Προς το περιεχόμενο

υγρο υδροψυξης και σηρα ψυξης

bade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φοτο αυριο δεν εχω φοτογραφικη τωρα η ανλτια εσπασε γιατι βιδοσα ποιο πολυ το ρακορ και εσπασε αλλα το προλαβα και ευτιχος ραγισε στο τροφοδοτικο επεσε λιγο παραφλου αλλα ενταξη το δοκιμασα τωρα πατω το κουμπι για ανιξει και τιποτα ελενξα τα καλοδια ρευματος και των κουμπιων τι να κανω παντος αν ειναι χαλασμενος ο επεξεργαστης θα ανιγε τουλαχιστον μητρικη πιστευω να ειναι αλλα δουλευε πριν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φιλαράκο δεν έχω καταλάβει τίποτα απο όσα είπες. Τελείες και κόμματα θα βοηθούσαν. Στον επεξεργαστή πως καταλήξαμε; :huh:

φοτο αυριο δεν εχω φοτογραφικη τωρα η ανλτια εσπασε γιατι βιδοσα ποιο πολυ το ρακορ και εσπασε αλλα το προλαβα και ευτιχος ραγισε στο τροφοδοτικο επεσε λιγο παραφλου αλλα ενταξη το δοκιμασα τωρα πατω το κουμπι για ανιξει και τιποτα ελενξα τα καλοδια ρευματος και των κουμπιων τι να κανω παντος αν ειναι χαλασμενος ο επεξεργαστης θα ανιγε τουλαχιστον μητρικη πιστευω να ειναι αλλα δουλευε πριν

φοτο αυριο δεν εχω φοτογραφικη

τωρα η ανλτια εσπασε γιατι βιδοσα ποιο πολυ το ρακορ και εσπασε αλλα το προλαβα και ευτιχος ραγισε

στο τροφοδοτικο επεσε λιγο παραφλου αλλα ενταξη το δοκιμασα

τωρα πατω το κουμπι για ανιξει και τιποτα ελενξα τα καλοδια ρευματος και των κουμπιων τι να κανω παντος αν ειναι χαλασμενος ο επεξεργαστης θα ανιγε τουλαχιστον μητρικη πιστευω να ειναι αλλα δουλευε πριν

για να τα ξεχοριζετε

Το τροφοδοτικό πως το δοκίμασες ότι είναι εντάξει;

Για το ότι δεν ανοίγει ΑΝ το τροφοδοτικό είναι εντάξει. Παίζει να έχεις σφίξει πολύ το Block στον επεξεργαστή σου. (αυτό στην περίπτωση που κάτι γίνεται απλά δε ποστάρει)

του εβαλα ενα συνδετιρα στο πρασινο και μαυρο καλοδιο και δουλεψε

ποσταρει τι σιμενει ??

δλδ να χαλασε?

Οταν πατάς το κουμπί (αυτό για να ανοίξει ο υπολογιστής) δε κάνει απολύτως τίποτα;

Είναι δηλαδή σα να μη το πάτησες;

Ή περιστρέφονται ανεμιστήρες, ανάβουν λαμπάκια μητρικής και απλά στην οθόνη δε βλέπεις τίποτα απολύτως;

Τσέκαρε αν έχεις συνδέσει σωστά τα καλώδια του front panel για αρχή και ακόμα καλύτερα αν μπορείς απο εκείνο το σημείο να μου δώσεις μία φωτογραφία με τα καλώδια εγκατεστημένα και χωρίς τα καλώδια για να δω τις ενδείξεις πάνω στο pcb.

για τα κουμπια και τα led ενοεις ?σωστα ειναι τα εχω συνδεσει 100++++++ φορες και με ενα μαχερι τα ενοσα τα 2 πινακια και παλι θα δω αυτο με το μπολκ του επεξεργαστη που ειπες

εχω ενα μαραφετι για να βαζω διαφορες καρτες μνημης που ειναι σαν δισκετα και οταν το βαζω (τροφοδοτικο) στην βριζα αναβοσβινουν τα 2 λαμπακια του η μητρικη πιστευω ειναι

η μητρικη μου δεν εχει speaker μιπος φτεει αυτο?

μηπως θα επρεπε να βγαλεις τελειως την υδροψυξη και να δεις αν ανοιγει ο υπλογιστης? επισης ειπες οτι επεσε παραφλου στο τροφοδοτικο. μηπως επεσε και πουθενα αλλου και δεν εχεις δει? πχ μητρικη.

η υδροψυξη δεν παιζει κανενα ρολο

παραφλου επεσε λιγο στην καρτα γραφικων αλλα οπου και να επεφτε οι πλακετες ειναι πλαστικοποιημενες και δεν εχουν επαφη με τον αερα

εμενα μου κινει την περιεργια αυτο για τις καρτες μνημης

θα την παω στο πλαισιο την  δευτερα και θα δουμε αλλα να ειμαι σιγουρος

εγκηση υπαρχει σε ολα

παιδια πειτε να ξερω και εγω τι θα πω την δεευτερα

Ενα ένα μας τα λες ρε συ bade και εκεί που δείχνεις να μην έχεις ιδέα μου συγκρίνεις τα σύκα με τα πορτοκάλια (μιλάω για το θέμα των καρτών που απάντησες)

Τεσπα πήγαινε και αν πέσεις σε τεχνικό που δεν θα δει τίποτα περίεργο, καθώς ένα ένα μας τα λες, θα στην αλλάξουν ή θα στα αλλάξουν τελος πάντων.

οταν σου ειπα οτι θα βαλω ρακορ σε ολα εννουσα οτι θα ηταν ετοιμα και με τεφλον και τα τεσταρα και για διαρροες πριν στα στειλω για να μη αρχιζεις και σφιγκεις , ευχομαι να μην εσφιξες οσο παει και το μπλοκ πανω στον επεξεργαστη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...