Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.

Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα (καθαρό software, χωρίς καθόλου hardware, ούτε μικροφώνου) που να ηχογραφεί σε καλή ποιότητα αυτό που ακούγεται από κάποιο e-radio;

Αν ναι, αναμένω info.

Thanks

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το radio sure, Λειτουργει σαν ραδιοφωνο και μπορεις να κανεις εγγραφη, ηποιοτητα ειναι πολυ καλη. Αν δεν βρεις το σταθμο ετοιμο μπορεις να προσθεσεις εσυ το stream αν το γνωριζεις

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα (μιας και υπάρχουν πολλά "παρόμοια"...) θα ήθελα τη βοήθεια και την εμπειρία σας.

Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα που να μπορείς να το προγραμματίσεις να ηχογραφεί κάποιο e-radio όταν απουσιάζω απο το σπίτι ή όταν κοιμάμαι. πχ θέλω να γράφει κάθε μέρα 10:00-11:00 sport-fm kai 02:00-04:00 skai. Εννοείται το pc θα είναι ανοικτό (ή θα ανοίγει & κλείνει με κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα).

Ψάχνωντας στο google βρήκα το "Radio & MP3 Player" απο εδώ αλλά δεν το ξέρω.

Σας ευχαριστώ,

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα (μιας και υπάρχουν πολλά "παρόμοια"...) θα ήθελα τη βοήθεια και την εμπειρία σας.

Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα που να μπορείς να το προγραμματίσεις να ηχογραφεί κάποιο e-radio όταν απουσιάζω απο το σπίτι ή όταν κοιμάμαι. πχ θέλω να γράφει κάθε μέρα 10:00-11:00 sport-fm kai 02:00-04:00 skai. Εννοείται το pc θα είναι ανοικτό (ή θα ανοίγει & κλείνει με κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα).

Ψάχνωντας στο google βρήκα το "Radio & MP3 Player" απο εδώ αλλά δεν το ξέρω.

Σας ευχαριστώ,

Κανείς....?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...