Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Αυτό βέβαια δε μπορούν να το κάνουν όσοι παίζουν παιχνίδια και χρειάζεται να κάνουν συχνά "save". Μικρο partition/σκληρος που δεν παγωνει και στελνεις τα saves εκει (manually ή αυτοματα). Ως "υπηρετης της πατριδας" ειχα παει μεσα στη μοναδα ενα pc με αυτο το configuration. Βγηκε αλωβητο (viva deepfreeze!) απο οχι και τοσο ιδανικη μεταχειριση και επαιζαν και οι συμφανταροι τα παιχνιδια τους χωρις προβληματα. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Αυτό βέβαια δε μπορούν να το κάνουν όσοι παίζουν παιχνίδια και χρειάζεται να κάνουν συχνά "save". Μπορείς να το κάνεις σε περίπτωση που υπάρχει δεύτερος δίσκος που δεν παγώνεις. Μία ιδέα είναι: batch αρχειάκι cmd που με λίγα λόγια θα κάνει το εξής: 1) αντιγραφή αρχείων save από τον δεύτερο δίσκο στον παγωμένο δίσκο εκεί που πρέπει. 2) τρέξιμο παιχνιδιού 3) μόλις κλείσει το παιχνίδι το batchάκι συνεχίζει και αντιγράφει τα νέα πλέον save στον ξεπάγωτο δίσκο ώστε να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση κάποτε έτσι το δούλευα εγώ το deepfreeze. Αθάνατο ms dos
Sirios8e Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Γι' αυτό εγώ προσωπικά δε χρησιμοποιώ Antivirus και συναφή προγράμματα, αλλά "παγώνω" τον υπολογιστή μου με το Deepfreeze ώστε να μπορώ να δοκιμάζω ομοειδή προγράμματα αφ' ενός για να ελέγξω ποια μου κάνουν και αφ' ετέρου να μη μου αφήνουν σκουπίδια στο μητρώο. Μόλις βεβαιώνομαι ότι μου κάνουν ξεπαγώνω τον υπολογιστή και κάνω την οριστική εγκατάσταση. Αυτό βέβαια δε μπορούν να το κάνουν όσοι παίζουν παιχνίδια και χρειάζεται να κάνουν συχνά "save". Υπαρχει καποιο video, η μπορεις να μου το εξηγησεις για το πως γινετε η διαδικασια? Ποτε μεχρι στιγμης δεν εχω παιξει ουτε ενα παιχνιδι (εκτος απο καμια πασεντζα μια στο τοσο- χεχε).
nikomas50 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 @Gi0 & NikoS Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις υποδείξεις. Και εγώ έτσι περίπου το δουλεύω το Deepfreeze αλλά επειδή όπως προανέφερα δεν παίζω ποτέ παιχνίδια έχω απλά μεταφέρει μερικούς φακέλους συστήματος σε ξεπάγωτη κατάτμηση του δίσκου και δε χρειάζεται να κάνω αντιγραφές αρχείων από παγωμένο φάκελο σε ξεπάγωτο. Όσο για τα saves των παιχνιδιών, ευνόητο είναι ότι δεν μπορώ να έχω γνώμη. Από όσα γράφετε συμπεραίνω ότι καμιά αλλαγή δε γίνεται ούτε στο μητρώο των Windows ούτε σε περιεχόμενα άλλων φακέλων εκτός αυτού που πειέχει τα saves. Θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα κάποιος να χρησιμοποιεί το FreeFileSync αμέσως πρίν και μετά την εκτέλεση του παιχνιδιού για να έχει πάντα τα πιο πρόσφατα saves συγχρονισμένα στους δυο φακέλους, με το ανάλογο τίμημα σε χώρο σκληρού δίσκου και να μη χρειάζεται η δημιουργία αρχείου cmd γι' αυτή τη δουλειά. @Sirios8e Θα προσπαθήσω αργότερα να σου στείλω οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Deepfreeze.
Sirios8e Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 @Gi0 & NikoS Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις υποδείξεις. Και εγώ έτσι περίπου το δουλεύω το Deepfreeze αλλά επειδή όπως προανέφερα δεν παίζω ποτέ παιχνίδια έχω απλά μεταφέρει μερικούς φακέλους συστήματος σε ξεπάγωτη κατάτμηση του δίσκου και δε χρειάζεται να κάνω αντιγραφές αρχείων από παγωμένο φάκελο σε ξεπάγωτο. Όσο για τα saves των παιχνιδιών, ευνόητο είναι ότι δεν μπορώ να έχω γνώμη. Από όσα γράφετε συμπεραίνω ότι καμιά αλλαγή δε γίνεται ούτε στο μητρώο των Windows ούτε σε περιεχόμενα άλλων φακέλων εκτός αυτού που πειέχει τα saves. Θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα κάποιος να χρησιμοποιεί το FreeFileSync αμέσως πρίν και μετά την εκτέλεση του παιχνιδιού για να έχει πάντα τα πιο πρόσφατα saves συγχρονισμένα στους δυο φακέλους, με το ανάλογο τίμημα σε χώρο σκληρού δίσκου και να μη χρειάζεται η δημιουργία αρχείου cmd γι' αυτή τη δουλειά. @Sirios8e Θα προσπαθήσω αργότερα να σου στείλω οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Deepfreeze. Mπορεις να μου πεις αν εχει καποια σχεση με το anticrash το deepfreeze (δηλ. αν εχουνε ομοιοτητες). Ευχαριστω.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Mπορεις να μου πεις αν εχει καποια σχεση με το anticrash το deepfreeze (δηλ. αν εχουνε ομοιοτητες). Ευχαριστω. Οχι δεν εχουν σχεση. Δεν γνωριζα την υπαρξη του anticrash και δεν το εχω χρησιμοποιησει. That said, μου φαινεται αρκετα περιεργο. Ειδικα αυτο AntiCrash can intercept and fix up to 95.8% crashes, errors, freezes and blue screens. When a crash occurs, AntiCrash fixes it automatically; Επιπλεον το τελευταιο του update εγινε πριν απο ~11 χρονια. My 2 cents, μην το χρησιμοποιεις, οπως φανταζομαι και ελπιζω δεν θα ξαναχρησιμοποιησεις το utility που σου προκαλεσε την ολη φασαρια.
Sirios8e Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Οχι δεν εχουν σχεση. Δεν γνωριζα την υπαρξη του anticrash και δεν το εχω χρησιμοποιησει. That said, μου φαινεται αρκετα περιεργο. Ειδικα αυτο Επιπλεον το τελευταιο του update εγινε πριν απο ~11 χρονια. My 2 cents, μην το χρησιμοποιεις, οπως φανταζομαι και ελπιζω δεν θα ξαναχρησιμοποιησεις το utility που σου προκαλεσε την ολη φασαρια. Να σου πω την αληθεια για το anticrash εδω το ειδα http://www.terrapapers.com/?p=18746 και το δοκιμασα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2013 από Sirios8e
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Να σου πω την αληθεια για το anticrash εδω το ειδα http://www.terrapapers.com/?p=18746 και το δοκιμασα. Σταματησα να διαβαζω μετα την 2η παραγραφο. Οπως ειπα και πανω, προταση μου ειναι, εσυ αποφασιζεις
άδικος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Σταματησα να διαβαζω μετα την 2η παραγραφο. Με το που μπαίνεις σε κάνει να νιώθεις πως θα γίνεις μάρτυρας ιεροτελεστίας. 2η παράγραφο 1η σειρά, οι υποψίες επιβεβαιώνονται -I'm out! 2
Sirios8e Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Σταματησα να διαβαζω μετα την 2η παραγραφο. Οπως ειπα και πανω, προταση μου ειναι, εσυ αποφασιζεις Aπλως σου ανεφερα την ιστοσελιδα (δεν μπορουμε να τα γνωριζουμε ολα) και σεβαστη η αποψη σου. Ηδη το delete. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2013 από Sirios8e
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Aπλως σου ανεφερα την ιστοσελιδα (δεν μπορουμε να τα γνωριζουμε ολα) και σεβαστη η αποψη σου. Ηδη το delete. Να ξεκαθαρισω πως δεν προσπαθω να στην "πω", εξου και το smiley. Συζητηση κανουμε
lexmark Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Είστε υπερβολικοί και οι δύο σας! Τέτοια μαργαριτάρια πρέπει να συντηρούνται στην αιωνιότητα!! Επίσης με το word αν γράψετε ένα κείμενο κάθε φορά που το σώζετε το κρατάει και αυτό, έτσι γιατί δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει, τι λέτε και εσείς ? Εάν το εκτυπώσετε και το στείλετε με Fax, ίσως δείτε κάτι ανεπαίσθητες κουκίδες που σας προδίδουν ποιος είστε. 2
Sirios8e Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Να ξεκαθαρισω πως δεν προσπαθω να στην "πω", εξου και το smiley. Συζητηση κανουμε Εννοω οτι οταν δεν γνωριζεις κανεις και λαθη το smile μου ηρθε εντελως αυθορμητα. (μην το παιρνεις προσωπικα). Με το που μπαίνεις σε κάνει να νιώθεις πως θα γίνεις μάρτυρας ιεροτελεστίας. 2η παράγραφο 1η σειρά, οι υποψίες επιβεβαιώνονται -I'm out! To συγκεκριμενο site παλαιοτερα ειχε αλλη μορφη (κανονικης) ιστοσελιδας. Στην συνεχεια εγινε ..αορατο.
nikomas50 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Και πάλι στο αρχικό θέμα: Μπορείς να μας πεις αν στο αρχείο desktop.ini που βρίσκεται μέσα στο φάκελο Program Files ανοίγοντάς το με διπλό κλικ (ή με το σημειωματάριο) εμφανιζονται τα στοιχεία: [.ShellClassInfo]LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21781 ή κάτι άλλο και τι; Για να δεις το αρχείο desktop.ini θα πρέπει από την καρτέλα Προβολή στις Επιλογές φακέλων του Πίνακα ελέγχου να επιλέξεις να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία και οι φάκελοι και να ξετικάρεις την Απόκρυψη Προστατευμένων αρχείων και αρχείων συστήματος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα