Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα, μπάινω κατευθείαν στο ¨ψητό".

Προ εβδομάδας με κάλεσε κυρία από το 210 8006300 (από Κοσμοτέ μου είπε), με σκοπό να μεταφέρω τις 2 γραμμές μου από την Vodafone στο δικό τους δίκτυο.

Μου προσέφερε 2χ "Απεριόριστα 45" με διπλασιασμό των παροχών (1500' +sms σε Cosmote και σταθερά, 300' προς άλλα δίκτυα, 75 sms προς άλλους καθώς και 600MB για ιντερνετ).

Τελική τιμή και για τις 2 γραμμές (οικογενειακό) με τελη και φπα= 44,80€

Δέσμευση για 18μηνο αλλά στους 12 μπορώ να φύγω αν δεν είμαι ευχαριστημένος(!) αλλιώς μπορεί να "βγει" και η επιδότηση στο 12μηνο και να έχω επιπλέον έκπτωση(!).

Σε όλα αυτά που μου πρότεινε, δεν θα αναφέρεται ΤΙΠΟΤΑ στο συμβόλαιο που ΘΑ κληθώ να υπογράψω (την Τρίτη). Όταν ρώτησα πως εγώ καλύπτομαι εφόσον δεν αναφέρεται τίποτα στο συμβόλαιο, μου είπε ότι εφόσον η κλήση ηχογραφείται, ισχύουν ότι είπαμε.

Για τον φόβο των Ιουδαίων, την ηχογράφησα και εγώ.

Ρωτάω λοιπόν:

- αν έχετε ξανακούσει τέτοια προσφορά

- αν το τηλεφωνικό νούμερο ανήκει στην Κοσμοτέ (προφανώς όχι άμεσα)

- αν πρέπει οι (συγκεκριμένοι) όροι να αναγράφονται στο συμβόλαιο που θα υπογράψω

- αν καλύπτομαι από την ηχογράφηση της συνομιλίας

Αναμένω άμεσες απαντήσεις μια και το θέμα "πιέζει"!!

ευχαριστώ εκ των προτέρων
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ότι υπογράφεις, αυτό ισχύει. τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

οι ηχογραφήσεις είναι αρλούμπες

έχω ξανακούσει για αντίστοιχες προσφορές αλλά είναι fraud από την στιγμή που δεν συμπεριλαμβάνονται σε συμβόλαιο.

επίσης σε τέτοιες περιπτώσεις δεν δίνουμε στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με τον απο πανω ξερεις τι λενε για την υπογραφη και κατι αλλο...οι ηχογραφησεις οντως ειναι αερας αμα δεν υπαρχει συμβολαιο οποτε προσεχε

Δημοσ.

Οι εξωτερικοί συνεργάτες των εταιριών γενικώς τάζουν λαγους για πετραχήλια...Η μανα μου την πάτησε ασχημα με μια κοπελία από voda, αλλα φαντάζομαι όλοι τα ιδια κάνουν...

• Like 1
Δημοσ.

1) ρώτα για ελάχιστο χρόνο κλήσης 2) 18 μήνες και 12 για επιδότηση είναι παγίδα για να σου χρυσώσουν το χάπι, και να θες να φύγεις στους 12 μήνες θα πρέπει να πληρώσεις τους άλλους 6 που μένουν 3) δεν θα βλέπεις τα "δωρεάν" που σου δίνει προς την ίδια εταιρεία και σταθερά ΑΛΛΑ όλα τα άλλα. 4) 99% δεν σου έχουν βάλει τα τέλη κινητής (που είναι x2 σε εσένα) μιας και μπαίνουν μετά και δεν είναι "δικά τους τέλη" άσχετα που τα πληρώνεις εσύ. άρα αφού σε είπαν 44 (πες 45) είναι 22,5 το κάθε πάγιο δλδ 26-27ευρώ x2 = σχεδόν 60 με τα τέλη (και όχι 44 που λένε στην αρχή) άρα η προσφορά είναι (και συνγώμη που θα το πω κάπως χοντρά) του κόλου όταν με 35 σου δίνει άλλη εταιρεία 1500 λεπτά / sms προς όλους και 100mb internet (όχι δεν κάνω διαφήμιση απλά την είχα δει κάπου να κάνει βόλτες η προσφορά). ΑΡΑ πάρε τους, ρώτα αυτά που σε είπα, πες ότι στην voda πχ σου δίνουν τα ίδια με 2 μήνες πάγια δώρο και 12άμηνο συμβόλαιο και ΑΝ θέλουν καλώς. Αλλίως περιμένεις και θα βγουν καλύτερες προσφορές

Δημοσ.

ανήκει στο τμήμα φορητοτήτων της cosmote οπότε μη φοβάσαι, δεν ξέρω τι εκπτώσεις σου έβαλε αλλά ακούγεται σούπερ η τιμή, στη θέση σου θα κράταγα οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο της κοπέλας και θα προχώραγα εφόσον θεωρείς καλή την προσφορά..

η προσφορά του διπλασιασμού ισχύει μέχρι τέλος μαρτίου για νέες συνδέσεις φορητόττητες, δεν ξέρω αν σου έχει βάλει πέρα από το 10% του οικογενειακού και καμία έκπτωση ανεργίας 15% αλλά για να σου κατεβαίνει τόσο χαμηλά το πάγιο μάλλον σου έχει βάλει μεγαλύτερη έκτπωση.

Το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι πως από τη στιγμή που έχεις 18μηνο να σου ανοίξει την επιδότηση μετά στο 12μηνο. αυτό να το ξεκαθαρίσεις γιατί δεν το βλέπω πολύ εφικτό (έστω 1-2μήνες πριν να γίνει αλλά 6μήνες νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου δύσκολο...)

Αν δεν σου είπε για συσκευές προφανώς σου έβαλε εκπτωση στο πάγιο αντί επιδότηση συσκευής για 18μηνο. στην περίπτωση που το κόψεις στο 12μηνο πληρώνεις όσες εκπτώσεις σου έχουν μπει.. συνήθως είναι περί τα 4,5ευρώ το μήνα για το 45απερ. οπότε υπολογίζεις επι πόσους μήνες την έχεις πάρει για να δεις για την ποινή δεν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος από πάνω για τα πάγια που σου έχουν απομείνει.

όσον αφορά για τα δωρεάν που σου δίνει προς cosmote γιατί να μην τα δει ρε παυλάρα αυτή τη στιγμή η cosmote εφτασε το 60%... do the math εχει σε δύο γραμμές 1500 σε σταθερά και cosmote έχει 300λεπτά για vodafone wind 600mb internet 1500sms cosmote και καποια σμσ για αλλες εταιρίες δε θυμάμαι ακριβώς πόσα, με 44 ευρώ? έστω και με τα τέλη κινητής να πάει στα 50ευρω κ όχι 60 και πάλι είναι πολύ καλή προσφορά. αν και θα πρέπει να ρωτήσει να είναι όντως χωρίς τα τέλη κινητής τηλεφωνίας. 

ο ελάχιστος είναι ίδιος σε όλες τις εταιρίες 3λεπτά για τα 1500 και 1λεπτό για τα 300.

Οι προσφορές δεν αναφέρονται στο συμβόλαιο γιατί δίνονται κατ εξαίρεση.

Δημοσ.

ο ελάχιστος είναι ίδιος σε όλες τις εταιρίες 3λεπτά για τα 1500 και 1λεπτό για τα 300.

Οι προσφορές δεν αναφέρονται στο συμβόλαιο γιατί δίνονται κατ εξαίρεση.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?menuId=11567&pageId=11567

Στα συμβόλαια ιδιωτών της Vodafone είναι 60 δευτερόλεπτα ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης.

Το link παρουσιάζει τους αναλυτικούς τιμοκαταλόγους προ εκπτώσεων/προσφορών.

Δημοσ.

Παιδιά thanx για τις απαντήσεις.

Με πήρε η κιουρία από την Voda για να με ρωτήσει αν είμαι παραπονεμένος και θέλω να φύγω από αυτούς.

Αφού μου είπε ότι πρέπει να επιστρέψω μέρος της επιδότησης που είχα πάρει (60€ ακόμα) μιας και δεν έχει λήξει το συμβόλαιο, συμφώνησα να περιμένω 20 μέρες ακόμα ώστε να μην υπάρχει θέμα με την επιδότηση.

Στο μεταξύ την ρώτησα αν ήμουν στην Cosmote και μου κάνατε μια super-wow προσφορά για να έρθω Voda, οι όροι της προσφοράς, θα ήταν γραμμένοι στο συμβόλαιο που (υποθετικά) θα υπέγραφα??

Η απάντησή της ήταν ΝΑΙ...

τι να πιστέψω τώρα...?

Η κυρία από την Cosmote διατείνεται πως αφού έδωσα άδεια για την ηχογράφηση, θα ισχύουν ό,τι είπαμε... (44,80€ τελική, με φόρους και τέλη μέσα).

Δημοσ.

εχεις δικαιωμα υποαναχωρησης  για καποιες μερες.ετσι δεν ειναι?

υπογραφεις και μολις ενεργοποιηθουν παιρνεις τηλ.στην κοσμοτε και λες φαινονται αυτα στο συστημα και αυτα που μου ταξαν?

η προσφορα ειναι πολυ καλη και δεν χρειαζετε να φαινετε στα χαρτια..

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Unlimited_Prs#

http://www.insomnia.gr/topic/349218-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-cosmote-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-15-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-1500-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-1500-sms-120-120-sms/

Δημοσ.

η προσφορα ειναι πολυ καλη και δεν χρειαζετε να φαινετε στα χαρτια..

Ρε παιδιά, εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω...

Πώς είναι δυνατόν να κάνεις ένα συμβόλαιο με ευνοϊκούς όρους χωρίς αυτοί οι όροι να αναφέρονται στο συμβόλαιο;

Και πώς προστατεύεσαι αν η μία πλευρά (στην περίπτωσή μας η Cosmote) δεν τηρήσει τους όρους του συμβολαίου;

Εγώ πάντως δεν θα υπέγραφα ένα συμβόλαιο το οποίο δεν γράφει ακριβώς αυτά που προβλέπεται. Γνώμη μου πάντα.

Δημοσ.

Προστατευεσαι κρατοντας το ονομα αυτου που μιλησες, ουτε στη βοντα θα φαινοταν η προσφορα εκτος αν ειναι προσφορα μεσω καποιας προωθητικης ενεργειας που την δικαιουνται ολοι οι συνδρομητες κ εχει παιχτει σε διαφημιση η εχει ανακοινωθει εντυπα, απο τη στιγμη που παρεχεται κατι κατ, εξαιρεση μονο για σενα κ οχι για ολους οσους θελουν να πανε στη κοσμοτε δεν μπορει να φαινεται στο συμβολαιο..το μονο που ισως να φαινεται ειναι ο διπλασιος χρονος ομιλιας αλλα οχι οι εκπτωσεις στα παγια..

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?menuId=11567&pageId=11567

Στα συμβόλαια ιδιωτών της Vodafone είναι 60 δευτερόλεπτα ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης.

Το link παρουσιάζει τους αναλυτικούς τιμοκαταλόγους προ εκπτώσεων/προσφορών.

Στο λινκ αναφερει μονο για το χρονο προς εθνικες κλησεις, εισαι 100% σιγουρος οτι η voda για τα 1500 προς βοντα δεν τα δινει 3λεπτο ελαχιστη χρεωση;

Δημοσ.

Ούτε στο δικό μου συμβόλαιο αναφέρονται οι προσφορές, αλλά τις παίρνω κανονικά (voda). Πάντως μου είχαν πει ότι δεν θα αναγράφονται.

Δημοσ.

Παιδιά, κι εγώ ανήκω στην ίδια περίπτωση με τον "journeyman77". Έκλεισα να υπογράψω συμβόλαιο Δευτερα... Αλλα μου έχουν μπει σκέψεις... Έχω σκοπό να διαβάσω καλά το συμβόλαιο... Πάντως, όταν ρώτησα για ενδεχόμενο σπάσιμο συμβολαίου στο μέλλον, μου είπαν από το τμήμα αυτό της Cosmote ότι "πρέπει να επιστραφούν αθροιστικά όλα τα ποσα τις έκπτωσης που θα έχω επωφεληθεί, από την ημερα έναρξης του συμβολαίου έως την ημερα που το σπάω, ακόμα και αν αυτό γίνει πχ στον δέκατο πέμπτο μηνα"...

Οποιο άλλο σχόλιο επί του συγκεκριμένου θέματος και thread γενικότερα, θα το περιμένω με αγωνια...

Thanks!

Δημοσ.

Προστατευεσαι κρατοντας το ονομα αυτου που μιλησες, ουτε στη βοντα θα φαινοταν η προσφορα εκτος αν ειναι προσφορα μεσω καποιας προωθητικης ενεργειας που την δικαιουνται ολοι οι συνδρομητες κ εχει παιχτει σε διαφημιση η εχει ανακοινωθει εντυπα, απο τη στιγμη που παρεχεται κατι κατ, εξαιρεση μονο για σενα κ οχι για ολους οσους θελουν να πανε στη κοσμοτε δεν μπορει να φαινεται στο συμβολαιο..το μονο που ισως να φαινεται ειναι ο διπλασιος χρονος ομιλιας αλλα οχι οι εκπτωσεις στα παγια..

Στο λινκ αναφερει μονο για το χρονο προς εθνικες κλησεις, εισαι 100% σιγουρος οτι η voda για τα 1500 προς βοντα δεν τα δινει 3λεπτο ελαχιστη χρεωση;

Είναι δύσκολο να παραδεχθείς πως έγραψες κάτι που δεν ισχύει;

Το link είναι ξεκάθαρο και είναι από την ίδια την εταιρεία.

Ελάχιστος χρόνος χρέωσης / Μονάδα χρέωσης [συμπεριλαμβανομένου και της χρήσης που πραγματοποιείται στις προσφερόμενες παροχές] = 60 δευτερόλεπτα

Τί δεν καταλλλαβαίνεις;

Επίσης είναι δυνατόν να μην φαίνεται μια προσφορά;

Είναι δυνατόν να μην ξέρει η εταιρεία αν σου δίνει κάτι φθηνότερα, γιατί στο δίνει;

Ρωτήστε κάποιον δικό σας που δουλεύει σε πάροχο να σας πει.

Το ότι μπορεί τα καταστήματα της Κοσμοτέ να μην έχουν πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες που αφορούν πελάτες,

δεν σημαίνει πως συμβαίνει το ίδιο και στους άλλους 2 παρόχους.

Δημοσ.
Την ρώτησα για email αλλά ευγενικά αρνήθηκε.

Πήρα τηλ και στο Τμ.Εξυπ. Πελατών της Cosmote και ο υπάλληλος τα επιβεβαίωσε όλα:

δηλαδή ότι γνωρίζουν για το συγκεκριμένο τμήμα προσφορών και δεν υπάρχει κανένα θέμα, επιβεβαίωσε επίσης ότι μπορούν μετά την ενεργοποίηση να μου πουν με σιγουριά αν ισχύουν όλες οι παροχές που μου έταξαν, καθώς επίσης και ότι έχω δικαίωμα υπαναχώρησης μέσα στις πρώτες 15 μέρες που θα ενεργοποιηθώ!

Μιας και στην Vodafone τελειώνει το συμβόλαιο σε 2 μήνες, μου ζήτησαν να επιστρέψω μέρος της επιδότησης που είχα πάρει.

Όταν το είπα στην Cosmote (στο 210-8006300) μου πρότεινα να μου κάνουν δώρο και 1 πάγιο(!).

Επίσης λύθηκε και το "μυστήριο" για την διάρκεια του συμβολαίου:

είναι 18 μήνες, αλλά μπορώ να φύγω και στους 12 αλλά θα πρέπει να επιστρέψω το ποσό της έκπτωσης που έχω λάβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...