poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 α.οχι δενφταιει που δνε εχεις φιλτρακι.β.βαλε κανα πολυπριζο ασφαλειας.β.αυτο με τις 4,5 ωρες μαλλον εγινε διοτι ειχε φρικαρει το τροφοδοτικο και οταν το αφησες εκτος ηρθε στα κανονικα του.και μα τα τροφοδοτικα γινεται αυτο καμια φορα.μπορει να χαλασε το ρουτερ μπορει το τροφοδοτικο να μην δινει σωστα ρευμα μπορει η πριζα να εχει θεμα.
αγνωστος Χ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 παμε για το τριτο α.οχι δενφταιει που δνε εχεις φιλτρακι.β.βαλε κανα πολυπριζο ασφαλειας.β.αυτο με τις 4,5 ωρες μαλλον εγινε διοτι ειχε φρικαρει το τροφοδοτικο και οταν το αφησες εκτος ηρθε στα κανονικα του.και μα τα τροφοδοτικα γινεται αυτο καμια φορα.μπορει να χαλασε το ρουτερ μπορει το τροφοδοτικο να μην δινει σωστα ρευμα μπορει η πριζα να εχει θεμα. α.οχι δενφταιει που δνε εχεις φιλτρακι.β.βαλε κανα πολυπριζο ασφαλειας.β.αυτο με τις 4,5 ωρες μαλλον εγινε διοτι ειχε φρικαρει το τροφοδοτικο και οταν το αφησες εκτος ηρθε στα κανονικα του.και μα τα τροφοδοτικα γινεται αυτο καμια φορα.μπορει να χαλασε το ρουτερ μπορει το τροφοδοτικο να μην δινει σωστα ρευμα μπορει η πριζα να εχει θεμα. μου παν θα μου φεροθν αλλο τι να προσεξω>>>??? να του πω για την μπρηζα?
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 για αρχη παρε ενα πολυπριζο ασφαλειας της apc να εχεις μια ψιλοπροστασια και ετσι θα δεις αν και η γειωση ειναι μια χαρα πριν φερεις ηλεκτρολογο.αν εχεις πολυμετρο μετρα και μια την πριζα οτι δινει 220
αγνωστος Χ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 για αρχη παρε ενα πολυπριζο ασφαλειας της apc να εχεις μια ψιλοπροστασια και ετσι θα δεις αν και η γειωση ειναι μια χαρα πριν φερεις ηλεκτρολογο.αν εχεις πολυμετρο μετρα και μια την πριζα οτι δινει 220 δεν ξερω τι είναι το πολυμπριζο ασφαλειας ενα απλο εχω
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701174 κατι σαν αυτο η σαν αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165
αγνωστος Χ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 για αρχη παρε ενα πολυπριζο ασφαλειας της apc να εχεις μια ψιλοπροστασια και ετσι θα δεις αν και η γειωση ειναι μια χαρα πριν φερεις ηλεκτρολογο.αν εχεις πολυμετρο μετρα και μια την πριζα οτι δινει 220 χρηαζομε 2 αντε 3 θηρες
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 εχει και μικροτερα.τουλαχιστον αμα ειναι απο καμια υπερταση του ρευματος να γλυτωσεις τιποτα.
αγνωστος Χ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ειμαι σε χωριο και οταν το ρουτερ οταν δουλευε ειχα 400 ταχυτητα δεν ειναι λιγη το ιντερνετ ειναι 24αρι
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 400 kilobytes ειναι 4 mbit:P για να δεις ποσο συγχρονιζεις ακριβως για να ξερεις τι παιρνεις απο τα 24 καλο ειναι να μπεις στο ρουτερ και να δεις μεσα τα χαρακτηριστικα της γραμμης για να δουμε αν ειναι νορμαλ η οχι.
αγνωστος Χ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 400 kilobytes ειναι 4 mbit:P για να δεις ποσο συγχρονιζεις ακριβως για να ξερεις τι παιρνεις απο τα 24 καλο ειναι να μπεις στο ρουτερ και να δεις μεσα τα χαρακτηριστικα της γραμμης για να δουμε αν ειναι νορμαλ η οχι. νομιζω ελεγε 5db-9db
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 αυτο ειναι το margin Οχι ποσο συγχρονιζει.καντα copy paste ola.rate,attainable rate,margin ,attenuation
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 παμε για το τριτο μου παν θα μου φεροθν αλλο τι να προσεξω>>>??? να του πω για την μπρηζα? να τους πείς να σου φέρουν Thomson και οχι ZTE για αρχή..
αγνωστος Χ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 να τους πείς να σου φέρουν Thomson και οχι ZTE για αρχή.. γιατι??? δεν με ρωτησαν
poulinos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 επειδη το thomson ειναι πιο σταθερο.τωρα το θεμα δενειναι η σταθεροτητα αλλα οτι κατι μαλλον καιει το ρουτερ εκτος αν ειναι τοσο ατυχος και του τυχαν και τα 2 προβληματικα.ο οτε δινει thomson ακομα?ξερω οτι εδινε αλλα εχει ακομα?στο vdsl ξερω οτι δινει το 789
N3CR4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 άγνωστος X όπως είπε και ο poulinos πιο πάνω, μέτρησε με ένα πολύμετρο την πρίζα που έκαψε τα 2 προηγούμενα και δες αν βγάζει τα 220 volts, αφού δεν έχεις πολύμπριζο ασφαλείας. (Νομίζω ότι εκεί είναι το πρόβλημα, 2 router απανωτά μάλλον καμένα ) Αν δεν μετρήσεις τότε μη βάλεις το καινούριο στην ίδια πρίζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα