Προς το περιεχόμενο

υγρο υδροψυξης και σηρα ψυξης

bade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω την εντυπωση οτι το συγκεκριμενο δεν βαφει βεβαια δε το χρησιμοποιω πολυ καιρο ουτε μια εβδομαδα δεν το εχω σε κυκλωμα 

@karmen1983 η γνωμη σου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι το συγκεκριμένο δε βάφει.

Και αφού όλα είναι απο χαλκό no prob επίσης.

Αρχίζεις με cpu και μετά για κάρτες αλλά για το δεύτερο πας σε άλλα ψυγεία και άλλο κουτί κατά την γνώμη μου. Δε θα την παλέψουν 2 ψυγεία με cpu και 2 κάρτες.

• Like 1

Οχι το συγκεκριμένο δε βάφει.

Και αφού όλα είναι απο χαλκό no prob επίσης.

Αρχίζεις με cpu και μετά για κάρτες αλλά για το δεύτερο πας σε άλλα ψυγεία και άλλο κουτί κατά την γνώμη μου. Δε θα την παλέψουν 2 ψυγεία με cpu και 2 κάρτες.

Όλα βάφουν, λίγο ή πολύ. Οι σωλήνες παίρνουν μία απόχρωση μετά από καιρό για παράδειγμα. Θα μου πεις και τι έγινε;

Δεν έγινε κάτι, απλά το αναφέρω.

Αγορίνα όταν γράφω κάτι ξέρω τι γράφω :)

1.5 χρόνο έκλεισε μέσα στο 800D μου το συγκεκριμένο υγρό. Ούτε ένα μήνα, ούτε δύο αλλά 18 μήνες και κάτι μέρες.

Βαψίματα δεν έκανε. Οπότε αν μου πεις ότι το ίδιο υγρό έβαψε το δικό σου θα δυσκολευτώ πολύ να το πιστέψω.

Αν σου έβαψε λίγο τη σωλήνα δε νομίζω να είναι και θέμα. Μετά την αποσύνδεση προτιμάω και αλλαγή σωλήνας.

Εκτός αν το μπερδεύεις με τα παλιά της feser που έπαιρνες ένα διαφανές κυλινδρικό res και το έβγαζες μετά απο ένα μήνα και ήταν φούξια ;)

και σε περιπτοση που βαφει το υγρο με ενα ξεπλιμα φεβγει αλλα οι σολινες και ο χαλκος δεν ποτιζουν

bade just για να το πω

2 μήνες με υγρό feser uv

DSCF5010.jpg

1 μήνα; με το ίδιο σε κόκκινο

images?q=tbn:ANd9GcR-Ei3rKxYjWkIDJrNDsAE

something bad

thorhammer1010364.jpg

και σωλήνες just google it και ναι δε φεύγει και τόσο εύκολα. Ειδικά απο πλέξι και σωλήνες σχεδόν αδύνατο, απο το χαλκό με υπομονή φεύγει.

Πλέον ευτυχώς η Feser τα έστρωσε τα υγρά της.

tinypic.com/view.php?pic=2ykl0ud&s=6

tinypic.com/view.php?pic=15yi074&s=6

tinypic.com/view.php?pic=1zxve5j&s=6

μερικες εικονες δεν το εχω τελιωσει ακομα το μπλοκ για την καρτα γραφικων επιδι ηταν βαρι ειχε καποια μικροχτιπιματα και τριβες πανω στον επεξεργαστη της καρτας δεν νομιζω να επαθε τιποτα?

το εβαλα με μια καρτα γραφικων δεν το εχω λιτουργισει ακομα εγω εβαλα παραφλου μονο και μου ετραξε λιγο στο τροφοδοτικο την δευτερα θα παω να παρω απεσταγμενο δεν νομιζω να εχω προβλημα?

η αντλια ραγισε λιγο το πλαστικο και οταν την σβηνω τρεχει το υγρο εξω με τι να το κλισω να του βαλω λιγο σιλικονη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...