Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιείται για να κόψει τον ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο από ένα καλώδιο. Για περισσότερες πληροφορίες δες Link.png Site: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE_%CF%86%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7">εδώ στα Ελληνικά.

Αυτο ομως δε παιζει σε καμια περιπτωση για το θορυβο αλλα μονο για τις παρεμβολες EMI. Εχεις ακουσει ποτε να βγαζει θορυβο καποιο καλωδιο απο μονο του?

ΕΙναι λιγο ungoogleable αυτο που γραφεις φιλος.

• Like 2
Δημοσ.

Μα στην ηλεκτρονική καθομιλουμένη "θόρυβος" είναι ένα σύνολο ανεπιθύμητων τυχαίων σημάτων με ανεξάρτητες φάσεις και συχνότητες. Συνήθως δημιουργούνται από ηλεκτρικές συσκευές, κινητήρες, διακόπτες και από ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο στον αέρα (το οποίο μετατρέπεται σε ρεύμα στο καλώδιο όπως σε μια κεραία). Η παρεμβολή (ΕΜΙ) προέρχεται από ένα καθορισμένο σήμα και δίνει ένα σήμα κάποιας περιοδικότητας και φάσης. Όπως λέει το άρθρο της wikipedia, τα φίλτρα φερίτη κόβουν και το θόρυβο και τις παρεμβολές.

Δημοσ.

Εδω ομως μιλαμε για το θορυβο που προκαλειται απο τη κινηση των πηνιων του μετασχηματιστη τροφοδοσιας. Ο φεριτης αν τον βαλεις (και που ακριβως σκεφτεσε να τον βαλεις, δεν ειπες), δε θα σταματησει αυτη τη κινηση φιλε μου. Και ο θορυβος που ακους, για αυτο το θορυβο μιλαμε εδω, θα εξακολουθεις να τον ακους.... και το σπιτι σου με φεριτες να γεμισεις.

Ο μονος τροπος να σταματησεις αυτο το συγκεκριμενο θορυβο ειναι να ριξεις πανω στο πηνιο ζεστη ρευστη θερμοκολλα.

Δημοσ.

<p>Εχτές ξαφνικά άρχισε να κάνει θόρυβο κ το δικό μου pc όταν κούναγα το ποντίκι! Κυρίως το κάνει όταν φορτώνει μία σελίδα,όταν σκρολάρω την σελίδα,όταν πάει να φορτώσει κάτι και λιγότερο όταν κουνάω το ποντίκι!! Στα παιχνίδια δεν έχω παρατιρίσει κάτι! Στην αρχή το έκανε πολύ δυνατά,μετά έκλεισα το pc,το ξανά άνοιξα και από τότε <strong>ίσα</strong> που ακούγετε! Πρέπει να το προσέξεις δηλαδή για να το ακούσεις...<br>

Δεν έχω καταλάβει αν προέρχεται από την μητρική,το τροφοδοτικό ή την κάρτα γραφικών κτλπ...αλλά από τα ηχεία μου δεν ακούγετε τίποτα ακόμα και αν τα βάλω τέρμα!<br><br>

Τι είναι αυτό?  :wacko:  Yποπτευομαι τροφοδοτικό,στατικό ηλεκτρισμό,γείωση....αλλα δεν ξερω....<br>

Υπάρχει περίπτωση να καεί τίποτα???  :fear:</p>

Μπορει να ειναι σκληρος , αλλα δεν το λεω με σιγουρια αν θες ακουσε τον

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Ο φεριτης δεν εχει να κανει κατι με το coil ο μονος τροπος για να το φτιαξεις ουσιαστικα ειναι να βαλεις στο coil ζεστη κολα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, για να μην ανοίγω νέο θέμα είπα να γράψω εδώ. Χτες παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα. Εμένα είναι σίγουρα από το τροφοδοτικό (το δοκίμασα έξω από το κουτί) και μάλιστα όποτε κουνάω το ποντίκι ακούγεται ο θόρυβος (σαν τσιριχτό). Είναι κάτι σοβαρό??? Το τροφοδοτικό μου είναι το Corsair HX650W και είναι σχετικά καινούργιο.

Δημοσ.

<p>Καλημέρα παιδιά, για να μην ανοίγω νέο θέμα είπα να γράψω εδώ. Χτες παρατήρησα το ίδιο πρόβλημα. Εμένα είναι σίγουρα από το τροφοδοτικό (το δοκίμασα έξω από το κουτί) και μάλιστα όποτε κουνάω το ποντίκι ακούγεται ο θόρυβος (σαν τσιριχτό). Είναι κάτι σοβαρό??? Το τροφοδοτικό μου είναι το Corsair HX650W και είναι σχετικά καινούργιο.</p>

Και εγω με το hx1050 τα ιδια ειχα...

Δεν ειναι τιποτα μην ανγχωνεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...