Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται! Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για την καλύτερη κάρτα γραφικών μέχρι 150e το σύστημά μου είναι το εξής:

CPU:i5 750

MB:As rock P55 extreme

RAM: 6gb ddr2 kingston

τροφοδοτικό: EZcool 600w

gpu: geforce nvidia 8800gtx

Απ' ότι καταλαβαίνετε η κάρτα τα έχει φτύσει!

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Σιγουρα πανω απο 150 ειδικα τωρα που ειναι αρχη. Σκεψου οτι η απλη gtx650ti στα περισσοτερα καταστηματα εχει μινιμουμ 140 ευρω. Εκτος φυσικα και αν μειωσουν τις τιμες (εξαιρετικα απιθανο) και εχουμε ετσι κατι καλο στα ιδια λεφτα.

Σε καθε περιπτωση αξιζει να περιμενεις μερικες μερες μεχρι να εμφανιστουν και στην Ελληνικη αγορα οι καρτες 7790 και GTX 650ti boost. Μετα βλεπεις και αποφασιζεις τι θα αγορασεις.

• Like 2
Δημοσ.

Εχουνε βγει αρκετα reviews οποτε σιγουρα το πρωτο 10ημερο του Απριλη θα εχει βγει. Απο οτι φαινεται αγορα απο το εξωτερικο δεν παιζει,αλλα και παλι εγω πιστευω οτι η 1gb εκδοση θα κανει 140-160Ε ακομα και στην Ελλαδα. Απλα περιμενε λιγο ακομα διοτι πιστευω θα την αξιζει την αναμονη.

Δημοσ.

με λίγα λόγια για 150ε ή την 7770 ή gtx650ti την απλή! Δέν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτές τις δύο αυτήν την στιγμή τουλάχιστον

Δημοσ.

με λίγα λόγια για 150ε ή την 7770 ή gtx650ti την απλή! Δέν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτές τις δύο αυτήν την στιγμή τουλάχιστον

Οχι 7770 σε αυτα τα λεφτα...ή gtx650ti ή περιμενεις αν μπορεις.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν είναι να περιμένω αλλά άμα βγεί η boost που λένε τα παιδιά ότι θα κοστίζει πάνω απο το budget μου τί να την κάνω????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...