bade Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 γιατι το εσφιξα αλλα λιγο παραπανω τωρα το ξεσφιξα θα δουμε την δευτερα στην αντλια θα βαλω μια φλατσα και θα φτιαξει και με ραγισμενο πλαστικο Ενα ένα μας τα λες ρε συ bade και εκεί που δείχνεις να μην έχεις ιδέα μου συγκρίνεις τα σύκα με τα πορτοκάλια (μιλάω για το θέμα των καρτών που απάντησες) Τεσπα πήγαινε και αν πέσεις σε τεχνικό που δεν θα δει τίποτα περίεργο, καθώς ένα ένα μας τα λες, θα στην αλλάξουν ή θα στα αλλάξουν τελος πάντων. και η καρτα να ειναι χαλασμενη θα δουλευαν και χωρις να βλεπω τιποτα δεν το θεωρισα σιμαντικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zax21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια αν βαλω αυτο http://www.eworld.com.gr/products/details/2528/EKWB--EK-Ekoolant-Clear-1LT ειναι οκ ή θελει κ τπτ αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρα εισαι με αυτο μονο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 εγώ να ρωτήσω τώρα κάτι;;; πρώτα φορά στους 8 μήνες που έχω μια υδρόψυξη all in one της Raijintek, (πολύ καλή, κανένα πρόβλημα ως τώρα) και έπεσε η στάθμη. τώρα είναι σε σημείο όπου το νερό δεν κυλάει και έχει πέσει ήδη αρκετά. οκ καλοκαίριασε, πέρασε ο καιρός, έπρεπε να είχα το νου μου στους 6 μήνες και όχι στους 12 που περίπου υπολόγιζα. τι να βάλω για συμπλήρωμα; αν μπορείτε πείτε μου οδηγίες τι να κάνω. αν πρέπει να την αδειάσω κλπ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα