nikos1608 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εκανα αυτό το θέμα γιατί μολις πήρα νεο smart phone(nexus 4) απο το καταστημα μου ειπαν να εξαντλησω όλη τη μπαταρία και μετα να το αφήσω για δέκα ωρες ,εσεις τι προτείνεται
neokosmitis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 και εγω που αγορασα το galaxy ace 2 μου ειπαν να μην το φορτισω μεχρι να αδειασει εντελως για να δω αν εχει καποιο προβλημα και υστερα να το βαλω για φορτιση και αυτο εκανα!
skoulas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Site: http://www.axortagos.gr/4-mithoi-gia-tis-mpataries-pou-prepei-ksexaseis_3.html">Μυθοι και αληθειες.... Αν επιτρεπεται ο πωλητης τι ηλικια ειχε περιπου;
nikos1608 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Γυναικα ηταν για τις δέκα ώρες διαφωνω απλα για την πρωτη φορά να αδειάσει η μπαταρία πριν την πρώτη φόρτιση ;
Super Moderators Λύση billdanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Super Moderators Λύση Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Όλες οι νέες μπαταρίες δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη περιποίηση στην αρχή. Ειδικά αυτό με τις 8-10 ώρες ίσχυε πριν 10 χρόνια! Και δεν χρειάζεται να περιμένεις να αδειάσει τελείως την πρώτη φορά. Τη βάζεις απλά να φορτίσει (εξάλλου κατά πάσα πιθανότητα όταν το άνοιξες για πρώτη φορά θα πρέπει να είχε πάνω απο 50% μπαταρία) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα