αγνωστος Χ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 το ρουτερ μου ειναι το ZTE ZXHN H108N και δουλευε κανονικα 1,2 μερες μετα κατι επαθε και δεν ανοιγε πατουσα το κουμπι τα φοτακια αναμοσβηναν αστραπιεα και αυτο ηταν δεν ανοιγε ηρθε ο τεχνικος τησ οτε σπιτι μ και μου ειπε οτι εινε καμενο μου το αντικατεστησαν με ενα καινουριο.Τωρα μια εβδομαδα δουλευει κανονικα χθες ομως κοπηκε το ρευμα και το ρουτερ δεν ξανανοιξε εχει το προβλημα που ανεφερα πριν (τα φωτακια αναμοσβηνουν μια φορα και τελος δεν ανοιγει χρηαζομαι βοηθεια αμεσα γιατι εχω μια σοβαρη δουλεια) .(ξεχασαα να σας πω οτι το ρουτερ ειναι στον γειτονα μου και εγω συνδεομαι ασυρματα... ξεχασα να πς οτι αν το αφησω στην ησυχια τοθ κανα 5ωρο (ισωσ δουλεψει) το ειχα παθει μια φορα το αφισα 4,5 ωρεσ και μετα δουλεβε τωρα δεν δουλεβει με τιποτα ¨( δεν εχω βαλει ακομα το φιλτρακι πειραζει>?
αγνωστος Χ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δηλαδή με λίγα λόγια κάηκε και το 2ο router; πωσ μπορει να καηκε???? ενω δεν του ειχα κανει ουτε επανεκινηση ουτε που το αγγικσα μηπωσ φτεει κατι στο ρευμα ξεχασα να πς οτι αν το αφησω στην ησυχια τοθ κανα 5ωρο (ισωσ δουλεψει) το ειχα παθει μια φορα το αφισα 4,5 ωρεσ και μετα δουλεβε τωρα δεν δουλεβει με τιποτα ¨(
N3CR4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 1. Σε άλλη πρίζα παίζει να το δοκιμάσεις; 2. Ο μετασχηματιστής του να φανταστώ είναι αυτός που ήταν και στο κουτί του σωστά; Δεν τον έχετε αλλάξει; 3. Το βύσμα που μπαίνει στο router πίσω κουμπώνει σωστά ή κουνιέται;
αγνωστος Χ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 1. Σε άλλη πρίζα παίζει να το δοκιμάσεις; 2. Ο μετασχηματιστής του να φανταστώ είναι αυτός που ήταν και στο κουτί του σωστά; Δεν τον έχετε αλλάξει; 3. Το βύσμα που μπαίνει στο router πίσω κουμπώνει σωστά ή κουνιέται; σε αλλη μπριζα δεν το εχω δοκιμασει γτ εκει ειναι το τηλεφονο ολα ειναι τα αλλα ειναι σωστα τι να κανω>???/// μπορω να αγορασω ενα ρουτερ>>>????/ αλλα ειναι λιγο περιεργο να μιν δουλευουν σωστα δεν νομιζω να ειναι καμενο γτ δεν θα αναβε καθολου σε αλλη μπριζα δεν το εχω δοκιμασει γτ εκει ειναι το τηλεφονο ολα ειναι τα αλλα ειναι σωστα τι να κανω>???/// μπορω να αγορασω ενα ρουτερ>>>????/ αλλα ειναι λιγο περιεργο να μιν δουλευουν σωστα δεν νομιζω να ειναι καμενο γτ δεν θα αναβε καθολου σε αλλη μπριζα δεν το εχω δοκιμασει γτ εκει ειναι το τηλεφονο ολα ειναι τα αλλα ειναι σωστα τι να κανω>???/// μπορω να αγορασω ενα ρουτερ>>>????/ αλλα ειναι λιγο περιεργο να μιν δουλευουν σωστα δεν νομιζω να ειναι καμενο γτ δεν θα αναβε καθολου δεν εχω βαλει ακομα το φιλτρακι πειραζει>?
N3CR4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε το σε άλλη πρίζα, χωρίς το τηλέφωνο. Να δεις μόνο αν ανάβει το router, αν προσπαθεί να συγχρονίσει δλδ. Βάλε το χωρίς το καλώδιο τηλεφώνου και δες τι κάνει. Αν έχει πρόβλημα η πρίζα και πάρεις άλλο μπορεί να γίνει το ίδιο.
αγνωστος Χ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε το σε άλλη πρίζα, χωρίς το τηλέφωνο. Να δεις μόνο αν ανάβει το router, αν προσπαθεί να συγχρονίσει δλδ. Βάλε το χωρίς το καλώδιο τηλεφώνου και δες τι κάνει. Αν έχει πρόβλημα η πρίζα και πάρεις άλλο μπορεί να γίνει το ίδιο. συγχρονίσει?????/ παντοσ ευχαριστω αν δεν δουλεψει ουτε σε αλλη μπριζα ειναι σιγουρα καμενο????
N3CR4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Όχι δεν είναι σίγουρα καμένο, ίσως να έχει πρόβλημα και ο μετασχηματιστής του και όχι το router. Το δοκίμασες σε άλλη πρίζα;
αγνωστος Χ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Όχι δεν είναι σίγουρα καμένο, ίσως να έχει πρόβλημα και ο μετασχηματιστής του και όχι το router. Το δοκίμασες σε άλλη πρίζα; ναι αλλα δεν δουλεβει¨(
N3CR4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Οπότε και ο μετασχηματιστής να φταίει πρέπει έτσι και αλλιώς να πάρεις πάλι τον ΟΤΕ. Αν σου δώσουν άλλο θα πρότεινα να το έβαζες σε άλλη πρίζα πρώτα. Δεν παίζει να τραβήξεις το καλώδιο του τηλεφώνου μέχρι την άλλη πρίζα; Και το φιλτράκι που δεν έχεις βάλει, στο καινούριο πρέπει να μπει.
αγνωστος Χ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Οπότε και ο μετασχηματιστής να φταίει πρέπει έτσι και αλλιώς να πάρεις πάλι τον ΟΤΕ. Αν σου δώσουν άλλο θα πρότεινα να το έβαζες σε άλλη πρίζα πρώτα. Δεν παίζει να τραβήξεις το καλώδιο του τηλεφώνου μέχρι την άλλη πρίζα; Και το φιλτράκι που δεν έχεις βάλει, στο καινούριο πρέπει να μπει. υπαρχει περιπτωση να εχει μην καει αλλα να χρηαζετε το φιλτρακι???????????????????
N3CR4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μπα νομίζω πως όχι. Εφόσων μου λες ότι δεν ανάβει και σε άλλη πρίζα δε νομίζω ότι έχει σχέση το φιλτράκι.
αγνωστος Χ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μπα νομίζω πως όχι. Εφόσων μου λες ότι δεν ανάβει και σε άλλη πρίζα δε νομίζω ότι έχει σχέση το φιλτράκι. τι με συμβουλεβεις να κανω? ο οτε δεν γινετε να δωσει αλλο μηπςσ να φοναξο ηλεκτρολογο?
N3CR4 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Παίζει να βρεις κάποιο router από φίλο και να το δοκιμάσεις σε κάποια άλλη πρίζα με το καλώδιο τηλεφώνου σου; Να δεις δλδ ότι σε άλλη πρίζα παίζουν όλα κομπλέ. Αν λοιπόν αυτό λειτουργήσει κανονικά σημαίνει ότι το θέμα είναι στην πρίζα. Τότε θα φώναζα ηλεκτρολόγο.
αγνωστος Χ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Παίζει να βρεις κάποιο router από φίλο και να το δοκιμάσεις σε κάποια άλλη πρίζα με το καλώδιο τηλεφώνου σου; Να δεις δλδ ότι σε άλλη πρίζα παίζουν όλα κομπλέ. Αν λοιπόν αυτό λειτουργήσει κανονικά σημαίνει ότι το θέμα είναι στην πρίζα. Τότε θα φώναζα ηλεκτρολόγο. Παίζει να βρεις κάποιο router από φίλο και να το δοκιμάσεις σε κάποια άλλη πρίζα με το καλώδιο τηλεφώνου σου; Να δεις δλδ ότι σε άλλη πρίζα παίζουν όλα κομπλέ. Αν λοιπόν αυτό λειτουργήσει κανονικά σημαίνει ότι το θέμα είναι στην πρίζα. Τότε θα φώναζα ηλεκτρολόγο. αυτο μου ειναι λιγακι δυσκολο(το ρουτερ δουλευε κανονικα τησ πρωτες μερες) αυτο μου ειναι λιγακι δυσκολο(το ρουτερ δουλευε κανονικα τησ πρωτες μερες) τι τυχερος που ειμαι¨(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα