Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν Phenom 2 720 και ήταν πάνω σε am3 μητρική. Μπορώ να πάρω μία am3+ και αργότερα όταν θα έχω λεφτά να βάλω έναν FX-8320;

η μητρική θέλω να είναι Full ATX και να δέχεται μνήμες 1600αρες χωρίς OC, καλό θα ήτανε να έχει και gpu ενσωματωμένη, γιατί την 9500gt τσάμπα την έχω απάνω.

για αυτήν τι έχετε να πείτε; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522992

δεν μπορώ όμως κάτι παραπάνω σε χρήματα.

Επεξ/σία από lefstef
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο τις δυο που λες την δευτερη θα σου προτεινα εγω.εχει 8+2 φασεις και ειναι πολυ καλη για overclocking.am3+ με gpu νομιζω πως δεν παιζει να βρεις.μπορεις να βρεις και πιο φτηνη εξισου καλη μητρικη αν δεν σε ενδιαφερει το sli/crossfire.
τσεκαρε και αυτην εγω ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος με αυτην και τον fx-8320

και κατι ακομα θα ηταν καλο να ζητησεις μεταφορα του θεματος σου στο thread για μητρικηες και ραμ.εφοσον θες να αλλαξεις μονο μητρικη νομιζω τεριαζει καλυτερα εκει.

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση. δεν με ενδιαφέρει καθόλου το sli/crossfire απλά θέλω να έχω πολλές pci-e βασικά και εγώ στην κατηγορία που μου προτείνεις θα πήγαινα αλλά είναι τόσο άσχημα τα χρώματα που έχει που δεν το σκέφτομαι καν.

εξάλλου μπορεί να μαζέψω χρήματα μετά και να πάρω τον FX-8320 .

Δημοσ.

Το σχόλιο περί χρωμάτων θα το αφήσω ''αχρωμάτιστο''.

Η 990FXA-UD3 κατ' εμέ είναι κορυφαία.

Με τους FX δεν παίζει ενσωματωμένη gpu, άρα χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια ξεχωριστή.

Δημοσ.

Εφοσον δεν σε ενδιαφερει για crossfire και εφοσον οπως λες μαζευεις λεφτα για τον fx εγω θα προτεινα να πας σ κατι πιο φτηνο για μητρικη. Η σειρες 970 και 990 τις gigabyte εχουν πολλες επιλογες μπορεις να τα κοιταξεις στο site της. Τωρα αν σε χαλει τοσο πολυ το χρωμα στις αλλες παρε την πιο ακριβη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παρήγγειλα την 990FXA-UD3 τελικά. Αφού είναι τόσο καλή όσο λέτε. Εξάλλου δεν με κυνηγάει και κανένας να αλλάξω τον επεξεργαστή άμεσα. Θα παίζει μια χαρά και καλλίτερα έτσι, γιατί θα εκμεταλλευτώ το sata 3 του ssd και οι μνήμες θα δουλεύουν στα 1600 και όχι 1333 όπως πρόσφατα. Ασχολούμαι και λίγο με oc οπότε πιστεύω θα με βολέψει αυτή.

Αυτό που μου άρεσε είναι που λέει στο site ότι έχει 2 OZ copper. (έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να μου καίγονται οι μητρικές).

Δημοσ.

οσον αφορα τις μνημες πρεπει να ειναι συμβατες με την μητρικη για να δουλευουν 1600.αυτο π θελω να πω ειναι οτι πχ οι δικες μου μνημες ενω δουλευουν κανονικα στα 1333 αμα τις βαλω 1600(οσο ειναι κανονικα δλδ) δεν ποσταρει η μητρικη.

Δημοσ.

Δεν πειράζει και να μην τις δει τώρα έτσι και αλλιώς θα πάρω άλλες σύντομα γιατί είναι λίγο πλέων τα 4 giga. Μόνο με σερφάρισμα την έχω δει να πηγαίνει 98%.

Και μια που λέμε για τις μνήμες πιες μου προτείνετε; σκέφτομαι και την αγορά από το amazon αν έχει καμιά καλή προσφορά κάτω από 100 ευρώ για 16 giga αλλιώς κάτι σε 8 giga και όχι πάνω από cl9

Δημοσ.

τίποτα το τρομερό απλά είχα να κάνω επανεκκίνηση 2 μέρες και είχα 2 opera και firefox ανοιχτό με καμιά 10 αριά tab ανοιχτά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...