Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν,το συστημά μου βγάζει στατικό ήχο ή (τσίριγμα) οπώς το πει κανείς.Είναι έντονο και δεν παίζει ρόλο η ένταση του υπολογιστή!

Στο μπροστά panel εχω συνδεδεμένα ακουστικά 2.0 και στο πίσω πανελ ηχεια logitech 5.1!Και στο μπροστά και στο πίσω ακριβώς ο ιδιος θόρυβος.Όταν τώρα κουνάω το ποντίκι το τσίριγμα γινεται πιο έντονο ακολουθόντας την κίνηση του ποντικιού.

Η κάρτα ήχου μου είναι on-boar στην Ashrock p67 pro3.Στο μπροστά πάνελ δίνει ήχο με HD καλώδιο και οχι με AC-97.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα και ΔΕΝ μπορώ να το λύσω.

Έχω κλείσει και εχω ανοίξει ξανα to wify του router μου και δεν έφταιγε αυτό!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ! :fear:

Δημοσ.

να μην γειωνεται το συστημα ολοκληρο.το schuko στην πριζα εχει και γειωση αλλα για να δουλευει προυποθετει οτι δουλευει και η γειωση στην ιδια την πριζα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.τωρα να μην ειναι καπου αλλου καλα μονομενοειναι μια λεξη και για να το δεις αυτο πρεπει να γινει δοκιμη το mobo εκτος κουτιου

Δημοσ.

Coil whine/squeal θορυβος πρεπει ναναι φιλε και προερχεται πιθανον απο τα πηνια του μετασχηματιστη του τροφοδοτικου σου. Δες στο utube κανα video με Coil whine θορυβο να το επιβεβαιωσεις αν ειναι.

Ειναι αυτη η υψηλη συχνοτητα σαν ..... κλαμα?

Δημοσ.

<p>πολυ πιθανον να ειναι αυτο...Γιατι το τροφοδοτικο ειναι λιγο της πλακας!</p>

Καλα εδω γινεται και στα μεγαλα αστο πονεμενη ιστορια , μπορει να ειναι και απο καρτα...

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Κλάμα" επίσης μπορεί να ρίχνει και η κάρτα γραφικών, μόνο όμως όταν ανεβαίνουν τα frames πάνω από 60-70, δες το κι αυτό...αν στο κάνει βέβαια και εκτός gaming δεν είναι η gpu και ψάχνεις αυτά που σου είπαν τα παιδιά πριν...

Επεξ/σία από panos1550
Δημοσ.

Απο κει ξεκινα.... αν μπορεις να το ανοιξεις και να σφιξεις δυνατα τις 4 βιδες γυρω απο τον οπλισμο του μετασχηματιστη, ισως.... κανεις κατι.

Δημοσ.

Εχτές ξαφνικά άρχισε να κάνει θόρυβο κ το δικό μου pc όταν κούναγα το ποντίκι! Κυρίως το κάνει όταν φορτώνει μία σελίδα,όταν σκρολάρω την σελίδα,όταν πάει να φορτώσει κάτι και λιγότερο όταν κουνάω το ποντίκι!! Στα παιχνίδια δεν έχω παρατιρίσει κάτι! Στην αρχή το έκανε πολύ δυνατά,μετά έκλεισα το pc,το ξανά άνοιξα και από τότε ίσα που ακούγετε! Πρέπει να το προσέξεις δηλαδή για να το ακούσεις...
Δεν έχω καταλάβει αν προέρχεται από την μητρική,το τροφοδοτικό ή την κάρτα γραφικών κτλπ...αλλά από τα ηχεία μου δεν ακούγετε τίποτα ακόμα και αν τα βάλω τέρμα!

Τι είναι αυτό?  :wacko:  Yποπτευομαι τροφοδοτικό,στατικό ηλεκτρισμό,γείωση....αλλα δεν ξερω....
Υπάρχει περίπτωση να καεί τίποτα???  :fear:

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να βάλεις σε κάθε καλώδιο και φερρίτη, όπως Link.png Site: http://www.freebytes.com/catalog/product_info.php?products_id=1372">Φερρίτης

Μπορείς να εξηγήσεις τί είναι αυτό? το βλέπω συχνά σε καλώδια.. κυρίως σε τηλεοράσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...