man_with_no_name Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 eixa afisi pou lete to pc mou anoixto gia kana diimero kai otan epestrepsa se auto kai patisa to koumpi na figei apo to screensavers to pc kolise. Kanontas rese ta Windiows Xp den ksananiksan .Bgenei to eksis minima the following file is missing or corrupt <windows root> system32>hal.dll please re-install that file. Pira apo ena allo pc me xp to erxeio auto to ebala alla tipota.exo kai win 98 sto pc mou kai mporo na do kanonika ta arxeia den prepei na einai ios. Profanos tha prepei na kano repair sta win xp. Ta arxeio sto partition ton xp mou tha pathoun tipota???? O fakelos program files tha eksafanistei ??? Opoiadipote boitheia ektimitea!!!Euxartiso
Marcos_Aurilius Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 To Windows repair, το μόνο που θα κάνει είναι να αντικάταστήσει τα system files σου με τις αυθεντικές version που είχες μετά το format. Κοινώς, είναι σαν να κάνεις reinstallation. Δεν θα χασεις τίποτα, αλλά θα πρέπει να ξαναπεράσεις τους drivers που περνάς συνήθως μετά από format. Πριν από αυτό, δοκίμασε να διαβασεις στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας: >http://www.kellys-korner-xp.com/xp_haldll_missing.htm
Highlander Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Μυνήματα ότι λείπουν αρχεία ή είναι corrupted μου έβγαζε ένας Athlon 1800 όταν η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 80 C. Με αλλαγή blower στην CPU διορθώθηκαν όλα χωρίς πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με το παραπάνω... αλλά καλό είναι να έχεις αυτό υπόψιν σου.
man_with_no_name Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 thx boys tha tin psakso tin douleia ksanaepikoinono!!
man_with_no_name Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Loipon me to recovery console akri den ebgala afou eperna to minima access denied gia ta arxeia pou ekana expand sumfona me tin methodo tou link pou dosate.Pao na kano install ksana sto partition(D:).To partition einai se fat32 kai otan paei na to anagnorizei mou bgazei unknown format kai den anagnorizei tin idi egkatestimeni ekdosi ton XP,blepei ton xoro tou partition eleuthero eno mesa iparxoun arxeia kai mou zitaei na to kano format se NTFS oste nma sinexistei i egkatastasi. Ego sto partition exo poli prama kai den thelo na to kano back up oste na kano format.Ti mporo na kano oste na brei tin idi egkatestimeni ekdosi ton XP kai na ta egkatastiso ksanaapo pano xanontas oso to dinaton ligotera.THx in advance
ChrisAce Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2003 Παιδιάάάά βοήθειαααααα. Έπαθα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και όταν ξεκινάω το pc μου λέει το εξείς: "Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των windows επειδή το παρακάτω αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο: <windows root>\system32\hal.dll Εγκαταστήστε πάλι ένα αντίγραφο του παραπάνω αρχείου." Τι στο καλό να κάνω μήπως και γλυτώσω το παρτίσιονάκι μου??? Για λεπτομέρειες να πώ. Έχω 80gb hard disk με 2 partitions, και στα 2 winxp pro sp1gr. To 1o partition( c: ) δουλεύει κανονικά και μπαίνω στα xp χωρίς κανένα πρόβλημα. To 2o partition( f: )* μου βγάζει το μύνημα που ανάφερα πιο πάνω. *Είναι F: επειδή έχω και άλλους 2 δίσκους πάνω σαν backup. :roll: Δοκίμασα να το αντιγράψω απο την άλλη εγκατάσταση winxp sp1gr που λειτουργεί αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Πάλι το ίδιο μύνημα στην εκκίνηση. Θα κοιτάξω και το link που έδωσε ο Marcos_Aurilius αλλά ούτε ο άνδρας χωρίς όνομα κατάφερε κάτι με αυτό.
Highlander Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Αν το πρόβλημα βρίσκεται στα αρχεία, κάνετε το εξής: Boot από ένα CD με 98/ΜΕ. Βρίσκετε στο CD το αρχείο attrib.exe και τρέχετε την εντολή: attrib -r -s c:\windows\system32\hal.dll Το c:\windows μπορεί να είναι κάτι άλλο ανάλογα την εγκατάσταση. Στη συνέχεια copy το αρχείο από τον άλλο δίσκο - ή CD XP στην ίδια θέση. Ελπίζω να δουλέψει. Αν δεν δουλέψει το βλέπω για Ιό ή κάτι άγνωστο προς εμένα για την ώρα.
ChrisAce Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2003 Highlander το βρήκα το πρόβλημα και το έλυσα αλλιώς Και για να εξηγειθώ. Όπως είπα και πιο πάνω είχα 2 partitions στον 80άρι σκληρό μου. Το c: με 40GB και το f: με 30GB. Υπήρχε και ένας ελεύθερος χώρος στον δίσκο τα υπόλοιπα 10GB περίπου. Τον είχα αφήσει ελεύθερο για να βάλω το redhat linux 9. Κάποια στιγμή λοιπόν προχθές το πρωί προσπάθησα να εγκαταστήσω το red hat linux 9 στα εναπομείναντα 10GB. Το setup όμως κάποια στιγμή μου κόλλησε, αφού όμως πρώτα είχα διαμορφώσει τα 10GB σε ext3, και σε swap file system του linux. Χωρίς όμως να πειράξω τίποτα στον master boot record μιάς και είχα σκοπό το linux να το bootάρω απο την δισκέτα. Αυτό φαίνεται μπέρδεψε τον mbr και τα έκανε σαλάτα. Bootαρα λοιπόν με δισκέτα winme και έκανα fdisk διαγράφοντας τα επιπλέον partition που είχαν διμιουργηθεί απο το linux και βουαλά. 'Ολα καλά πάλι. Το παρτισιονάκι μου σώθηκε πρός το παρόν.... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντισή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.