Heatspreader Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αν δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για χρώμα, καλύτερα άχρωμο ώστε να μην βαφτούν τα parts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
absolom Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο δεν βαφει βεβαια δε το χρησιμοποιω πολυ καιρο ουτε μια εβδομαδα δεν το εχω σε κυκλωμα @karmen1983 η γνωμη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Οχι το συγκεκριμένο δε βάφει. Και αφού όλα είναι απο χαλκό no prob επίσης. Αρχίζεις με cpu και μετά για κάρτες αλλά για το δεύτερο πας σε άλλα ψυγεία και άλλο κουτί κατά την γνώμη μου. Δε θα την παλέψουν 2 ψυγεία με cpu και 2 κάρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bloodrage Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Καλως την Karmen!!! Μας ελειψες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 αυριο θα τα παρω και θα δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Οχι το συγκεκριμένο δε βάφει. Και αφού όλα είναι απο χαλκό no prob επίσης. Αρχίζεις με cpu και μετά για κάρτες αλλά για το δεύτερο πας σε άλλα ψυγεία και άλλο κουτί κατά την γνώμη μου. Δε θα την παλέψουν 2 ψυγεία με cpu και 2 κάρτες. Όλα βάφουν, λίγο ή πολύ. Οι σωλήνες παίρνουν μία απόχρωση μετά από καιρό για παράδειγμα. Θα μου πεις και τι έγινε; Δεν έγινε κάτι, απλά το αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Αγορίνα όταν γράφω κάτι ξέρω τι γράφω 1.5 χρόνο έκλεισε μέσα στο 800D μου το συγκεκριμένο υγρό. Ούτε ένα μήνα, ούτε δύο αλλά 18 μήνες και κάτι μέρες. Βαψίματα δεν έκανε. Οπότε αν μου πεις ότι το ίδιο υγρό έβαψε το δικό σου θα δυσκολευτώ πολύ να το πιστέψω. Αν σου έβαψε λίγο τη σωλήνα δε νομίζω να είναι και θέμα. Μετά την αποσύνδεση προτιμάω και αλλαγή σωλήνας. Εκτός αν το μπερδεύεις με τα παλιά της feser που έπαιρνες ένα διαφανές κυλινδρικό res και το έβγαζες μετά απο ένα μήνα και ήταν φούξια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 και σε περιπτοση που βαφει το υγρο με ενα ξεπλιμα φεβγει αλλα οι σολινες και ο χαλκος δεν ποτιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 bade just για να το πω 2 μήνες με υγρό feser uv 1 μήνα; με το ίδιο σε κόκκινο something bad και σωλήνες just google it και ναι δε φεύγει και τόσο εύκολα. Ειδικά απο πλέξι και σωλήνες σχεδόν αδύνατο, απο το χαλκό με υπομονή φεύγει. Πλέον ευτυχώς η Feser τα έστρωσε τα υγρά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Και εγώ κάτι ξέρω. Γι' αυτό στο λέω κοπελάρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 τα πειρα αυριο ή μεθαβριο θα ενεβασω φοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 tinypic.com/view.php?pic=2ykl0ud&s=6 tinypic.com/view.php?pic=15yi074&s=6 tinypic.com/view.php?pic=1zxve5j&s=6 μερικες εικονες δεν το εχω τελιωσει ακομα το μπλοκ για την καρτα γραφικων επιδι ηταν βαρι ειχε καποια μικροχτιπιματα και τριβες πανω στον επεξεργαστη της καρτας δεν νομιζω να επαθε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 το εβαλα με μια καρτα γραφικων δεν το εχω λιτουργισει ακομα εγω εβαλα παραφλου μονο και μου ετραξε λιγο στο τροφοδοτικο την δευτερα θα παω να παρω απεσταγμενο δεν νομιζω να εχω προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 η αντλια ραγισε λιγο το πλαστικο και οταν την σβηνω τρεχει το υγρο εξω με τι να το κλισω να του βαλω λιγο σιλικονη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Τι ακριβώς έχει γίνει; Έλουσες τροφοδοτικό και ράγισε η αντλία; Φωτογραφίες αν γίνεται πλζζζζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα