Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλο γκρίνια είστε οι περισσότεροι. Μια χαρά είναι οι ταχύτητες αυτήν την στιγμή, το θέμα είναι το upload, εάν ήταν το λιγότερο 2.5 Mbps, θα ήταν ευχής έργον. Εξωτερικό έχετε ζήσει καθόλου; Στο Λονδίνο; Να πιάνεις σε μεγάλο αστικό κέντρο του Λονδίνου, στο Westferry 6 MBPS και να απορείς το γιατί. Δεν είναι παντού ρόδινα.

• Like 2
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αυτο περναει απαρατηρητο ? 

''Κάθε νέα οικοδομή θα πρέπει να έχει τις απαραίτητες υποδομές για υψηλές ταχύτητες οι οποίες θα φτάνουν μέχρι και τα σημεία τερματισμού του δικτύου.

Οι πάροχοι δημόσιων δικτύων επικοινωνία θα έχουν πρόσβαση στην υπάρχουσα υποδομή κτιρίων ώστε να αποφευχθεί περιττή επιπλέον εργασία καθώς επίσης και οι δαπάνες σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Παράλληλα προτάθηκε δραστική μείωση στο χρόνο που απαιτείται για την έγκριση ευρυζωνικής σύνδεσης σε μια νέα οικοδομή, ο οποίος πλέον θα είναι οι έξι μήνες, με το ιδανικό σενάριο να είναι η άμεση έγκριση.''

Δημοσ.

λοιπόν η ελλάδα με τα δίκτυα που έχει,την φοβερή super wow κυβέρνηση και τα τρελά αναπτυξιακά της προγράμματα θα εφαρμόσει ταχύτητες με ελάχιστο όριο τα 30mbit........

Laughing_RoflSmileyLJ.gif

• Like 5
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι αν θα το έχουμε το 2020. Προφανώς το 2020 μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, μιας και σχεδόν η μισή Ελλάδα μένει σε δυο πόλεις, θα έχει διαθέσιμα τα 100 και όσο να ναι θα πετάξουν και καμιά οπτική και στη ψωροκώσταινα για το όριο των 30 mbits.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες θα φτάσουν σε αυτό το επίπεδο τουλάχιστον 3-4 χρόνια πριν...

Και τι να κάνουμε, άλλοι άνεργοι με τον ΟΑΕΔ παίρνουν τσιγάρα, άλλοι βάζουν 3 FTTH συνδέσεις! Θα βαράν την πρωϊνή και με 4Κ ανάλυση. Αυτό για όσους τους έπιασε ο πόνος για την ανεργία...

• Like 1
Δημοσ.

Οι επίτροποι συνεχίζουν και ζουν στο γυάλινο κάστρο τους αποκομμένοι από τους ευρωπαίους και την πραγματικότητα.

Δημοσ.

παιδιά όσο αφορά με την πειρατεία δεν νομιζω να πεσει η πωληση των hdd γιατί άμα θελετε υπάρχει και η λύση των seedboxes οπου σας προσφέρει αληθινο 20 mps και upload 2 mps!

Δημοσ.

Όσο και αν θέλουμε να κράξουμε όλοι για το πόσο χάλια είναι η Ελλάδα, απ'ότι θυμάμαι το 2004-2005 οι υψηλότερες συνδέσεις ήταν 1024 kbps περίπου, ενώ το 2012-2013 51200 kbps (50 mbps). Δηλαδή μέσα σε 8 χρόνια οι ταχύτητες 50πλασιάστηκαν.

Νομίζω το να φτάσουμε ελάχιστες ταχύτητες 30 mbps μέσα σε άλλα 7 χρόνια είναι ένας απόλυτα εφικτός στόχος.

κανεις ένα μικρό λάθος όμως... όλα αυτά στα χαρτιά.. γιατί το 04 όταν είχα εγώ 1Mbit ήταν γύρο στα 100+KB το κατέβασμα (αρκετά κοντά στην ονομαστική) και ήμουν και μακριά από το A/K σε περιφερειακή περιοχή..

τώρα είμαι 200 μετρα από το A/K σε μεγάλη πόλη έχω margin 4.8  attenuation 4.8 η γραμμή μου συγχρονίζει στα 21000 kbps περίπου

αλλα το κατέβασμα είναι κάτω από 12... και έχω και buffering στο youtube καμια φορα κτλ

για τα pings μην μιλήσω....

οποτε δεν έχει συμβεί και τεραστια βελτίωση...

• Like 1
Δημοσ.

Θελουν να μας τα παιρνουν απο τους online videoclubαδες  τυπου Netflix κ.λ.π

αμα υπηρχε παρομοια υπηρεσια και στην Ελλαδα με τις ιδιες τιμες δεν θα με χαλουσε να δωσω 5 ευρω για ενα μηνα, αντι για 2++ευρω για μια μερα την ταινια που εχει στο videoclub

Δημοσ.

Χαχαχαχα πόσο σωστός.

Αν πάντως από τον πάροχο του Internet μου, μου πούνε καμιά π@π@ρι@ για πειρατία, τους λέω επιτόπου, να μου μειώσουν τη σύνδεση στα 2Mbps.

Επίσης, θα μειωθούν και οι πωλήσεις στους HDD. Θα μας ξαναδούν να παίρνουμε 3ΤΒ σκληρό το 4000.

Για αυτο παρε απο τωρα τους σκληρους :P Εγω τους 5 wd τους πηρα 1-2 εβδομαδες πριν απο τις πλυμμηρες, και ακομα να γεμισουν. Παντως θα παρω και κανα 4 ακομα για να εχω στην ακρη μην ανεβει παλι η τιμη. Οκ και αν κατεβει δεν θα χασω και πολλα. Το πολυ 5-10 ευρω.

Δημοσ.

Χαχαχαχα οταν το διάβασα γελασα!

Κάτσε να δούμε καμία 24αρα μέχρι το 2015 και τα λέμε μετά!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Super Moderators
Δημοσ.

30mbps το λίγοτερο και 100mbps μέχρι το 2020? άνετα και δεν ειρωνεύομαι...

μέχρι τότε θα έχει καλύψει (αν δεν γαμηθεί τελείως το σύμπαν στη χώρα) με FTTC τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα ο ΟΤΕ, με αποτέλεσμα η 50αρες να είναι σιγουράκια εφόσον δεν υπάρχει καλωδιακό πρόβλημα στα σπίτια...

επιπλέον εξαιτίας του VDSL2 εξοπλισμού όσοι είναι κοντά στις νέες καμπίνες θα έχουν κι επιλογή για 100mbps (ήδη βλέπουμε attainable rates των 130-150mbps στα routers)...

Δημοσ.

Παρατηρώντας το τι συμβαίνει και τι θα συμβεί εδώ πέρα τα επόμενα χρόνια, μου φαίνεται λίγο εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν αλλά φακ ιτ, σε τεχνολογικό forum είμαστε.

Για κάποιον λόγο (οκ δικαιολογημένα) θεωρούμε από default πως δω πέρα είμαστε ο ουραγός στα πάντα. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα, όπως είπαν και άλλοι παραπάνω. Μια χαρά είναι οι ταχύτητες τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα και για την πλειοψηφία των χρηστών εκεί. Ίσως φταίει το μέχρι 24Mbps που πολλοί περιμένουν να δουν καρφωμένο το 24 στο interface του router. ΟΚ δεν είμαστε και Ν. Κορέα αλλά Τορόντο, Λονδίνο και Φρανκφούρτη που γνωρίζω άτομα, τα ίδια και χειρότερα με μας είναι. Το support στους δικούς μας ISP, ναι μπορεί να είναι τραγικό ορισμένες (ή περισσότερες από ορισμένες φορές) αλλά οι ταχύτητες μια χαρά είναι. Οπότε αν δε φάνε καμιά περικοπή τα πλάνα για οπτικές, ο στόχος μοιάζει ρεαλιστικός για μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...