arsenal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Καλησπερα παιδια.Λεω να αφησω στην ακρη το αγαπημένο μου neo v και να στραφω σε κατι πιο δυνατο.Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα και δεν ξερω πιο να επιλέξω.Το nexus 4 το βρισκω και πιο φτηνο μεσω ebay στα 300 ευρω και αποτελει καλο deal σε σχεση με ενα μεταχειρσιμενο 4s στα 350.Θα ηθελα τη βοήθεια σας γιατι δεν εχω λειτουργησει κανενα απο αυτα τα δυο για να εχω μια καλη αποψη
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Νομιζω το Nexus 4 ειναι πολυ καλη επιλογη, εχεις συνηθισει και στη φιλοσοφια του android οποτε θα ειναι και ευκολη η μεταβαση. Ασε που στην ουσια κατα την αλλαγη το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις το gmail σου στη νεα συσκευη και μετα θα εχεις το τηλεφωνο με στησιμο πανω κατω το ιδιο με πριν. Επιπλεον το 4s ειναι μεταχειρισμενο, οποτε αυτο απο μονο του ειναι ενα μειονεκτημα.
basilis5 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 συγκρινεις ανομοια πραγματα. το ερωτημα που πρεπει βα απαντησεις εχει να κανει με το λειτουργικο και με την οθονη, εχουν τεραστιες διαφορες. Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
nikos1608 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Είχα iPhone 4 και τωρα πήρα το nexus 4, χαοτική η διάφορα νιώθω πλέον οτι δεν έχω κανένα περιορισμό και κάνω οτι κάνω στον υπολογιστη, πχ κατεβαζω ταινία στο nexus απο torrent και τη βλέπω με το bs player το οποίο κατεβάζει και υποτιτλους , android ftw
morby Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Είχα iPhone 4 και τωρα πήρα το nexus 4, χαοτική η διάφορα νιώθω πλέον οτι δεν έχω κανένα περιορισμό και κάνω οτι κάνω στον υπολογιστη, πχ κατεβαζω ταινία στο nexus απο torrent και τη βλέπω με το bs player το οποίο κατεβάζει και υποτιτλους , android ftw Συμφωνούμε Android και Nexus 4 ftw
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Είχα iPhone 4 και τωρα πήρα το nexus 4, χαοτική η διάφορα νιώθω πλέον οτι δεν έχω κανένα περιορισμό και κάνω οτι κάνω στον υπολογιστη, πχ κατεβαζω ταινία στο nexus απο torrent και τη βλέπω με το bs player το οποίο κατεβάζει και υποτιτλους , android ftw Πράγματι η διαφορά είναι χαοτική. Στο Android μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα, όπως το να κατεβάζεις ταινίες και να τις βλέπεις απευθείας, χωρίς να χρειάζεται μετατροπή, συγχρονισμό με iTunes. Live Widgets και γενικά ένα παραμετροποίηση περιβάλλον, χωρίς να χρειαστεί να το κάνεις root. Από την άλλη επειδή πολλά ακούγονται για το φοβερό Hardware των κορυφαίων Android κινητών, να πω ότι η απόδοση τους είναι για τα πανηγύρια. Πρόσφατα έπαιζα με ένα Samsung Galaxy SIII και σε σχέση με το iPhone 5, ήταν η μέρα με τη νύχτα στην ταχύτητα και το smoothness. Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαριστεί ότι το Android σου προσφέρει πολλά πράγματα και το iOS λίγα με απίστευτη απόκριση και ομορφιά.
linkin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Γεια σου φιλε. Αυτο που σκεφτεσαι να κανεις εσυ το εκανα κι εγω. Απο neo v που ειχα στην Ελλαδα περασα σε Nexus 4 εδω στον Καναδα. Η διαφορα χαωδης. Και αυτο το λεω εχοντας μεινει απολυτα ευχαριστημενος απο το Neo v το οποιο μου εβγαλε και 9 μηνες στρατου με καθημερινο ξεσκισμα σε παιχνιδια/browsing/ εφαρμογες χωρις να κανει κιχ και χωρις να κολλησει ουτε μια φορα παροτι ημουν βαρβαρος και δεν το πολυπροσεχα. Το nexus 4 ειναι αλλη κατηγορια κινητου.Μεγαλο μεν αλλα ελαφρυ και λεπτο (μπαινει σε τζιν για πλακα) με απιστευτη οθονη. Επισης το λειτουργικο..."Pure android". Δεν ειναι φορτωμενο με μαμισια widget και εφφε αλλα ειναι απιστευτα αποκρισημο/γρηγορο/ smooth/ελαφρυ χωρις κολληματα και σου δινει απιστευτη αισθηση σταθεροτητας. Εχει εναν εξαιρετικο task manager με τον οποιο κλεινεις τα προγραμματα που τρεχουν με ενα swipe στην οθονη. Aκομα, τα 2 gb ram εγγυωνται οτι ποτε δεν θα εχεις προβλημα αποκρισημοτητας απο τις εφαρμογες λογω ελλειψης ram. Eχει πλακα να εχεις 15 διαφορετικα προγραμματα ανοιχτα και να μπαινεις στα running apps και να βλεπεις " 522MB used - 1.3 GB free". Πριν το παρω τις ειχα τις αμφιβολιες μου αλλα πλεον τολμω να πω πως το οποιο πλεονεκτημα ειχε η Αpple απο αποψη λειτουργικου το εχει χασει. Μην πεσει κανεις να με φαει. Tην apple την εχω εκθειασει απειρες φορες απο την αποψη πως μεχρι προσφατα ειχε κανει την καλυτερη μιξη hardware+software+interface με διαφορα, οχι πλεον. Δεν θα κατσω να πω πως το ios ειναι 5% καλυτερο ή 6% , θα πω πως το android(τουλαχιστον το pure 4.2.2) σημερα προσφερει μια πολυ καλυτερη επιλογη που το ψαχνει λιγο παραπανω και το κινητο και γουσταρει να το πειραζει/παραμετροποιειται/πειραματιζεται. Eγω προσωπικα θα το προτιμουσα το Nexus 4 και απο το iPhone 5 της κοπελας μου απο το οποιο εχω καθημερινη επαφη. Οποτε δεν τιθεται θεμα αμα θα το προτιμουσα απο ενα 4s, ποσο μαλλον οταν αυτο ειναι μεταχειρισμενο. Θα πω και κατι τελευταιο αλλα μην μου ριξετε κανα βρυσιδι. To nexus 4 8gb το πηρα σκετη συσκευη καινουριο απο το google play 366 καναδεζικα δολλαρια-275 ευρω.Γιατι ακουσα για ενα "420" απο την Wind Eλλαδας και μου επεσαν τα αυτια.... Και το εβαλα σε προγραμμα monthly στην Wind (ναι, την γνωστη Wind) με 30 δολλαρια τον μηνα unlimited voice/text/data/voice caller.Με 25 ευρω τον μηνα ολα unlimited. Καλημερα. PS: Nexus 4 ftw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα