Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, έχω ένα πρόβλημα με το laptop που έχω. Το laptop είναι το HP Pavilion g6 1006ev και το πρόβλημα βρίσκεται στη κάρτα γραφικών του. Η κάρτα γραφικών του είναι μια AMD Radeon HD 6470M.

Το πρόβλημα είναι το εξής, οι επιδώσεις της κάρτας γραφικών έχουν πέσει γενικότερα, αλλά το περίεργο είναι ότι τη μία δουλεύει σχετικά καλά και την άλλη χάλια. Τι εννοώ, ας πούμε ανοίγω τωρα το laptop και βάζω να παίξω το Call of Duty 5 (όταν το πήρα το έπαιζε σχετικά άνετα με τα γραφικα στα High) και στα medium το παιχνίδι σέρνεται, κάνω επανεκίνηση, το ξανά βάζω και τρέχει καλύτερα μέτα αν ξανά κάνω μπορεί να τρέξει ακόμα καλύτερα μπορεί και χειρότερα, όπως του αρέσει.
Πάει αυτό. Το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν παίζουν βίντεο σε fullscreen βγάζει κάτι σαν γραμμές, αυτό γίνεται και στα παιχνίδια, αλλά μόνο στα cutscenes και όταν κάνουν loading, μέσα στο παιχνίδι τίποτα.
Προσοχή δεν εννοώ artifacts
http://img12.imageshack.us/img12/594/artifactsi.jpg

Τράβηξα και ένα βίντεο (με το κινητό, γιατί δεν ξέρω κατά πόσο θα φαίνεται στο fraps :Ρ), ελπίζω να καταλάβετε που είναι το πρόβλημα. :Ρ

http://youtu.be/7b7HCJV1_UY

Είναι μέσα στην εγγύηση και θα το πάω αυτές τις μέρες, αλλά θα ήθελα να έχω και μερικές παραπάνω πληροφορίες στη περίπτωση που μου αρχίσουν τα μα και μου. :Ρ

Δημοσ.

Ναι στο βιντεο φαινεται το προβλημα :Ρ Αν δεις εκει προς το τελος που κατεβαινει κατω η καμερα φαινεται καθαρα :Ρ

Δημοσ.

Παίζει να έχει εναλλαξιμα γραφικά δηλαδή 2 κάρτες που η μια είναι ενσωματωμένη στην CPU και να διαλέγει η εφαρμογή λάθος κάρτα! Αν είναι αυτό η καλύτερη λύση είναι από το bios να μην βάλεις την επιλογή dynamic και να ενεργοποιητε η 6470 οταν το έχεις στο ρευμα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τις εχω κοιταξει τις θερμοκρασιες και ειναι ενταξει.

Εχω κανει και format 1-2 φορες

Αυτα συμβαινουν μονο στη AMD, η Intel καρτα δουλευει απροβληματιστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...