Ξέρω ότι στη Wind μπορείς με ΠΟΛΥ λιγότερα χρήματα να πάρεις τα ίδια. Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και έγώ κάτι...έκανε η δικιά μου αίτημα φορητότητας πριν 2 μήνες στη vodafone και υπέγραψε το αίτημα. Η cosmote δεν την πήρε τηλ ενδιάμεσα(και έτσι γίνεται συνήθως τώρα, δε ξέρω γιατί) και έτσι έγινε η φορητότητα χωρίς να πάρει χαμπάρι(δεν την ενημέρωσε κανείς ότι αν υπογράψεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει η φορητότητα χωρίς παζάρια).

Όμως πήγε στη vodafone και ζήτησε τα ρέστα της και έμαθε τελικά ότι μπορεί να υπαναχωρίσει στις πρώτες μέρες(δεν θυμάμαι πόσες και δεν το ξέρω το θέμα διότι επίσημα που ρώτησα εκπρόσωπο κάτω στα κεντρικά μου τα μάσησε και είπε ότι δεν ισχύει μάλλον παρά μόνο πριν την ενεργοποίηση της φορητότητας). Την παίρνει η cosmote και της δίνει απερ 70(1500', 500' προς άλλους, 1.5gb net !!! με 24 ευρώ πάγιο!!) σε οικογενειακό πακέτο μαζί μου.

έρχεται η σειρά μου τώρα και φυσικά η cosmote δεν δίνει τπτ έχοντας το απερ 45, με το 1/3 των υπηρεσιών της γυναίκας μου και πληρώνοντας διπλάσια χρήματα(δεν σχολιάζω καν)

Ξέρει κανείς πως γίνεται η εικονική φορητότητα ώστε να με καλέσουν πίσω και να παζαρέψω? Διότι καταλαβαίνετε πόσο μ....ας νοιώθω...Δεν θέλω συσκευή θέλω μείωση λογ/σμού....

Αλλά και έτσι να μην είναι, το δίκτυο της vod στη κινητή και στο 3g πως είναι?

Περιμένω γνώμες...

Ευχαριστώ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπον υπεγραψα 2 μερες πριν με wind για το προγραμμα w, μου το αφηνε 29,9 με ολα μεσα φπα φορους κλπ. σημερα με πηραν τηλ με cosmote μου ειπαν για το αντιστοιχο με 20 ευρω εαν μεινω εκει! μου ειπαν να ακυρωσω με wind κ θα με παρουν τηλ! ακυρωσα κ αναμενω! λετε να την πατησα; με πηραν απο 697131

Δημοσ.

οικογενειακο vodafone 2 αριθμοι... 1500 προς ολους και 1500 μηνυματα τελικη με φ.π.α 44 ευρω-   μπραβο vodafone- ,μακρια απο κοσμοτε...

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κάνει το Google 

Έκανα αναζήτηση με τον αριθμό αυτό και μου έβγαλε το θέμα 

Μία χαρά cosmote είναι 

Σημερα πήρα τις 3 συμβάσεις σύμφωνα με την προσφορά που μου είχαν κάνει για φορητοτητα απο Vodafone 

57 ευρω τελική για 3 γραμμές με απεριόριστα προς όλους και 10 gb κοινή χρήση δεδομένων

Πληρωνα 91 ευρώ σε Vodafone 

Θα πληρώσω πέναλτι 135 ευρώ σε Vodafone 

Αυτοί οι αριθμοί υποθέτω είναι από εξωτερικούς συνεργάτες της cosmote 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να υπάρχει αυτή η συζήτηση για τον αριθμό 2108006300, τουλάχιστον ο αριθμός είναι όντως πολλά χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά.

Με πήραν και μου δώσαν πρόγραμμα που στο συμβόλαιο αναγράφεται τιμή γύρω στα 33€ (γιατί δεν είναι σταθερό καθ'ολο το 18μηνο) και θα μου το αφήσουν 18€...πράγμα που δεν αναγράφεται πουθενά στο συμβόλαιο και όπως και οι προλαλήσαντες προ ετών, η διασφάλιση μου είναι το όνομα της υπαλλήλου (το οποίο πιο generic ονομα ελληνίδας πεθαίνεις).
Από αυτά που διάβασα, εφόσον ενεργοποιηθεί η γραμμή μπορούν οι υπάλληλοι της εξυπηρέτησης να δουν και τις εκάστοτε εκπτώσεις που έχουν ενεργοποιηθεί σε αυτήν άμεσα, αν καταλαβα καλά. Και εφόσον υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών, θα μπορέσω να τους χαιρετήσω εάν δεν τηρηθούν όσα μου είπαν τηλεφωνικώς.

Αλλά το σύστημα που υπογράφεις άλλα και πληρώνεις άλλα....πάρα πολύ ωραίο, σε κάνει να νιώθης ασφαλής, πελάτης σοβαρής εταιρείας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...